Şimdi Ara

Hızlı ve Öfkeli filmi ile nissan araç ilişkisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaaşlar hızlı ve öfkeli tokyo drifti izleyen varsa başroldeki kişinin ilk yarıştığı arabadaki motoru filmin sonunda başka bir araca monte ediyor bu sırada bu motorun nissan motoru olduğu açıkça görülüyor hatta üzerinde nissan twin cam yazıyor aranızda dikkat eden var mı bilmiyorum. Nissan yazısını orada görünce hoşuma gitti açıkçası

• evet twincam nissanın ürettiği çift ekzantirikli güçlü ,sağlam bir motor tek rakibi türk hava yolları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goro1982 -- 24 Nisan 2010; 14:36:07 >
  • Aynı filmde de "ne yani Hyundai mi verecektim" gibisinden bir aşalama da söz konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Aynı filmde de "ne yani Hyundai mi verecektim" gibisinden bir aşalama da söz konusu

Hyundai mi .gif].gif] oda ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goro1982 -- 25 Eylül 2010; 12:07:31 >
  • Son sahnede o sarışın İspanyol hanım kızımız ve Nissan GTR 2012'yi birlikte görünce GTR aşığı oldum.
  • motor filmde hasarlı silvia dan çıkarılan sr20det.
  • Birinci filmde sadece toyota supra kullanıyordu heralde brian o'conner.diğer serilerde hep nissan kullanıyordu.4 dede yanlıs hatırlamıyorsam r35 motorunu r34de takıyorlardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.