Şimdi Ara

Hız Problemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yaklaşık 1 aydır evimde hız problemi çekiyorum ttnet kullanıcısıydım internet hızım bir anda 300kbs'ye düşüp sürekli kesilmeye başladı aradım ve arıza kaydı oluşturduk sonra birşey fark ettim 60 tl gelen faturam aylık 150 tl olmuş nedenide sözleşme bitmesi kafalarına göre fiyat arttırıyorlar üstüne birde hızınız yetmiyorsa üst pakete geçirelim diyolar daha 1mbs internet veremiyorsunuz diye saydım sövdüm bir arkadaşımın önerisiylede türknete geçtim kendileri 35mb internet sağlayacaklarını söylediler Allah sizi inandırsın 2 haftayı buldu geçmek ttnet ve türk telekom sürekli aptal aptal sorunlar çıkardı en sinir bozucusuda az önce oldu tam Allah'a şükür kurtulduk evimize internet gelicek derken bir hız testi yaptım çıkan sonuca bakın gene 300kb indirme yapıyorum 500kb görünce seviniyorum hayır Pendik İstanbulda oturuyorum öyle dağ başı falan olsa neyse ne yapıcam bilemiyorum panoya ölçmeye geliceklerdi bugün gelicekler hala yarın elektrikçi çağırıcam evime gelen kabloya baktırıcam eğer hala düzelmezse neler yapmam lazım? yardımcı olabilicek varmı?

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Hız Problemi?
    bunu soruyorsun sanırım hocam?
  • Değerleriniz iyi değil maalesef. Bu yüzden dalgalanma oluyor olabilir. Yapa altyapısı içerisinde misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Hayır değilim hocam YAPA altyapısına girmek için başvuru talebinde bulunabiliyormuyuz? Yakacığa gelmil Pendiğe gelmemiş bugün kabloyu değiştirdim CAT6 taktırdım ek falan yok direkt modeme giriyor sonuç hala aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CounterSnake72 -- 17 Temmuz 2020; 11:57:11 >
  • Altyapı sorgulama sayfalarından kontrol ettiğinizde sonuç ne çıkıyor?
    https://altyapisorgu.netspeed.com.tr/

@TurknetDestek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.