Şimdi Ara

HMD Global modern Nokia 3310'u resmen tanıttı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
3
Favori
3.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: canguler917

3310 döneminin en iyi telefonlarından biri idi anladığım kadarıyla.bu ismi tekrar yaşatmak istendiyse bence çok iyi bir amiral gemisinde kullanilmaliydi.bu da bir bakış açısı

Bence 20 yillik aradan sonra algiyi bozmak istemediler. 3. Jenerasyon akilli olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke tuş değil komple çerçevesiz kompakt sdn 430 işlemci 2 ram lı güzel birşey yapsaymış. Millet bunu iş telefonu yada rampada araba kaymasın diye satın alacak. Nokia o kadar aradan sonra bir lansman yapmış olsa cümleye ''şimdiye kadar kullandığınız akıllı telefonların kamera performanslarını artık unutun'' diye başlasa. Gündüzleri telefonun güneş enerjisinden şarj olduğunu anlatsa kullanıcılara. Böyle bir dönüş yapmış olsa. Neler yaptığını gördük yıllarca şimdide sıvıyor.
  • Beyler bir 6600 gelir mi ne dersiniz??

• [DHTUBE=]https://www.youtube.com/watch?v=Uvxoh8eV__w[DHTUBE=]

• gokhans19 kullanıcısına yanıt
    yok ebesinin gözü. basit bir gitar riff i. yüz farklı müzikte kullanılmıştır.
  • Janjanlı renklerle gençlerin gönlünü çalacaklarını felan sanıyorlarsa, bu devirde bu özelliklerle yapamazlar.

Belki çok az boyutları kibarlaştırılarak aslına sadık kalınsa daha çok ilgi çeker ve daha çok satardı düşüncesindeyim... Ayrıca bonibon renkli plastikle kaplanmış değil metal ve çok kaliteli bir malzeme ile ekonomik ömrü aşırı uzun sadece telefon vazifesi gören bir telefon müzelik olur ve markanın sağlamlık konusundaki imajını yükseltirdi.

Ancak bu modelin yeniden tasarlanma sürecinde olaya kendini fazla kaptıran üretici bu işi neden yaptığını bi parça unutmuş ve arada kalmışa benziyor... Madem web tarayıcı koyuyosun, wifi olmazsa olmaz... 32GB a kadar artırılmış hafıza desteği veriyor ama kamera 2 MPixel...

Apple neden 1 numara biliyor musunuz?

Birşeyi ya tam yapıyor ya da hiç yapmıyor... Arada kalanların hali ortada...
  • HMD Global modern Nokia 3310'u resmen tanıttı

Motoroladan hemen bi missilleme bekliyorum ama böyle içi boş değil dolu dolu olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcebi001 -- 28 Şubat 2017; 10:2:1 >
  • yeni snake oyunu yakında androide de çıkar...
  • Ben alacağım bir tane. Takarım hattımı bakarım keyfime

• Bize gelişi 500tl olur artık anasını satayım...

• hala akıllanamamış bu tell

• ön kamerası var mı?

• Çok güzel olmuş :)

• Kamera neden 8 mpx degil, ekran cozunurlugu neden 640x480 degil, wifi neden yok, isletim sistemi neden android degil, aklimda deli sorular. Tamam tuslu telefon ihtiyaci olan insanlar icin uretilmis de 69 TL'ye sokakta satilandan farki yok ki.

• "HMD Global modern Nokia 3310'u resmen tanıttı", nie resmen gecen hafta fake tanıtım mı yapmıştı da biz kaçırdık

• Yeni nesil almaz

• bence çok saçma bir adım atılmış.. belki tasarım aynı tutulup dokunmatik yapılabilirdi veya yine tuşlu tasarımını koruyup adam akıllı bir donanım ve yazılım destegi koyulabilirdi..bu şekliyle yaşlıların bile tercih etmeyecegi bi telefon oldugu kanısındayım...

• Bazı salaklar yorum yazabiliyorlar. Wi-Fi yokmuş 3G yokmuş. Series 30+ platformunu önce bir okusaydınız. Ama yok bizim millette araştırma bilgi sahibi olma gibi bir özellik yok. Olmadığı gibi sonradan da kazanamıyorlar bu özelliği.

Telefon çok güzel olmuş. Ancak bu kadar güzel bir tasarım olabilir. 3310'un çizgilerini görebiliyorsunuz. 3310'a yakışır bir veliaht olmuş. Bazı körler de var hiç benzemiyor demişler. Sanırım bu arkadaşlar birebir aynı ölçülerde ve 20 mm kalınlığında telefon beklemişler.

Ayrıca bu ismin amacı isim üzerinden telefon satmak değil. Nokia'nın geri dönüşünü simgeleyen bir telefon. Başka bir isimle çıkarıp milyonlarca dolar reklam parası bile harcasa bu ismin yarattığı etkiyi yaratamazdı. Çok zekice düşünülmüş. Nokia geri dömdüğünü duyurmak için bu ismi kullandı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Bize gelişi 500tl olur artık anasını satayım...

Hiç sanmıyorum. Nasıl olsa Çin'de üretileceğine göre ve gümrük vergisi sınırının altında kaldığına göre, şu sayfadaki kodu kullanırsak Aliexpress'ten bilakis 25 - 30$' a bile alabiliriz bence.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.