Şimdi Ara

Hız testi 83 mbit ama internet yavaş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTnet fiber kullanıyorum, normalde hız testi yaptığımda 75-80 civarı bir hız gösteriyor ancak sayfa yüklemeleri yavaş sebebi ne olabilir, ayrıca indirme hızı en fazla 2.5 mb/s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• farklı cihazlarla deneme yaptınızmı?
    bilgisayarda virüs vb. olabilir
  • Çok garip ben uydunette 50 mbit internette 6,2mb/s görüyorum. Ttnet çok garipmiş

• Bilgisayar yavaştır, 80 mbit hız ile 2.5mb imkansız.
  • modem ile pc arasındaki kabloda sorun olabilir. Birde pcde sıkıntı olma ihtimali var. misal bn evde 22 23 testte goruyorum ındırme yaparken 2800 kbps ile ındırıyor.
  • Sinir olmamak elde değil anlamış değilim. Mesela şöyle söyleyeyim elimdeki telefon Wifi ye bağlı, 3g ile 7-8 mbit hız evdeki 80 mbit fiber internetten daha hızlı daha stabil, hatta bazı sitelerde Wifi resmen dökülüyor 3g de uçuyor. Ne iştir bu ya?

• Belki indirme yaptığınız sitenin hız sınırı vardır

Farklı cloud sitelerini denedinizmi?

Mesela torrentle max down speed nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dns değiştirmeyi denediniz mi?
    Ayrıca telefonunuz ve android sürümü nedir?

• Telefon note 5

Örnek veriyorum,
    Mesela facebook instagram giriş-cikis yaptığımda bekle ki giriş yapsın, bazı siteleri açıyorum açmıyor artık 3g ye aldığımda tık tık sıkıntı yok. hız testinde 70'in aşağısını görmüyor, keza pc de aynı, torrent 2.5mb/s fazlası yok. Youtube sıkıntı yok, ama bazı haber sitelerin videolarını açmıyor, 3g açıyor ama. Modem midir sorun nedir anlamadım gitti. dns google,vs denedim aynı.

• Hat değerleri nerde

• máwci kullanıcısına yanıt
    Yurt dışında bir nokta icin de hız testi yapın onun sonuçlarına gore konuşalım

• Turk Telekom sanırım hız testleri için hız sınırı vs. uygulamıyor ama diğer sitelerde bir şekilde bir hız sınırından etkileniyorsunuz gibi duruyor.

Hat değerleri ve bağlantı ile ilgili sıkıntı olsa hız testinde de düşük sonuçlar almanız gerekli.

AKK aştınız mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöüzümü vpn'de ya da müşteri hizmetlerini ara, yurtdışı çıkışlarımı neden kısıyorsunuz diye fırça çek.
    Daha önce böyle bir sorunum yoktu şimdi instagrama giremiyorum youtube da video izleyemiyorum de.

önce yok öyle bir şey diyorlar telefondan 1-2 saat sonra düzeliyor.

dene bi.

speed testleri 1km yakındaki bir yerle yapıyor o yüzden maks görmen normal arkadaşların dediği gibi serverı yurtdışından seç.
  • máwci kullanıcısına yanıt
    Android sürümü nedir?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.