Şimdi Ara

Hnagi Ekran Kartını Almalıyım (ACİL )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI RTX 2070 ARMOR VE GİGABYTE RTX 2070 GAMİNG OC bu iki ekran kartı arasında kaldım hangisini almalıyım sizce ? fiyat farkı aralarında 50 tl falan armor 50 tl daha pahalı bu 2 karttan birini alıcam karşılaştırma bulamadım pek fazla yardımcı olursanız sevinirim

• cigabayt 3 falanlı. Arkasında plakasıda var.

öbürü 2 fanlı plakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martax32 -- 23 Aralık 2018; 3:3:17 >
  • cigabayt alınır
  • gigabyte güvenilirmidir kaliteli markamı bide rtx serisi fabrikasyon hatalı çıkıyomuş bu kartlardada herhangi bi sıkıntı yaşarmıyım ?
  • cahall C kullanıcısına yanıt
    gigabyte güvenilir kaliteli ürün üreten yılların firmasıdır google dan kolayca öğrenebilirsin kuruluşunu.

İki ekran kartı arasında gigabyte alınır ama kasaya girer dimi uzun karttır 3 fanlı modelse.

Fabrikasyon oluşabilecek hataları kimse bilemezde servis hizmeti konusunda bence gigabyte'nin servisi daha kalitelidir msi'dan.

Geçenlerde msi gtx 1060 kartın ilk seri numarası silinmiş ikincisi duruyodu ama malesef garanti dışı denildi kartıma faturasıda var.

Ama arkadaşımın gigabyte rx570 kartının seri numarası silinikti ve soğutucu bloğun orda ikinci bir seri numarası olduğu söylendi onu söylerse ücretsiz işlem yapabileceklerini dile getirdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyCoDeR -- 24 Aralık 2018; 0:6:50 >
  • Hocam ben olsam bedava bile olsa gigabyte almam cünkü cok cabuk bozuluyorlar teknoloji sanş isidir tabiki ama ben önermiyorum giderim 100 200 tl daha veririm su iki modelden birini alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayaltog -- 24 Aralık 2018; 0:16:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• gigabyte 4 yıl garanti veriyor yanlışım yoksa, ek olarak gaming oc strix'ten sonraki en iyi soğutmaya sahip. (belki zotac geçiyordur) dolayısı ile armor'u bırakın trio olsa bile msi alınmaz.

not: Yukarda yazdıklarım 2080ti içindir ancak 2070 için pek bir şeyin değişeceğini sanmıyorum. ancak araştırmadan almanızı önermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyaqçocuk -- 24 Aralık 2018; 0:17:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi monitörü almalıyım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 falanlıyı al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayaltog

Hocam ben olsam bedava bile olsa gigabyte almam cünkü cok cabuk bozuluyorlar teknoloji sanş isidir tabiki ama ben önermiyorum giderim 100 200 tl daha veririm su iki modelden birini alırdım

https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-geforce-rtx-2070-oc-8gb-gaming-256bit-gddr6-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-p-HBV00000EMLL3?magaza=Hepsiburada

https://www.hepsiburada.com/msi-nvidia-geforce-rtx2070-gaming-z-8gb-256bit-gddr6-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-geforce-rtx-2070-gaming-z-8g-p-HBV00000EUOKX?magaza=Hepsiburada
    düşüncelerinize saygı duyuyorum lakin ben 3500 tl civarı derken sizin attığınız kartlar 4800 tl civarı benim 1300 tl fazla para vermeye niyetim yok o kartlar iyi olabilir ama aynı seri kartlar için 1300 tl her ne olursa olsun fazla yani

• cahall C kullanıcısına yanıt
    O zaman hocam kesinlikle armor modeline yönelmenizi tavsiye ederim

• Msi tavsiye ederim daha serin çalışıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.