Bu konuyu yaklaşık 2 gündür araştırıyorum ama kendim için bir çözüm bulamadım. İki gün önce sabah uyandım bilgisayarı açtım windows ekranından hemen sonra her seferinde yeniden başlatıyordu kendini. Ciddi anlamda nasıl düzeldiğini bilmiyorum ama bir şekilde düzeldi ve bilgisayar açıldı. Açıldı açılmasına da birçok şey yapamıyorum. Mesela başlatında içinde bulunduğu alltaki çubuk yok, kopyala yapıştır gibi şeyler yapamıyorum, ses hizmeti çalışmadığı için video açtığımda ses çıkmıyor ama oyunda ses var, sistem geri yükleme yapamıyorum, internetten herhangi bir şey indiremiyorum, msconfigdeki hizmetlerin birçoğu durdurulmuş durumda, eset ile tam tarama yaptım 1-2 tehtid buldu sildi. Ama sorunlar hala aynı format dışında çözümü olan varsa lütfen benimle paylaşsın, iyi forumlar.
Ek olarak: Combofix ile tarattım o da kendince bir şeyler yaptı ama sonuç yine aynı
Bu kadar sorunu formatsız çözmek çok zor olur, Yanımda olsaydı yapabileceğim bir çok şey olurdu fakat sorun 1 değil 2 değil :) Bilgisayar açıkken varsa bilgilerin,proğramların yedekleyip Format atman çok mantıklı olacaktır. Bu tür sorunlar bi yerden sonra büyük bi tehdit haline gelip aniden yarıda bırakabilir seni
oNrGungor
kullanıcısına yanıt
Sıkıntı şu ki dosyalarımı kurtaramıyorum kopyalama sürükleme gibi işlemlerin hiçbirini yapmıyor
Yapacak bi şey yok o zaman, alabildiğin kadar artık