Şimdi Ara

Hnagisini Alsam YARIMDIMCI OLUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar size birşey soracma fotoğraf makinesi alacam ama hangisi en iyisi
    1- Nikon D5100 18-55 VR Kit Yanında Çanta Verilecemiş 1.100 TL

2- Canon Dslr Kamera 12 Mp 70.300 lens ve 18.55 lens yanında çantası verilecekmiş 1100 tl

3- Canon 600D yanında bir lens verilecemiş hafıza kartı vs. şeyler buda 900 tl

Hepsi İkinci Eldir Birde ben pek anlamam hangisi fotoğrafı iyi çeker ekipmanları felan bunlar hangisi daha iyi video çeker önerirseniz hiç bilgim yok bu konularla lütfen yardım edin

• Nikonda canonda iyi makinedir. Hangisi iyi çeker diye sormuşsun sen çekmeyi öğrendikten sonra ikiside iyi çeker.Bütçen hangisine yetiyorsa al bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya butçem hepsine yetiyor ama hangisi daha iyi yani aynı demissin ama şimdi birinin lensleri var birinin hafızası yok hangisi iyiyse ben onu alacam ekipmanı göre de mesela 1000 tl lik şey ama diğeri 1200 tl ama 1200 tl de daha çok ekipman var o daha iyi ve bende normal foto ve video için istiyorum hangisi iyi olur bana

• Birde biraz hizli olurmusunuz pazartesi gunune kadar dusunmem lazım ama bence kamerada en iyi marka bilim bence

• Bilim değil nikon

• 2012 den beri nikon kulanırım fakat video çekecekseniz Canon tercih etmeniz isabetli olacaktır.
  • 2. secenekteki makine her ne ise, o mantikli. Cunku iki lense sahip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. Secenek buyuk ihilma 1000 serisi bir canon.

Aralarinda d5500 en iyi bodydir.

Bir tane prime lense ihtiyaciniz da var.

• video konusunda 600d biraz öndedir, d5100 vr lens ile iyi bir seçenek, 600d'nin lensi belli mi ?..

@Arinba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.