Şimdi Ara

HMD Global modern Nokia 3310'u resmen tanıttı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
3
Favori
3.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • babaanemin yeni telefonu kadin 2004 model telefon kullaniyor degisme vakti gelmisti bakalim fiyat ne olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • space impact varsa ve spotify çalıştırabiliyorsa düşünülebilir
  • yapılan yorumlar cok enteresan, genel algı herkes akıllı cihaz kullanmak zorunda gibi
    eskisi çok başarılıydı, bu da çok başarılı olur, peynir ekmek gibi satılır.
    whatsup vs olmasına da gerek yok. 2007 den beri iphone kullanıyorum (şu an 6), ilk cihazım ericsson 688
    bunu yarın satılsa gözü kapalı alırım.
  • Telefonun Türkiye fiyatı 300 lirayı geçmezse alınabilir. Yaşlılar için biçilmiş kaptan keşke Whatsapp'da olsaydı. Whatsapp bir hikaye özelliği ekledi ve kişiler menüsünü kaldırdı şimdi 10'dan fazla aile büyüğü ve eş dost akraba benim yeni sürümü kendilerine öğretmem için bekliyorlar. Bu telefonda klasik bir Whatsapp sürümü olsa ve mesaj gibi çalışsa 65 yaş üstü birçok akrabaya aldırırım.
  • Android ile gelse şu telefon alınırdı bence nostaji için bileyapsalardı 50 euro yerine 100-150 euro yapıp satarlardı bu halide alınır ama dedelere ninelere alınır artık.

• güzel

• 2 mp kamerada ne görecez anlamadım en azından 5 mp olmalıydı..

• Whatsapp olsa alır ölene kadar kullanırdım
  • yeri geldiğinde adamın kafasını yarmıyosa ve ceviz kırmıyosa iş görmez
  • bu tür akılsız telefonlara gereksiz özellikler koymak hatta kamerada dahil fiyatları yükselteceği için mantıksız.zaten özellikli telefon isteyenler alt seviye akıllı telefonlara yöneliyor.bu telefona 300-400 lira vermek mantıklı değil.

akılsız telefonlarda ilk öncelik pil süresi ve radyo dur.bide yılan oyunu :)

nokia 1110 u güncelleyip piyasaya sürselerdi daha mantıklı olurdu.daha uygun maliyet ile çok satardı gene gönlü zengin ama cebi fakir ülkelerde.

akıllı telefon fiyatları bizim gibi hatta bizden daha düşük asgari ücret verilen ülkelerde alım maliyetleri mantıklı değil.tabi akıllı telefon alıyorsan bide aylık internet gb parası vereceksin.

1300 lira asgari ücretle çalışan bir insanın akıllı telefona sahip olması ve her ay 40-50 lira fatura ödemesi akıl dışı bir vakıa
  • Şarj jacki ince uçlu mu acep?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye fiyatı 500 tl hayırlı olsun

Yorum yapmicam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel olmuş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne zaman satışa sunulur Türkiye'de? Fiyatı 300'ü geçmezse ve hatta 250 civarında olursa kesinlikle dedeme alırım özellik istemez zaten kullanamıyor.
  • o değilde bu telefonun 3310 ile ne alakası var onu anlamadım.bu başka bi telefon aga

tam bi pazarlama strajesi. efsane geri dönmüş müş.telefon evrim geçirmiş adeta.
  • Amiral gelse iyiydi 0.5k para buna vereceğime daha iyi ekran kamera ve tasarımlı samsung s5610 var hem daha ucuz efsane gelecekse amiral gemisi olarak gelmeliydi naptın nokia reyis

• Alınmaz. Tipi hoş, ancak bu özellikler komik. En azından 8 megapiksel kamera ve wifi özelliği bulunmalıydı.

• Eski 3310 u sıfır çıkarsınlar daha çok satardı eminim. Ben alırdım bir tane mesela...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanli18 -- 27 Şubat 2017; 23:21:26 >
  • osmanli18 O kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Böyle olacağına 3310 orijinal al haliyle tekrar çıksa daha iyiydi. Ya da temel düzeyde Android uygulamaları kullanabileceğimiz ve kamerası da biraz daha iş yapar bir model olmalıydı.

• Bloodin kullanıcısına yanıt
    aynen o oyun yok ama yazılımla eklerler en çok yılan tuttuğu için tek onu koymuşlar gibi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.