Şimdi Ara

hızlı resim çeken makine tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bizim ufaklık var bunun resimlerini çekemiyoruz hareket halinde olduğu için bulanık çıkıyor.hızlı resim çeken makine olarak tavsiyeniz ne olurdu?fiyat olarak en uygunuda olursa hemen gidip almak isterim ufaklık büyümeden net resimlerini çekebilmek için.yardımlarınız için teşekürler şimdiden.

• Elinizdeki makine nedir? Ya da ufaklık ne kadar hızlı hareket ediyor da resimlerini net çekemiyorsunuz? Ayarlarında ya da makinenin kendisinde bir problem olmadığı sürece herhangi bir dijital fotoğraf makinesi işinizi görmeli (bulanıklık sorunundan bahsediyorum) diye düşünüyorum. Elinizdeki makine ve bütçeniz hakkında biraz bilgi verirseniz çok daha çabuk yardım alabilirsiniz.
  • Elinizdeki makinenin yavas cekmesinin nedeni isigin az olmasi. Isik az, iso'yu da arttirmiyorsa makine tek sansi biraz daha uzun pozlamak oluyor.
    Her makinede bu boyledir. Iso'yu arttirir makine fakat ISO artinca da goruntu kalitesizlesmeye baslar.

Kisacasi;
    Ya flashli cekeceksiniz fotografi veya odayi iyice aydinlatacaksiniz.
    Flash tavsiye etmiyorum, cunku direk gelen siddetli isigin cocuklarin gozlerine zarar verdigini okumustum.
    O nedenle oda iyice aydinlikken fotograf cekerseniz, sorun cikmayacagini dusunuyorum.
  • Temel fotoğraf bilgisi edinirseniz olayı çözersiniz; diyafram-enstantane-iso üçlüsünü ve işleyiş prensibini bir okuyun derim ben Sizin işiniz ışık ve haliyle enstantane ile...
  • gittiğim bi elektronik mağazasında fujifilm f70 önerdiler bununla dönen pervaneyi çekseniz net olarak duruyomuş gibi yakalarsınız dedi satan arkadaşlar.amatör olduğumdan bendekide amatör dijital makine.f70 içinde 700 lira gibi bi fiyat demişlerdi yanlış hatırlamıyosam.enstantenesi en yüksek ve hızlısı buymuş muş muş
  • Enstantane aşırı yükseldikçe ışık yeterli gelmez. Ne kadar diyaframı açsanda bir yerde yeterli ışık almaz. Işık Küçük compakt makinalarda bile 1/2000 enstantane hızı var zaten.
  • Benim kendi makinamda da otomatikte aynı proplem vardı. Bırakın küçük çocuğu kocaman çocuklarda aynıydı durum. Şimdi ben ayarlıyorum proplem olmuyor ama başkasının elinde proplem devam ediyor. Yeni makina almadan önce kendi makinanınızın enstantane öncelikli modu olup olmadığını öğrenin.
    scenelerde çocuk modu da oluyor çoğunlukla. p modu varsa yine buraya yazın.

Muhakkak yeni alacaksanız, İstanbuldaysanız practica compactı inceleyin. Benim çocuğa aldım. Ne gece ne gündüz flu bir resim çıkarmadı. 160 tl civarı. Resim kalitesini beğenirseniz işinizi görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ar_tryk -- 12 Aralık 2009; 19:41:12 >
  • Dönen pervaneyi geçerli koşullarda dandik bi cep telefonu bile durdurur. Satıcı arkadaş Teknosa elemanı mıydı yine yoksa?

Herşey bilgiye dayalı, emin olun sizin makineyle de her türlü çekilir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.