Şimdi Ara

Hizlial.com 500 TL üzeri alışverişe 75 TL Maxi Puan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
5
Favori
4.565
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

bu arada bedava sms numarası 5327522202
    denedim onay smsi geldi

bu sms olayı iyiymiş..kendi mesaj hakkımızdanmı düşüyor..

evet sms hakkından düşüyor.
  • hızlıal coştu.. iyi bir kampanya. 20 liralık çekli hesapların süresi bitmiş sanırım. benim bir hesap vardı, baktım puan görünmüyor artık..
    ayrıca siparişinizi BKM express üzerinden verirseniz 50 TL.ye kadar kargo ücreti de bedava oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 14 Eylül 2013; 0:26:58 >
  • Arkadaslar 20 tl'lik hediye çeki olupta kullanmayacak olan varsa verebilir mi derin dondurucu alacam kısmetse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanarya_avcisi kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar bu numaraya katılım mesajı gönderdim maximiles lar kampanyaya dahil değildir mesajı geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan...

Arkadaslar 20 tl'lik hediye çeki olupta kullanmayacak olan varsa verebilir mi derin dondurucu alacam kısmetse

bendeki 20lik çek yalan olmuş, acaba iptal mi ettiler kampanya öncesi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

quote:

bu arada bedava sms numarası 5327522202
    denedim onay smsi geldi

bu sms olayı iyiymiş..kendi mesaj hakkımızdanmı düşüyor..

evet sms hakkından düşüyor.

Türkcell hazır kartta lira götürdü beleş sms hakkından değil

Var mı 2-3 programlı siemens profilo bulaşık makinası tavsiyesi

• kanarya_avcisi kullanıcısına yanıt
    walla paramıgeriver, avantajix...hepsi hemen hemen aynı ama bazı mağazalar için oranlar değişiklik gösterebiliyor...bakıp inceleyip karar vermen lazim...

paramıgeriver ile 11 iade gelir ama iadeni almak istediğinde paramıgeriver %10 stopaj ve ilk 3 havale için 5 tl kestiği için banka hesabına gelecek toplam para 5 tl olur.
    sonuçta paramıgeriver ile 649 - 75(puan) - 5 iade = 568 e gelir tam olarak

avantajix ile: 9.9 iade gelir..
    -avantajixe yeni üye olacaksan yıllık aidatı olarak 10 tl kestiği için gelen iade gelmeyecek sana. dolayısıyla

649-75= 574 e denk gelir.

zaten bir avantajix üyeliğin varsa ve yıllık üyelik ücreti hali hazırda kesilmiş ise avantajix daha avantajlı olur fakat diğer türlü paaramıgeriver....

Linkler:

paramıgeriver

avantajix

• Bu kampanya ile birlikte "Sony Xperia J" nasıl olur arkadaşlar? 589 TL şu anda sitede.
  • Ayni kart, farkli hesaplar ile birden fazla alim yapilabiliyor sanirim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onay sms i ne kadar sürede geliyor? Mesajı gönderdim "talebiniz alınmıştır" mesajı geldi ama onay mesajı gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dabbak

walla paramıgeriver, avantajix...hepsi hemen hemen aynı ama bazı mağazalar için oranlar değişiklik gösterebiliyor...bakıp inceleyip karar vermen lazim...

paramıgeriver ile 11 iade gelir ama iadeni almak istediğinde paramıgeriver %10 stopaj ve ilk 3 havale için 5 tl kestiği için banka hesabına gelecek toplam para 5 tl olur.
    sonuçta paramıgeriver ile 649 - 75(puan) - 5 iade = 568 e gelir tam olarak

avantajix ile: 9.9 iade gelir..
    -avantajixe yeni üye olacaksan yıllık aidatı olarak 10 tl kestiği için gelen iade gelmeyecek sana. dolayısıyla

649-75= 574 e denk gelir.

zaten bir avantajix üyeliğin varsa ve yıllık üyelik ücreti hali hazırda kesilmiş ise avantajix daha avantajlı olur fakat diğer türlü paaramıgeriver....

Linkler:

paramıgeriver

avantajix

5 TL İÇİN HİÇ UĞRAŞMAM..BKM EXPRESS DENEN SİTE KARGOYU BEDAVAYA GETİRİYOR..OLMAZSA ORAYA ÜYE OLUP ORADAN ALALIM TELEFONU..SAĞOL BİLGİLENDİRME İÇİN..HİÇ BİLMİYORDUM BU SİTELERİN BU ŞEKİLDE KESİNTİ YAPTIKLARINI..ÖĞRENMİŞ OLDUM.

• paramigeriver tras millet ,para fln vermiyor

2. si eger bonus varsa metro marketlerde 649,90 %18 bonus yatiyor 118,90 tl, ayrica KAMPANYA yazip 05327523340 okula dönus kamp. 5 tl bonus gelir 528 tl 12 taksit

• Bi ps3 super slim 500 gb patlatasım geliyo 575 e. Dur bakalım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huwai g301 inditimden faydalanmak isteyene ikinci larak ortak olurum.

• Arkadaşlar hızlıal dan 1800 TL ye notebook almayı düşünüyorum da parçala öde sistemiyle 1300 TL sini garanti kredi kartıyla 500 TL sini de maximum kredi kartımla ödesem 75 TL maxipuan kazanırmıyım

• maximum bu süreli puan kampanyaları yaptıkça uzak duracagım. binbir zorlukla ver ondan sonra 1 haftada harcamazsan geri al. ne alaka arkadaş o para dursa ne olur kartta.
  • Ascend g301 izmirden alıcak varsa ortak alalım maximumla 260 tl ye gelecek telefon var mı ?
  • maximum karta 75 yakışır...world 100 yapar...lanet maximum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonnick -- 14 Eylül 2013; 22:47:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdügeşt

maximum karta 75 yakışır...world 100 yapar...lanet maximum..

+ haklısın
  • Arkadaşlar farklı alışverişlerde hem işbank hem de ziraat maximum ile ikisinden de puan kazanabilir miyiz ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.