Şimdi Ara

Hizbullah lideri Nasrallah Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur (Hizbullah doğruladı) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cimbomlusinan kullanıcısına yanıt

Fulya’ya önerim Gazze’ye gitsin bakalım o görünüşüyle 5 dakika dayanabilecek mi Hizbullah lideri Nasrallah Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur (Hizbullah doğruladı) 

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

gazzede başörtüsü zorunluluğu yok açık kadın var hatta direniş simgesi olmuş kız bile açık.

• Ulan bu ACEM takımı tek tek imha ediliyor ya, sevmesemde İsrail'i ve netenyahu denilen soysuzu takdir ediyorum.

ACEM avında başarılar bibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arap sevicileri halen suskun, prensleri bile beni ırgalamaz dedi,

Hizbullah lideri Nasrallah Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur (Hizbullah doğruladı) 

• Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt

abd ve ingiltrenin atadığı sömürge valisinden ne tip bir aksiyon bekliyordun acaba? ilginç ve komik.

• İranın proxysi bir örgüttü, seneler boyunca israile hiç dokunmayıp suriye, ırak, lübnan, yemen gibi ülkelerde alan tutmak için milyonlarca insana zulüm ettiler.

Sonra ne oldu? Zulüm ettiklerinin kendilerine bir zararı dokunmadı ama israil hepsini teker teker harcıyor.

İran şiası ve israil oğulları birbirini yesin, bir lider gider öteki gelir çokta bir şey değişmez zaten.

Ama israil destekçisi olanlardan, yahudi olmayıp Türk olup, sırf islama olan düşmanlığından ötürü israili tutan beyler şunu unutmayın: israil yukarı doğru ilerleme kaydettikçe şu haritadaki bize bakan bölgeye doğru geliyor, daha yeni bizim yaklaşık 100 km uzağımıza füze atıldı israil tarafından, o füze gelir sizi de bulur bir gün ve o gün geldiğinde israili korumak için doğu akdeniz ve batıda konuşlanmış bir abd ve ingiliz donanması var bilginiz olsun, ek olarak içerde dem parti ve destekçileri var yani eşittir = pkk, israilci terör örgütü. Kiminle çatışacağınızı bile bilmeden evleriniz ocaklarınız aileleriniz parça parça edilir. Gazzeyi açık hava mezbahasına çevirenler Türkiye'ye acıyacak mı? Bu gün olanlara sevinenler, sıranızı bekliyorsunuz haberiniz yok.

Hizbullah lideri Nasrallah Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur (Hizbullah doğruladı)

Ben doğumuzun israilci terör örgütleri ve batımızın batı donanmaları tarafından çevrildiği ve şiddetli bir savaşın fiilen yaşanıyor olduğu bir ortamda aynı savaşın başımıza gelmeyeceğini düşünmüyorum. Ve kimilerinizin batıya göç ederim savaşmam valla diye bir düşüncesi var onu da biliyorum. Bir savaş başladığında cadı avı gibi Türk avı başlar, yunan nasıl boyuna posuna bakmadan mülteci botlarını batırıp denize dökülenlere çoluk çocuk acımadan ateş ediyor? Aynısı size de olacak, iltica edeceğiniz bir batı yok yani onu bilin.

İçi boş bir islam düşmanlığı, bilinçli yapılan iç siyasi karışıklık ve tecavüz edilen bir ekonomi ile uyutuluyorken gözünüzü neye açacağınızın fragmanı burnunuzun dibinde yıllardır yaşanıyor. Şimdi istiyorsanız dalga geçin, ama bu adamlar durmuyor, gözünüzün yaşına kimse bakmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabus2224 -- 30 Eylül 2024; 3:15:39 >

• Ne bilim arap halkı filan varya,

• Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt

Arab deli mi olmus filistin filistin diye ahulayıp kafasına bombayı yiyecek.. Herifler altından banyo gerecleri kullanıyorlar som altının üzerine oturuyor herifler.. Halkı o kadar zengin olmasa da, yine de refah icinde, sağlık hizmeti beles, eğitim beles, dolarları dinarları götürüyorlar.. Aha da bu prens mi neyse bunun dedesi sarayında calısanlara altın kol saati falan dağıtıyordu..

Bunlar cıkıp filistin filistin diye huzurlarını neden bozsunlar? Kafalarına bombayı yiyip ve karsı bomba atarak neden para harcasınlar?

Arabdan cok arabcılar da propagandasını yapıyorlar fakat git filistine cihatcılara katıl desen ses cıkmaz Allah kahhar adıyla hepsini kahredecek der oturur yerinde.. Hizbullah lideri Nasrallah Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur (Hizbullah doğruladı) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Eylül 2024; 14:3:6 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.