Şimdi Ara

Hızlı Kas Geliştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 14-15 yaşlarında bir erkeğim çok güçsüzüm ve kısayım sizce nasıl hızlı kas yapabilirim

• eve barfiks barı alıp chin up yapabilirsin. ilk başladığında denersin bi maks kaç çıkıyo diye, atıyorum 8 çıkıyosa tek seferde 2 saatte bir 5 tane girersin. böyle böyle ilerleyip tek sette 20-25 çıkarabilecek duruma gelince kolun sırtın da büyücek.
  • Proteine agirlik ver 5 kg ile bile kas yaparsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • protein derken protein tozumu yani

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramiz Karaeski kullanıcısına yanıt
    derken ???
  • sametalici58 S kullanıcısına yanıt
    Protein sadece protein tozunda mı var birader... Et-balık-tavuk-yumurta-süt v.s bunları normalde tükettiğinden daha fazla tüketmelisin ki kas inşa edilsin...

Hızlı kas yapmak istiyorsan evde yapacaksan p90x diye bir program var onu uygula 3 ay (baya zor yalnız bi şekilde yapmaya çalış)

Yok ben salona giderim dersen ilk 1-2 ay tüm vücut programları bul onarı yap sonrada splite geçerek bölge bölge çalış adeleleri... Ztn takribi 3-4 ay içinde gözle görülür değişim olucakdır... Ama fazla birşey bekleme vücut yapına görede degisir durum ekzomorfsan 3 ayda fazla birşey bekleme ama mezo veya endo isen 3-4 ayda kendini beğenecek duruma gelirsin bnce...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskalibur E kullanıcısına yanıt
    Tmm kardeş saol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.