Bildirim
Hızlı Tank Lazım Arkadaşlar
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Alman TD önermiyorum Stug'a kadar kasıp Stug ile para için oynayabilirsin, Rus ve Amerikan TDlerine bakman gerekir Fransız TDleride çok müthiş
VIII T28 Prototype çok güzel bir tank amerikan ağacının incisi diyebilirim
X Amx 50 B'yi çok beğendim
Alman olarak daha çok Ağır tankları tercih etmelisin Maus hariç
Hızlı tank olarak amerikan veya rus ağacını tavsiye edebilirim T57 Heavy'yi ben çok sevdim o ağaçta ki tankların hepsi güzel keza T-62A çok seri ve çevik bir tank rus ağacından onu tavsiye ederim.
Garajında fransızların B-C 25t'i olmazsa olmaz onuda garajında bulundur derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: BadenPowell
Alman TD önermiyorum Stug'a kadar kasıp Stug ile para için oynayabilirsin, Rus ve Amerikan TDlerine bakman gerekir Fransız TDleride çok müthiş
VIII T28 Prototype çok güzel bir tank amerikan ağacının incisi diyebilirim
X Amx 50 B'yi çok beğendim
Alman olarak daha çok Ağır tankları tercih etmelisin Maus hariç
Hızlı tank olarak amerikan veya rus ağacını tavsiye edebilirim T57 Heavy'yi ben çok sevdim o ağaçta ki tankların hepsi güzel keza T-62A çok seri ve çevik bir tank rus ağacından onu tavsiye ederim.
Garajında fransızların B-C 25t'i olmazsa olmaz onuda garajında bulundur derim.
Maus kasmayı düşünüyodum Zırhı çok sağlam diyolar ama çok hantal Sence almalımıyım Maus Yoksa İs-7 Mi gitmeliyim
-
Is-7 daha iyi bir seçim olacaktır ama bu demek değildir ki Maus kötü bir tank değil daha doğrusu oyunda ki hiç bir tank seviyesi ne olursa olsun kötü değildir, sadece avantaj ve dezavantajlı olduğu durumlar vardır her şeyin bir karşıtı (anti) vardır oyunda Maus zırhlı olmasına karşı kolay bir hedeftir çok hantaldır ama iyi vurur Is-7 hızlıdır vb gibi örnekler çoğaltılabilinir.
Örnek:
Ahmet; "Tank avcısını çok seviyorum hasarım çok olsun benim Jagtiger alıcam ben" derken
Mehmet; "Tank avcısını bende seviyorum ama onun tareti yok yanına birisi gelirse senden hızlı bir tank nasıl öldüreceksin Ahmet? ben Tareti dönen bir tank avcısını tercih ederim hemde şarjörlü Amx 50b" demiş... -
Örnek Güzel Ama Elit Alman Tank Avcısı(Adını Unuttum :D ) Ve İs-7 Arasında Kaldım -
quote:
Orijinalden alıntı: Z0RRO
Örnek Güzel Ama Elit Alman Tank Avcısı(Adını Unuttum :D ) Ve İs-7 Arasında Kaldım
jagpz e-100 olması lazım ben alıcam az kaldı -
ben maus almayı düşünüyorum. alman tankları her zaman ilgimi çekmiştir ve tarihteki en iyi tanklar olduğunu düşünüyorum. şu an vk 3001 P var. daha sonra tiger P almayı düşünüyorum -
amx50b tank avcısı değil heavy tank -
e-50 veya amerikan ...m5 stuart >>> m7 >>>... t57 ağacından yürü. -
Hetzer hiç güzel değil çok yavaş baya yavaş arkadan gelen 3 Seviye tank rahat alır -
Hetzer ile kafa kafaya çarpışamazsın ki orta veya hafif bir tank değil TD kendi seviyesine göre hasar ve delmesi yüksek tatlı bir tank Hetzer -
quote:
Orijinalden alıntı: BadenPowell
Hetzer ile kafa kafaya çarpışamazsın ki orta veya hafif bir tank değil TD kendi seviyesine göre hasar ve delmesi yüksek tatlı bir tank Hetzer
Hetzerin bu oyunda hiç bir yeri yok harita da yer alana kadar maçın yarısı bitmiş oluyor, kaçamıyor, dönmesi Stug kadar iyi değil çok basit alınabilir delmesi için karşıdakinin noob olması lazım zaten oyuna yeni başlayanların çoğu noob olduğu için direk rush ile ortadan yardırıyor anca öyle kazanabilir -
Hetzer ile Stug birbiri ile kıyaslanıyorsa zaten gerisi önemli değil -
hetzere haksızlık etmeyin adı üstünde tank avcısı iyi bir yere yatıp kuş bekleyeceksin hele birde en son topu aldın mı tadından yenmiyor. tek atış 350 hasar veriyor. e doğru pozisyon aldığınızda iyi sektiriyor. Daha ne olsun?
e tabi hetzerle ortaya atılırsanız yandan arkadan alacağınız hasarlar hızlı taklar sizi maymuna çevirir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X