Şimdi Ara

HLTV Sorunu :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

hltv ile kayıt yapıp daha sonra kaydımı izliyorum, anladığım kadarıyla istediğimiz gibi serbest gezebiliyor,diğer oyuncularıda izleyebiliyormuşuz.Ancak ben sadece kendimi izleyebiliyorum.kayıt sürerken serbest gezmenin herhangi bir yolu yokmu ?

• Sen sadece kendini izledigine gore hltv kaydı degıl o hltv kaydı olmasına ozen goster
  • kardeş hltv ile sv ye giriyorum ''record emre.dem'' yazıyorum.çektikten sonra stop record diyorum.herşey normal gidiyor. ''viewdemo emre.dem'' diyip izlemeye başlıyorum ancak sadece kendimi izleyebiliyorum.yanlışmı yapıyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra345

kardeş hltv ile sv ye giriyorum ''record emre.dem'' yazıyorum.çektikten sonra stop record diyorum.herşey normal gidiyor. ''viewdemo emre.dem'' diyip izlemeye başlıyorum ancak sadece kendimi izleyebiliyorum.yanlışmı yapıyorum ?

Net olarak hatırlamıyorum ama şu şekilde yapılıyordu sanırım. Hltv ile sunucuya girdikten sonra record xxx.dem komutunu hltv penceresine yazıyorsun. yani sunucuya girip konsoldan yazmayacaksın bu komutu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tracert okuma, ping sorunu ?
    14 yıl önce açıldı
    FIFA Lag (gecikme) sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Valorant'ta ping sorunları
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.