Konuyu bastan sona oku. Soruna care olunmusmu ? Evet ise cevap yazmaya gerek yok. Hayir ise cozumun varmi? Evet ise yaz. Hayir ise bos yere mesaj yazma.
Olay bu tegmenim.
E06 linki için teşekkürler aradığım bazı parçalar mevcut burada
quote:
Orjinalden alıntı: bunalmis
Konuyu bastan sona oku. Soruna care olunmusmu ? Evet ise cevap yazmaya gerek yok. Hayir ise cozumun varmi? Evet ise yaz. Hayir ise bos yere mesaj yazma.
Olay bu tegmenim.
Bunalmış arkadaşım sen kafana takma böyle beğendiği yerden laf konuşanları.. Seni "Elektronik" bölümünde herkes tanıyor. Yardımların için her zaman teşekkürler. Zaman zaman bana da çok yardımın dokunmuştu. Arada bir yolunu kaybeden ve buraya gelip gereksiz şeyler yazanlar her zaman olur. Takma kafana...
Facebook da hobi makine'yi ziyaret edin
Merhaba,
Benim zamanında aldığım bir CNC makinem var, gövdesi mdf motorları, step kontrol kartı (4 eksen, paralel porttan kontrol ediliyor) mach3 yazılım ayarları vs.. Nikita marka iş-mili motoru (yanında aldığım bazı uçlar ve Dremel uçları kullanabilmek için adaptörü). tek eksiği güç kaynağı, ben 24v 3-4amper ile sürüyordum.
bunu oldukça hesaplı bir miktara (1/5) almak isteyen varsa lütfen mesaj atsın. Forum satış yeri olmadığı için fiyat yazmıyorum, ancak isteğim ihtiyacı olan ve kullanacak birine vermek.
Teşekkürler
Merhaba.
Ben 8 ay önce başladığım CNC Router makinemi test ederken linkteki forumda belirttiğim sorunla karşılaştım. Çok uğraşmama rağmen sorunu çözemiyorum. Bu konuda sizlerinde yorumunu alabilirsem çok sevinirim. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.