Şimdi Ara

HIZLI OKUYARAK SINAVLARDA ZAMAN KAZANIN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar özellikle YGS ve bunun gibi önemli sınavlara hazırlanan arkadaşlarıma yönelik çok önemli bir tavsiyem olucak. Hepinizin de bildiği gibi bu gibi sınavlarda başarılı olmanın yolu soruları hızlı okuyup anlamaktan geçer. Anlayarak hızlı okumayı kolaylaştırmak, okuma hızınızı 2 katına çıkarmak sınavdaki stratejik konumunuzun rakiplerinizin önüne geçmesini sağlayacaktır. Programı ben de kullanıyorum ve üniversiteye hazırlanan arkadaşlarımdan da kullananlar çok memnun ilk 5 dersten sonra büyük gelişmeler oluyor. Detaylı bilgi için lütfen ziyaret edin.

http://www.sahibinden.c...-okuyor-201632799/detay

Çok eğelenceli ve gerçekten işeyarayan bir program. Program Zekasoft Yazılım şirketi tarafından geliştirildi. Benim babam da baş yazılımcısıdır programın. Eğer 28 ders sonunda en az %40 gelişme göremezseniz para iade garantisi var arkadaşlar. Sadece üniversiteye hazırlananlar için değil 7 den 70 e herkesin kullanabileceği çok güzel bir program herkese tavsiye ediyorum.

Detaylı bilgi için lütfen ziyaret edin:http://www.sahibinden.c...-okuyor-201632799/detay

İnceleyen ve ilgilenen ilgilenmeyen arkadaşlar lütfen yorum yaparak görüşlerinizi paylaşın.

ARKADAŞLAR BİR DÜZELTME*** link kabul edilmiyor program hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyen ya da satın almak isteyen arkadaşlar "sahibinden .com" sitesinden "AHOB yazmaları yeterlidir. ilginiz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talhaacosgun -- 1 Mart 2015; 15:17:44 >

• Okumayın parayla satıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben burada "Hızlı Okuma" becerisini geliştiren bir ürünü sizlerle paylaşıyorum. "Hızlı Okuma" becerisinin önemini bilen arkadaşlar bu konu hakkında çalışmalar zaten yapacaklardır. Ben bunu kolaylaştıracak bir ürünü paylaşıyorum sadece. İlgilenip ilgilenmemek tabii ki sizin seçiminiz.
  • 15 günde okuma hızını arttıramassın, hızlı okuma daha uzun soluklu bir programdır
  • crooked kullanıcısına yanıt
    Program tam olarak gün ile alakalı değil, tamamen kullanıcı ile alakalıdır. İlk olarak bir test yapılarak kullanıcının seviyesi belirlenir ardından o seviyeye göre 28 derslik bir program oluşturulur. Her bir derste ulaşılması gereken seviyeye ulaşılmadıkça bir üst seviyeye geçilemez. Ayrıca üniversiteye hazırlanan ve bu programı kullanan arkadaşlarım 5.-7. dersten itibaren çok gelişme gördüğünü söylüyorlar çok memnun kalıyorlar. 28 ders sonunda %40 gelişim görülmezse para iade garantisi de var. Gerçekten denemeye değer diye düşünüyorum
  • %39 gelişme olursa parayı geri alabiliyor muyuz ondan bahsedelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bahira. -- 1 Mart 2015; 15:01:09 >
  • Yeter ki bu konuda bir çabamız olsun, elbette gelişim gösterirsiniz. Para iade garantisine gelince, eğer 28 dersi tamamlar, ve sonunda %40 değil de %39 da gelişme gösterseniz paranız iade edilecektir bundan emin olabilirsiniz. Bu konunun önemini anlatan bir yazıyı paylaşıyorum sizlere:

Neden Hızlı Okumalı?
    Hepimizin de bildiği gibi çağımız sınavlarla kazanılan, pratiklik gerektiren ve hızlı olabilme kabiliyetine sahip bireylerin başarıya ulaştıkları bir çağdır. “Sınav, pratik olma ve hız” üçlüsü , “hızlı okumak zamanımızın kurtarıcısı ve başarının anahtarı” olduğunun en güzel kanıtıdır. Hızlı okuyarak sınavlarda daha fazla zaman kazanabilir, daha çok kitap, dergi, makale okuyabiliriz. Yani kısacası hızlı okuma kabiliyetini kazanarak hayatımıza yüzlerce saat katabiliriz.
    “Daha iyi anlamak için yavaş yavaş, tane tane okumalı.” Diye düşünmemeli, “Daha iyi anlamak için, odaklanarak çok hızlı okumalı.” gerçeğini bilmek gerekir. Çünkü “okuduğunu anlama” kabiliyeti; ne kadar yavaş okuduğumuz ile değil, ne kadar odaklanabildiğimiz ile ölçülebilir. Yani hızlı okuma kabiliyeti, odaklanma kabiliyeti kazanmakla gerçekleşir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.