Şimdi Ara

HMD Global modern Nokia 3310'u resmen tanıttı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
3
Favori
3.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında benim favori telefonum nokia 1110 idi.gençler bilmez.çok uzun pil ömrü vardı.vede oldukça hafifti.

3310 ise daha eski olduğundan ve dönemine göre daha kompakt olduğundan çok sevildi.ericsson 628 den sonra 3310 tam cep lik idi.

1110 da en az 3310 kadar efsanedir. onu demek istedim
  • tam babanne telefonu olmuş :)

• Nokia tam trol ya çok pahalı olmazsa babama alırım
    Ayrıca 1100 6600 ve 6630 gelse süper olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1110 gelse kesin alırdım aga. harika bir telefon kesinlikle.ama tuş takımını fazla yumuşak yapmışlar.

yeni 3310 da türkiyede en az 300 liradan çıkar piyasaya.gereksiz bir fiyat olur buda.oysa yeni 1110 u piyasaya sürseler daha mantıklı olurdu
  • Doğrudur. Şimdiki kurla çıplak fiyatı 190 liraya gelir. 160 lira maktu ötv vardı. Onunla 350 yapar. Bunun 63 lira kdv ile fiyatı 413 liraya gelir. Daha bunun bandrolü imei kayıt harcı, distrübütör karı vs. ile 450 yi rahat bulacağını düşünüyorum. Tabi euro kuru artmazsa. Aslında telefonun euro fiyatı makul, ama işte devletimiz iyi geçiriyor.

• Whatapp varsa alırım bende

• Gayet güzel olmus,whatsapp falan olurda mükemmel olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreyParrot

quote:

Orijinalden alıntı: FasTBoY

İnsan bari 3G(Sadece 2G varmış) ve Wi-fi koyar.

wi-fi ve 3g koysa ne olacak, önde kamera yok görüntülü görüşemezsin, muhtemelen 64-128mb olan ram ile internette mi dolaşacaksın

whatsapp hayali suya düşer yalnızca
  • Bence gayet iyi olmuş. Telefonu hala sadece alo demeye kullanan büyük çoğunluk var ve bu kişiler şuan 700 800 lira verip kullanamadıkları telefon almak zorundalar. Ucuz fiyatıyla bence çok satar. Anneme de almayı düşünüyorum.

• 250 tl olsa alırdık be güzel olmuş WhatsApp da çalışır 2g ile sıkıntı olmaz.

• Tutmaz, bu adamlar halen hafıza sorununu aşamamış ya 32 mb hafıza koymuşlar. Zamanında en iyi telefonunu alsan bile hafıza yetersizdi 2 mp3 atınca dolardı . yani nokia hiç bir zaman kullanıcıya istediğini vermedi . Ya kamera olur video 9 sn çeker falan filan . ya telefon olur mp3 çalmaz waw çalacak yıllarca bunlarla uğraştık . Nokia yıllarca bu milleti kandırdı tek el olduğu için onun için ekmek yedirmem bu çakallara .
  • Menü simgeleri kötü olmuş anlaşilabilir değil , renkli olmaliydi.

• Beklentiniz nedir İphone 8 mi? Güldürmeyin kendinizi. Adam 3310'u yeniden piyasaya sürüyor.. Benim senin ihtiyacını karşılamaz belki. Ama akıllı telefon kullanmayan insanlara hem nostalji hemde alternatif yeni bir ürün olur. Tutar tutmasına ama 400 tl altında olursa..

• ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    2 megapiksel kamerayla hangi 16 GB hafızayı doldurmayı düşünüyorsun.bende 32 GB note 5 var zorluyordu oyun uygulama bol resim video falan 7 GB boş alan kalıyor. Buna uygulama kuramazlar 2 megapiksel kamera zaten 300 kb civarında foto çeker MP3 ortalama 3 MB 1000 tanesi yapar 3 GB. Zaten bunun işletim sistemi 500 mbden fazla yer kaplamaz oda en fazla. Sana kalır 15 GB. Neyine yetmiyor. Radyo da var.

Düzenleme :
    Bro kusura bakma insan günümüz de 16 MB hafıza olan bir cihazı aklına bile getiremiyor. Bu yüzden ilk gördüğüm de 16 GB sandım. Hakkını helal et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isakoc -- 27 Şubat 2017; 9:50:25 >
  • Önceki versiyonda batarya 900mAh idi bunda 1200 mAh olmuş. Onceki yoğun kullanımda 5-6 gün gidiyirdu. Bu da renkli ekran sebebiyle aynı sürede gider gibi. Eğer kamerası çok tatminkar çekiyorsa bide içinde WhatsApp YouTube Facebook varsa. Zaten radyo da var hafıza da 16 GB artı micro SD kart destekli zaten. Dışarıya giderken sırf bu telefonla idare edilebilir.

Şimdi 125 TL imei kaydı, 75 TL ithalat gümrük vergisini katarsak bu telefon 200 TL fazla fiyatla geliyor. Cihazda 60 avro dan olduğunu düşünürsek 225 tlde o yapıyor. Oldu müdürü sana 425 TL. İşte bu yüzden alınmaz yoksa ben havada kapadım bu cihazın kırmızı renginden 1 tane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isakoc -- 27 Şubat 2017; 9:34:46 >
  • quote:

Cihaz 2.4 inç QVGA ekran ve microSD kartla 32GB'a kadar genişletilebilir 16MB dahili hafızaya sahip.

Dahili hafıza 16 mb. Benim dilim yandı bir sefer ondan dolayı hafıza kartı kullanmaya karşıyım . 16 gb full video dolu kingston hafıza kartım bir gün çalışmadı ve çocuğumun 0-2 yaş arası bütün videoları gitti

Bu 8 gb hafızayı içine entegre etmek çokmu zor ? Ayrıca bu nokia cihazları zamanındada illetti yetersiz hafıza yüzünden uygulama yüklenmezdi, yok serfikası falan filan yıllarca symbian işletim sistemi kullandım ve hemen hemen herşeyini bilirdim o zamanlara göre çok iyiydi ama sonradan anladımki tamamen boş bir işletim sistemiymiş

Şu an aynısını samsung alt modellerinde yapıyor. Galaxy j 2 aldım anneme sıfır bazı uygulamalar içinde geliyor facebook falanda dahil 2 uygulama yükledim başladı hafıza dolu uyarısı vermeye . güncelleme yapamayıroum falan .

Lg g3 var marketi içine doldurdum banamısın demiyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 27 Şubat 2017; 9:35:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tekin-71

Yeni nesil anne-baba telefonu herkese hayırlı ugurlu olsun :)

Anne-baba telefonu değil de dede-nine telefonu demek lazım. Artık anne babalar da "wapsap" kullanıyor, "kendi kıruş saga" oynayıp "feystaym" yapıyor. Hey gidi günler
  • Abooo 16. MB hafıza mı ? Yahu ne kafasindalar. 16 MB nedir arkadaş. Bugün dandik Çin'in tuşlu telefonları bu GB hafizalarla geliyor. 16 GB hafıza koysalar ne olurmuş arkadaş.

İnsan gblere o kadar alışmış ki 16. MB olacağı aklına bile gelmiyor.

• Yaz fiyat 400 TL.
  • Hahaha bu ne ya keşke hiç çıkarmasalardı.

Giderim bi sokak arası 2.el telefoncuya daha ucuza daha iyi nokia lar var bu ne. Hem akılsız hem pahalı. 400 den aşağı olmaz bu telefon.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.