Şimdi Ara

hızlı ip değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeri burasımı bilmem ama. Hızlı ip değiştirme yolunu bilen varmı ? Yada kullanan yardım ederseniz çok makbule geçer.

• Cryptload ve Jdownloader programlarının Rapidden free download yaparken hızlı ip değiştirme özellikleri vardır.
  • peki bende bu konu ile ilgili bi soru sorayım cryptload programını kullanıyorum fakat bende ip değiştimiyor onun bi ayarı falanmı var.
  • 2 programıda denedim işe yaramadı
  • Hem jdownloader'de hem de cryptload'da ip değiştirebiliyorum.
    Modemler: Airties RT-111, Philips SNA6500.

Ayarları eksiksiz yaptığınızdan emin olun. Modem arayüzünde şifre varsa kaldırmanızda yarar var. jdownloaderde otomatik resetleme özelliğini kendiniz yapıyorsunuz. Cryptload da ise internetten modeminize uygun bir resetleme dosyasını çekiyorsunuz ya da jdownloaderin yaptığı resetleme dosyasını cryptoloada aktarıyorsunuz.
  • elle ip vererek hızlı bir biçimde ip değiştirmişmi oluyoruz mesela her seferinde elle ip versem karşıdaki internet sitesi (çerezleride silecem) gene o gelenin ben olduğumu anlayabilirmi ?

http://www.ogren.tv/dersler/ip_degistirme/ip_degistirme_viewlet_swf.html

bunu yapacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HotSpot Shield programı işini görebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri

HotSpot Shield programı işini görebilir.

hocam çok teşekkür ederim aslında aradığım şey tam olarak buydu. peki bu programın çalışma mantığı ne modemden mi değiştiriyor ip yoksa bilgisayar üzerindenmi (modem bozulmasın emanette )
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri

HotSpot Shield programı işini görebilir.

Dostum bende bir HD torrent sitesinden ip den ban yedim bu programı kullanırsam ip değişip tekrar siteye girebilirmiyim acaba...
  • modeminin arayüzüne gir,

status, internet connection , gibi bir bölüm olması gerek.her modemde değişir.bazı modemlerde olmuyor galiba.bu bölümde internetin bağlı olup olmadığını, bağlıysa ip adresini yazar.eğer bu bölümde connect , disconnect, devredışı bırak gibi butonları görürsen önce disconnect sonra connect yöntemi ile ip adresini hızlıca değiştirebilirsin.benim elimdeki linksys modemde status, internet connection altında connect ve disconnect butonlarını kullanarak bu şekilde ip adresimi değiştirmem 30 saniyemi almıyor.
  • modemi kapat aç
    ip değiştirme programları var
  • bende bı torrent sıtesınden ıpe ban yedım kardesım yuzunden fake yapmıs dırek ban gelmıs ve modem uydunetın modemı restlememe ragmen olmuoo hala ıp adresı aynı degısmıoo ? ?? yardm edebılır mısnız ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.