Şimdi Ara

hlc leisure kuşadası 2012

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar buraya tatile gelecekler uyarilari dikkate alsınlar.

haftada sadece 1 defa havlular ve çarşaflar değişiyor. haftada 2 kez yerler siliniyor. otelde sinek sorunu var. etrafta arıtma ile ilgili sorunlar var(koku sorunu). havlular değişmeye geldiklerinde havlu tamamen islak ve pis oluyor çünkü havuza gir dusa gir havluyla kurulan, islaniyor sonuçta.

yemekler: üç çeşit yemek çıkıyor genelde. her ogün et var ama et değil soya eti (be olsam yemem). geri kalanlar salata onuda kafana göre bulabilirsem. odaya kahvalti soyleyince en erken 2 saat içinde geliyor %90 eksik geliyor oda.

oteldeki kullanım suyu(musluktan akan su ) kesinlikle sağlık için gerekli şartları sağlamıyor, bu otele bu suyla nasıl izi veriyorlar anlamak mümkün değil. ayrıca havuzdaki suyla aynı su olduğundan emin gibiyim..

banyoda fiskiye bozuldu 2 günde anca yaptirabildim. bekliyolarki şikayeti unutsun da kurtaralim.

bu sorunları sözlü söyledik sonuç vermedi. dilekçe verdik gene hicbirsey olmadı. enson buraya yazayım dedim çünkü burada ciddi anlamda yönettim sorunu var. sadece düzgün bir yönetici 1 günde adam olur burası.

ben memnun kalmadım sizi bilmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizde bayadır gidiyor,üyeyiz. fiyatlar çok uçuk değil içki falan sınırsız güzel şeyler var dediğiniz gibi yemekler hep aynı sabahtan kalanları mesela yoğurt sos mos koyup öğlene tekrar koyuyorlar, şansımıza çıkıyor bazen güzel yemek. Nerdeyse hiç yenilik yok (bence) animasyonlar bile aynı çok iyi bir ortam yok 4-5 tane kaydırak var (hatta bir tane kapalı kaydırak var 4-5 senedir onarılmadı duruyor öyle,yazık) Sessiz sakin bir yer havuzları olsun ortamı olsun yinede iyi gidilir, ben alıştığım için kusurları pek görmüyorum bana güzel geliyor he yeni gelen için nasıl olur bilemem

10/7
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.