Şimdi Ara

Hızlıal.com ps3 şikayetim yardım edin kafayı yicem nolur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle. Yaklaşık 1,5 ay önce hızlıal.com dan ps3 500 gb babam sipariş vermiş. Makine 3.bölge yani asya olarak geldi. Tabi ben bilmediğim için oynamaya başladık. Makineyi aldıktan 2 hafta sonra gta5 aldım. Makineyi almadan önce araştırmıştım bölge sıkıntısı sadece filmlerde oluyo oyunlarda bi sıkıntı olmuyo diye bilgiler vardı. Gta 5 i aldıktan sonra cd yi takım online girmek için ama benden güncelleme yapmamı istedi.Güncellemeye girdim indirdi ama kurarken %14 de 80029564 kodlu hatayı verdi. Sony i aradım dns değiştirdim gücenli moddan girdim makineyi sıfırladım cd yi değiştirip 3 numara aldım psn hesabını japonyadan açtım ama yine de olmadı. Şimdi ben ne yapmalıyım arkadaşlar? Az önce sonyile tekrar görüştüm bana makinenin bölgesindeki teknik servisle görüşün dedi. Yani japonyayı aramamı istedi. Japonca bilmediğim için ingilizcem de ona yetmeyeceği için hiç girişmedim.Hızlıal.com u aradım yılbaşı nedeniyle kapalıymış. Ben bu makineyi ne yapayım? Bi hevesle aldım şimdi ise elimde kaldı. Sinirden kafayı yemek üzereyim. Nolur bana bi çözüm söyleyin. Hızlıala geri iade edip paramı alabilir miyim?

• cayma hakkın aldıktan 2 hafta sonra kullanabilirdin fakat şimdi olmaz
    bir ihtimal değiştirebilirler
  • ona kucuk suprizler yap
  • Servise yollarlar büyük bi ihtimal...
  • Hizlial bunun bilgini vermemismiydi bence gorerek golddan vs almak daha iyi degisim hakki varsa degistrin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomysawyer

cayma hakkın aldıktan 2 hafta sonra kullanabilirdin fakat şimdi olmaz

Hocam cihazın böyle olduğunu bilmiyodum. Zaten sıkıntıyı 2 hafta sonra anladım bi takım çözümler denedim ama olmadı. Ürün paralel ithalat çıktı. Kafayı yemek üzereyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Hizlial bunun bilgini vermemismiydi bence gorerek golddan vs almak daha iyi degisim hakki varsa degistrin
    Çayla kendini sakinleşirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kendiniçaylayanadam

quote:

Orijinalden alıntı: tomysawyer

cayma hakkın aldıktan 2 hafta sonra kullanabilirdin fakat şimdi olmaz

Hocam cihazın böyle olduğunu bilmiyodum. Zaten sıkıntıyı 2 hafta sonra anladım bi takım çözümler denedim ama olmadı. Ürün paralel ithalat çıktı. Kafayı yemek üzereyim.

2 hafta sonra direk deseydinya

15 gün cayma hakkı bazen 1 ay olabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qweqweqwe123456789

Çayla kendini sakinleşirsin

Alıntıları Göster
    keep calm and wait new year.
  • quote:

Hizlial bunun bilgini vermemismiydi bence gorerek golddan vs almak daha iyi degisim hakki varsa degistrin

Hızlıal da hiç bi şekilde ürünün 3.bölge olduğyla alakalı bi bilgi yok. Benim aldığım ürünün linkini kaldırmşlar ama benim cihazımın 12 gblık olanının ilanı aşağdaki linkte mevcut, isterseniz inceleyebilirsiniz. Hiç bi şekilde cihazın 3.bölge olduğu hakkında bi bilgi yok.
    http://www.hizlial.com/sony-playstation-3-siyah-12-gb-super-slim-konsol/10210220

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kendiniçaylayanadam -- 31 Aralık 2014; 21:26:31 >

• quote:

quote:

Hızlıal da hiç bi şekilde ürünün 3.bölge olduğyla alakalı bi bilgi yok. Benim aldığım ürünün linkini kaldırmşlar ama benim cihazımın 12 gblık olanının ilanı aşağdaki linkte mevcut, isterseniz inceleyebilirsiniz. Hiç bi şekilde cihazın 3.bölge olduğu hakkında bi bilgi yok.
    http://www.hizlial.com/sony-playstation-3-siyah-12-gb-super-slim-konsol/10210220

Alıntıları Göster
    Ortadaki PS tuşuna basıli tutunca Onayla X mi yoksa O mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Japonolog -- 31 Aralık 2014; 21:26:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kinkai Nishisonogi Nagayo

Yuvarlak hocam O yani .

@tomysawyer hocam gta5 i aldıktan sonra sıkıntıyı farkettim ve arkadaşımda da ps3 var 2.bölge bi takım çözümlerle denemeye çalıştık olmadı yani. Bilseydim hiç almazdım bile.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kinkai Nishisonogi Nagayo

Yuvarlak hocam O yani .

@tomysawyer hocam gta5 i aldıktan sonra sıkıntıyı farkettim ve arkadaşımda da ps3 var 2.bölge bi takım çözümlerle denemeye çalıştık olmadı yani. Bilseydim hiç almazdım bile.
    Yok mu hiç yardım edecek? Bi el atın be arkadaşlar ne gibi haklarım var? Hızlı al ı aramalı mıyım ? Arayıp ne demeliyim? Bi hevesle aldım soğudum makineden resmen.
  • Kullandığın için hızlıal geri almaz elinde patladı yani cihaz.
  • Seneye urunu degistirmezler elinde kaldi ehehehe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Kullandığın için hızlıal geri almaz elinde patladı yani cihaz.

Hocam cihazın hatalı olduğnu bilsem almazdım zaten. Hiç yok mu bi yolu arkadaşlar ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Kullandığın için hızlıal geri almaz elinde patladı yani cihaz.
    Önce bi sakin ol, yılbaşından sonra email yada telefonla müşteri hizmetleri ile görüş ve durumu anlat. Mutlaka yardımcı olacaklardır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: strider_4242

Önce bi sakin ol, yılbaşından sonra email yada telefonla müşteri hizmetleri ile görüş ve durumu anlat. Mutlaka yardımcı olacaklardır...

Teşekkürler hocam. İlk defa konsol aldım oda böyle çıktı kaç haftadır uğraşıyorum dellendim biraz. Peki yardımcı olmazlarsa nasıl haklarım var benim bi bilginiz var mı? Sonuçta hatalı bi ürün bu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: strider_4242

Teşekkürler hocam. İlk defa konsol aldım oda böyle çıktı kaç haftadır uğraşıyorum dellendim biraz. Peki yardımcı olmazlarsa nasıl haklarım var benim bi bilginiz var mı? Sonuçta hatalı bi ürün bu.

Alıntıları Göster
    İyi kutudan hıyar çıkmamış masum bi çocuğun videosunu izlemiştim hızlıal.com'dan samsung galaxy tab 3 8 süper amoled lcd almış kutudan hıyar çıkmış hemde çürük hıyar inanabiliyo musun hemde çürük

• quote:

Orijinalden alıntı: Fumetsu

İyi kutudan hıyar çıkmamış masum bi çocuğun videosunu izlemiştim hızlıal.com'dan samsung galaxy tab 3 8 süper amoled lcd almış kutudan hıyar çıkmış hemde çürük hıyar inanabiliyo musun hemde çürük

Gerçek değil o
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.