Şimdi Ara

HMD Global modern Nokia 3310'u resmen tanıttı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
3
Favori
3.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dağda bayırda kullanmak için alırım bunu ben. Nokia 3310 gibi dayanıklıysa dadından yinmez.

• 3310 algısı ile prim yapmaya çalışıyorlar resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat cok iyi, biraz daha ince olsaymis keske

• 2 megapiksel ne abi, sanal bebeğimde daha fazla vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 26 Şubat 2017; 22:44:46 >
  • yalnız 3g/4g falan da yokmuş sanırım. böyleyse komik olmuş
  • Tanıtım videosundaki müziğin arak olduğu telefon.

Güzel ve çekici görünüyor ama resmi olarak türkiyeye geleceğini sanmıyorum. İthalatçılar getirirse de vergisi mergisi derken milletin 2 büyük boy pizza fiyatına aldığı ama bizde asgari ücretin yarısı kadar olacak telefondur ayrıca.

Tanıtım videsunun 28. saniyeden sonraki kısmı yirmi7 grubunun sokak lambası şarkısının girişinin remixi.
    https://youtu.be/3hlhjgmwpyg?t=29https://www.youtube.com/watch?v=oilxh1ezdri

• Whatsapp desteği gelebilir java ve symbian telefonlarda eskiden whatsapp kullanabiliyorduk.
    Telefon büyük bir sükse ile geliyor belki whatsapp geliştiricileri bu telefona özel surum cıkarabilirler foto,video,ses kaydı gibi medya transferi olmayan sadece yazı gonderilebilen bir sürüm işte o zaman bu telefon satar..

• Vergilerle şu andaki kura göre maksimum 300 TL gibi bir şey olması lazım. Acil durumlar için yedek telefon olarak alınabilir.

• Çıkınca direk birtane alırım. Bence olmuş.

• oyunları da Facebook'a geliyormuş Konya haber sitesinde haberi de var...

• Ne zamandır Anneme yeni bi telefon alayım diyordum bugün yarın sonra diye diye epey zaman geçti bunu bekliyormuşum demekki :)
  • Space Impact nerde!?!?!?!

Space Impact yoksa karalama kampanyası başlatırım!

Ayrıca tuşlarla melodi de tasarlanabilmeli...

• şahsen ben bir tane alırım her ne kadar zamanında kullanmış olsamda benim hiç kendime ait 3310 um olmamıştı :)

• efsane yılan olsaydı daha iyi olurmuş yeşil siyah temalı

• Dedeme alırım kullanır. Hiking, Concord gibi saçma markalardansa.
  • kamera en azından şöyle 5 mpx olsaydı iyi olurdu

• Efsaneyi yeniden görmek çok iyi oldu

• Bence başlangıç seviyesinde akıllı telefon özelliklerini barındırması gerekirdi. Ekran biraz daha büyük olmalı ve WhatsApp, Facebook, Twitter gibi platformlar basitleştirilmiş gömülü uygulamalar olarak cihazda yer almalıydı. Akıcı çalışan bir Java sürümü pekâlâ iş görebilirdi.

Bu şekilde biraz saçma olmuş. Buna benzeyen yüzlerce model piyasada mevcut zaten, kaç zamandır lakırdısı yapılınca ben de güzel bir şey gelecek sandım.

• Reklam yapmış gibi olmayayım da (ki gerçekten sevmem) ben kendi yılan oyunumu 3310 dan ilham alarak yapmıştım.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pedicagames.snaketc

İki tuşla kontrol edilen yılan tam dokunmatige goreydi zaten. Ama işte yeni nesil bilmediginden heralde tutmadı pek

Bastır 3310..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadrag -- 26 Şubat 2017; 23:29:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.