Şimdi Ara

Hobi Olarak Turbo Doğan Toplamak ? :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
6.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle araçla ben hiç uğraşmadım türk garaja çekici ile gitti araç tamamen orada yapıldı bütün işlemler. ben pek anlamıyorum zaten kapakmış egzantrik miş hazır olarak geri aldım kullanıyorum.

Tek sıkıntı yaşadığım yer tek marş da çalışmıyor ugrastiriyor bazen ama onu pek aldırmıyorum çünkü Tofaşların genelinde mevcuttur bu sorun

Bütün bunların dışında ışıklarda çoğu araca sürpriz yapabilecek düzeyde. :)

Edit: araç şahin bu arada 2 bin tl ye aracı aldım 12 bin kadar da turbo boya lastik fren filan tuttu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rüzgarbey34 -- 12 Aralık 2017; 20:4:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foto ve video bekliyoruz hocam
  • Şuan atma şansım yok hocam ama olsa bile biraz çekiniyorum kardeşimin eline düşünce apaçi arabasına benzedi oldukça şimdi burada apaçi damgası yemek istemiyorum atıp
    Hobi Olarak Turbo Doğan Toplamak ? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rüzgarbey34 -- 12 Aralık 2017; 20:22:7 >
  • Ben stok doğan l yi yolda tutamıyorum. Araç bakımlı ama hızlı viraja girmeye gelmiyor.

Siz yol tutuşu nasıl çözdünüz?

• Hocam böyle bir arabaya o kadar beygir bağlamak günlük kullanımda tehlikeli olur. Pist falan olsa sıkıntı olmaz da, trafikte dayanamayıp basarsanız Allah korusun.

Bir arabanın kapasitesini, üreticinin o arabaya koyduğu motor seçeneklerinden aşağı yukarı anlayabilirsiniz. Ne kadar kuvvetli motor seçeneği varsa yüksek performanslı kullanıma o kadar elverişlidir diyebiliriz.

• rüzgarbey34 R kullanıcısına yanıt
    @yasnaktp ye katılıyorum.

Mirafori doğanın coupe olan yabancı modeli, doğan şahinin 2.0 spor modeli
    Edit:mesajların kalanını sonra okudum. Aracınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayihani -- 13 Aralık 2017; 0:26:36 >
  • RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Kapı içlerinde ağırlık barları var ekstra olarak 250 kg kadar fazlası var aracın suanlik yeterli olmasa da o bir anda patlayan gücü biraz kestim dokunduğun anda salmıyor kendini şuan

Pek vakit ayıramıyorum bu aralar yoksa daha uğraşacağım bir kere denemek için boş yolda bastım 240 gibi tıkanıyor ama havada gidiyor zaten basmıyor bile yere trafikte kullanmamak lazım vakit buldukça boş yerlerde bir iki dönüp bırakıyorum.

• Ben senin yerinde olsam corsa 1.6 gsi toplardım yada 1.7 corsa

Edit : Arac alınmış bile hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4153B7648 -- 13 Aralık 2017; 11:28:12 >
  • Çok geç hocam yaptık bir kere ama benden çok kardeşime yaradı bu iş

Hayırlı ugurlu olsun araca neler yapıldı ?
  • aynen araca neler yapıldı ms limi yoksa lpg demi gazlıyosunuz

• Araca yapılanları paylaşabilirseniz güzel olur ve araç şuan kaç beygir.
  • Kararınızı vermişsiniz, bize hayırlı olsun demek düşer. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah. İnşallah egzoz bağıran tiplerden değildir.

• Hocam köy yerindeyim şuan PC yok telefondan da zor oluyor şehre dönünce detaylı olarak anlatacağım yapılan herşeyi.

• Ben öyle bu işlerden anlamam. Yani motor swaplamak falan.

Ben olayın farklı bı tarafındayim. İlk yapılacağı zaman herkes yapma, etme, saçma olur, o araç gitmez dağılır falan demiş. Ama adama helal olsun kimseyi dinlememis gitmiş yapmış ve aklındaki düşünceyi gerçeğe dökmüş. Belki ileri de daha da geliştiricek. Foto ve videolar bekliyoruz.

• Tebrikler, gule gule kullanin.

Ben de bir aralar 87 model eski kasa dogan modlamayi dusunuyordum. Bir turlu cesaret edemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mümkünse bir motor fotosu görsek ne yapılmış ne edilmiş 12 ye bilgimiz olsa ?
    Onu bunu bilmeyiz bir video istiyoruz

• Facebook'a deli metin performance yazıp aratın adam onlarca tofaş'a neler yüklüyor neler seri üretim piston bile yaptırıyor kendi adına.
  • Hocam elimde şuan tek bir video var o da trafikte yan verirken onu buraya atarsam linç ederler beni 😂

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.