Şimdi Ara

Hızlı ve Öfkeli 9'un vizyon tarihi 1 yıl ertelenebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hızlı ve Öfkeli 9'un vizyon tarihi 1 yıl ertelenebilir

Film sektörü şüphesiz Covid-19 salgınından en çok etkilenen sektörlerden biri oldu. İyi gişe yapması beklenen neredeyse tüm filmler 2020 yılında 2021 yılına ertelendi ve şimdi de 2021 yılındaki filmler ertelenmeye başladı. Variety'nin raporuna göre gişe anlamında en başarılı filmlerden biri olan Hızlı ve Öfkeli 9 da ertelenebilir.

Ayrıca Bkz.Game of Thrones yaratıcıları ve Hugh Jackman'ın yeni Netflix dizisi duyuruldu

Sinema sektörünün şüphesiz en büyük markalarından biri haline gelen Hızlı ve Öfkeli'nin yeni filminin yapımı birkaç ay önce tamamlanmıştı. Film şu anda yayın tarihini bekliyor ancak bu yayın tarihi ertelenecek gibi duruyor. Variety'nin haberine göre filmin tam olarak bir yıl ertelenmesi bekleniyor. 

Variety'nin daha önce yayınladığı bu tarz ertelenme haberlerinin hepsinin bir süre sonra doğrulandığını hatırlatalım. Yani film büyük bir ihtimalle ertelenecek ancak sanıyoruz ki bu çok da şaşırtıcı bir haber olmayacaktır. Sinemalar daha tam olarak açılmamışken bu kadar büyük bir filmin yayınlanmasını kimse beklemiyordu.

Hızlı ve Öfkeli 9'un şu an için vizyon tarihi 28 Mayıs 2021. Ertelenme olursa sizlere tekrar aktaracağız.

Kaynak:https://screenrant.com/fast-furious-9-movie-release-date-delay-2022-possible/

• Bu haberi görünce sabaha kadar gözüme uyku girmdi :D.
    Şaka bi yana bi umut belki pandemi biterde sinamalar açılır diye ertelenebilir , sinemalarda uçuk gişeler yapan filmler sonuçta.

• Bu filmden bağımsız ciddi anlamda şöyle güzel bir salonda keyifle aksiyon efekti bol bir film izlemeyi özledim
  • bu değilde Matrix erteleme gelecek zaten çok bekledik yine bekleyeceğiz
  • Arabalarla başladılar, sonra tanklar, uçaklar, serseri sokak yarışçılarından dünyayı kurtarmalara falan derken, şimdiki filmde uzayda falan geçecekti sanırım değil mi? Biz böyle film çeksek dalga geçerler ha. Tofaşçıların hayatıyla başlayıp, dünyayı kurtaran tofaşçılar, uzayda son ses müslüm açan tofaşçılar.

• Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Bizimkiler öyle aksiyon sahnesi çeksin kimse dalga geçmez. Hee Universal gibi yapımcı şirketimiz bir filme 150 milyon dolar bütçemiz var mı onu söyle sen hele
  • alemburda34 kullanıcısına yanıt
    Matrix'te ertelenmez , HBO Max ve sinemalara aynı anda verecekleri için sorun olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    inşallah çekimleriyle ilgili bir haber görmedim beklentim büyük umarım nasılsa sinemalar kapalı diye düşünüp düşük bütceli yapmazlar.
  • Olsun arka sokakları izlemeye devam ederiz
  • Haftanın 7 günü her dakika adım atacak yer olmayan marketlerin açık olup , 2 şer metre ara ile oturma düzenine sahip sinemalarda film izleyememek hayret verici bir olay. Beceriksiz ve düşüncesiz bir yönetim yine kendini gösteriyor.
  • Suyunun suyu filmi.
  • Korona bunuda vurdu
  • Daha yeter ama 13 e kadar yolu var gibi
  • İnsanlar evinde KÇÖ'den faydalanıp para kazanmaya çalışırken sienma sektörü de biraz gelirinden fedakarlık etsin.

Malikanesinde röpteşambırıyla viski içmeyiversin bu sefer de.
  • Gerçekten suyunu çıkarttılar ilk filmler hadi neyse arabalar ile ilgiliydi şimdi ne olduğu belli değil... Belirli ünlü insanların oynadığı standart aksiyon filmlerine döndü, zaten izleyende sanıyorum bu yüzden izliyor her seferinde.. Yapımcılarda marka adını ve ünlüleri kullanarak suyunu sıkıyor...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.