Arkadaşlar 21.12.2012 tarihinde Acer E1-531 marka laptop aldım.Linux vardı üzerinde,neyse 64 bit Win7 yükledim.6 gün öncesine kadar güzel bir şekilde kullanıyordum fakat windows güncellemelerini yaparken pc mavi ekran vererek kapandı.her açışımdada aynı hatayı verdi.bende win7 yi tekrar yüklemek istedim bu kezde windows bu diske yüklenemez hatası verdi.baya araştırdım ettim tuttum soruna çare bulamadım.dedim şu hdd ye bi bakayım,kapağı açıp hdd ye baktığımda kasaya vida ile sabitlenmesi gereken hdd nin vidaları yoktu yani boşta duruyordu.yerinden çıkmamıştır ama hafifçe geriye ittirince slotlardan çıkıyordu.
Neyse hikaye böyle özetle,acer servisini aradım 1 ay dolmadığı için kendilerinin bakamayacağını aldığınız yer ile görüşeceksiniz denildi,peki dedim hızlıal a msj attım cihazı uygun bi şekilde kargolayın dediler.ok onuda yaptık.fakat 5.güne girdiğim bu günde halen daha cihazdan bi haber alailbmiş değilim.müşteri hizmetlerine soruyorum kaç gündür "gerekli kontroller yapıldıktan sonra talebinize uygun işlemler yapılacaktır dan başka adam gibi bir cevap almadım.
Şimdi ben nasıl bir yol izliyeyim bunlara karşı veya iademi edeyim ürünü???
Harddiskiniz sabitlenmiştir yerine.Daha doğrusu şöyle söyleyeyim.Kendi PB marka laptopumun hdd kapağını açtığımda hdd'yi tutan herhangi bir vida yoktu.Sonra baktım ki hdd kapağını tutan vidalar hdd'yi de tutuyor.Yani kapağın vida delikleri hdd'nin vida deliklerinin olduğu yere denk geliyor.
5 gün gibi kısa bir süre içinde döneceğini sanmam hızlıal'ın.Beklemekten başka çareniz yok sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: EPICA
Harddiskiniz sabitlenmiştir yerine.Daha doğrusu şöyle söyleyeyim.Kendi PB marka laptopumun hdd kapağını açtığımda hdd'yi tutan herhangi bir vida yoktu.Sonra baktım ki hdd kapağını tutan vidalar hdd'yi de tutuyor.Yani kapağın vida delikleri hdd'nin vida deliklerinin olduğu yere denk geliyor.
5 gün gibi kısa bir süre içinde döneceğini sanmam hızlıal'ın.Beklemekten başka çareniz yok sanırım.
yok hocam benim hdd bariz boştaydı yani slota takılıydı ben parmağımla geriye doğru ittirince kurtuldu yerinden alıp elime baktım sağına soluna,sonra yerine taktım aynı şekilde.yani tutan hiçbirşey yoktu.
fakat canımı sıkan bir husus oldu,forumda okuduğum başka okuduğum konuda hdd ve ram in olduğu ksımıda kullanıcı açar ise garanti dışı kalıyormuş cihazlar.eğer bu doğruysa benim cihazada garanti dışı muamelesi yapacaklar kesin.
hdd de donanımsal bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum,yazılımsal bir sorun oluştu fakat netten bulamadım çözümünü onun için hızlıala göndermeyi seçtim,adamlarında hızlı olmakla zerre kadar alakası yok zaten
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme