Şimdi Ara

Hızlıal.com Mağduruyum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bugün hızlıalın menülerini karıştırırken birşey fark ettim tamamlanmamış siparişlerim kısmında aşağıdaki şeyler yazıyordu aylar önce galaxy s3 alacaktım ama almaktan vazgeçtim yani siparişi tamamla demedim ama şuan 455 tl ödendi falan yazıyor bu ne demek arkadaşlar bi bilgisi olan var mı ?

Sipariş No Ödenen Tutar Kalan Tutar Oluşturma Tarihi
    3276956 455,00 TL 747,99 TL 03.05.2013

• up
  • kartından çekildiğini fark etmemiş miydin, mayıs ayında görülüyor. ekstrelerine bir bak, senden para çıkmadıysa, çıkıp çıkmadığını bilmiyorsan bu sitenin suçu değildir. belki başka bir şey almışsındır. hem o zamanlar s3 455 tl'nin 3 katı kadardır...
  • Muhtemelen ürünü sepete attıktan sonra ödeme aşamasına gelip, parçalı ödeme seçmişsin ve ürün bedelinin 455 TL lik kısmını bir şekilde ödemişsin (sanırım, o ayki kart veya banka hesap ekstreni mutlaka incele), ürün bedelinin kalanı da o şekilde tamamlanmamış sipariş olarak kalmış hesabında. Benzer bir durumu ben de yaşamıştım zamanında, ama çok küçük bir meblağ idi. Bir ürün eklemiştim sepete ve parçalı ödeöe ile birkaç kartımdaki puanları kullanıp tek tek ürün bedelinden düşüp sonra öylece bırakmış almamıştım ürünü. Ama siparişi tamamlamadığım halde kullandığım puanlar kartımdan tahsil edilmiş ve ancak aylar sonra talebim üzerine kartlarıma iade edilmişti. Sen (gerçekten karttan veya hesaptan çekilmiş ise) bu kadar büyük bir rakamın eksikliğini nasıl fark etmedin yahu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada.com Reklamı ?
    15 yıl önce açıldı
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    İncehesap.com Rezaleti
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.