Bildirim
HM1500 kulaklığı laptop a bağlamak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bende aynı sorun var -
arkadasar bendede aynı sorun var. kulaklıgı bılgısayara tanıtıyorum fakat drıver sorunu cıkıyor.cevre aygıtı diye bı drıver ıstıyor ama bulamadım.. yapan yada nasıl yapılacagını bılen varsa paylaşsın bı sahmet.. 3 gundur ugrasıyorum fakat netıce alamadım sımdıden teşekkurler -
Bende de ayni problem vardi...Turkce,Ingilizce,Rusca bakmadigim sayfa kalmadi konu ile alakali olabilecek... Sonunda olayin Samsung HM1500 driverindan cok bilgisayarin (benimki HP) olabilecegini dusundum... HP nin sayfasindan bluetooth driverlarini guncelledim... Ve tanitma problemi cozuldu... Bende ise yaradi sizde kendi bilgisayar ureticinizin sayfasindan yada bluetooth aparatinin ureticisinin sayfasindan da olabilir gerekli guncellemeyi yapin. Belki ise yarar,bendeki gibi... -
ben laptop üzerinden ayarlara gidp bluetooth bağlanmaya gittiğimde direk hm 1500 diye çıktı
not-laptopum markası lenovo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X