Şimdi Ara

hocam hangi parayla transfer yapabiliriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şampiyonlar liginden gelen parayla transfer yapılabiliyor mu

• Sattığın kadar al kuralı var yani satış yapmadan alamazsın
  • Dünyanın en iyi belki ilk 7 liginde sezonu şampiyonluk ile tamamlamış şampiyonlar ligine direk hak kazanmış avrupa şampiyonu olmuş dunyaca tanınan bir takımın hiçbir oyuncusuna Talip çıkmaması düşündürücü ne arap ligi, ne Çin ligi hadi geçtim Türkiye lihinden bile transfer girişimi olmaması. Okadar çok yanlış varki ben transfer yapilmasina bile karşıyım şuanda somra.

Yine bir yığın para zaten lig başlamış alisma sureri filan yok abi herseyimiz yanlış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KUSCUM4283 kullanıcısına yanıt
    hocam biz oyuncu pazarlamayı bilmiyoruz bjk bu alanda türkiyenin en iyisi
  • hocam tam olarak sattığın kadar al değil kulüp gelir giderlerde eksiye düşmemeli diyordu galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUSCUM4283

Dünyanın en iyi belki ilk 7 liginde sezonu şampiyonluk ile tamamlamış şampiyonlar ligine direk hak kazanmış avrupa şampiyonu olmuş dunyaca tanınan bir takımın hiçbir oyuncusuna Talip çıkmaması düşündürücü ne arap ligi, ne Çin ligi hadi geçtim Türkiye lihinden bile transfer girişimi olmaması. Okadar çok yanlış varki ben transfer yapilmasina bile karşıyım şuanda somra.

Yine bir yığın para zaten lig başlamış alisma sureri filan yok abi herseyimiz yanlış
    Türkiye liginin avrupa futbolunda bir ağırlığı kalmadı, avrupa kupalarında mücadele eden takımlarımız dönemlik ilgi çekiyor fakat ligimiz genel olarak ilgi çekmiyor.

Çok kötü yönetiliyoruz, kulüp borçlarının sadece faizlerine gücümüz yetiyor. Kur aldı başını gidiyor, oyuncu maaşlarından tut çoğu borçlarımız katlanıyor.

Türkiye ligini bu saatten sonra toparlayacak 2 seçenek var, ya satılacaklar ya tamamen altyapı odaklı projeler yapacaklar, sürekli piyasaya futbolcu sürecekler...

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    doların bu gidişi sürerse borçlar katlanıp büyüyünce bir kaç yıl içinde kulüpler kapanmaya başlar kanımca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tercih yapsak mı ki bu sene?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-13BA4C3B0

doların bu gidişi sürerse borçlar katlanıp büyüyünce bir kaç yıl içinde kulüpler kapanmaya başlar kanımca
    Kapanmalarını ne devlet ister ne halk, çünkü insanların ilgisini odağını dağıtacak başka bir halt yok. Kulüplerin yapısını değiştirip ya güçlü ortaklar alacaklar ya kulüpleri komple satacaklar, başka türlü bu iş yürümez.
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    doğru söylüyorsunuz
  • quote:

Dünyanın en iyi belki ilk 7 liginde sezonu şampiyonluk ile tamamlamış şampiyonlar ligine direk hak kazanmış avrupa şampiyonu olmuş dunyaca tanınan bir takımın hiçbir oyuncusuna Talip çıkmaması düşündürücü ne arap ligi, ne Çin ligi hadi geçtim Türkiye lihinden bile transfer girişimi olmaması. Okadar çok yanlış varki ben transfer yapilmasina bile karşıyım şuanda somra.

Dünyanın en iyi 7. Ligi mi

Rusya Belçika Ligi bizden önde

Neye göre 7.

Çöp yabancılarınla mı yoksa yerlilerinle mi 7. Sin

• gurkan19 kullanıcısına yanıt
    hocam oyuncu kalitesi tabii ki karşılaştırılamaz ama bence türkiye ligi bundesliga ve ligue 1 den heyecanlıdır
  • uefaya bilekliklerimizi gösterdik
  • quote:

hocam oyuncu kalitesi tabii ki karşılaştırılamaz ama bence türkiye ligi bundesliga ve ligue 1 den heyecanlıdır
    Ligin heyacanı değil maçın kalitesi önemli

Heyecanlı film vardır ama içi boştur oyunculuğu boştur beş para etmez

• quote:

hocam biz oyuncu pazarlamayı bilmiyoruz bjk bu alanda türkiyenin en iyisi
    Sampiyonlar liginde anormal oynayan Cenk'i, dünya kupasinda final oynayan Vida'yi ben de pazarlarim. Madem cok iyi oyuncu pazarliyorlar Negredo'yu, Love'u pazarlasinlar. Hani nerde?

Hicbir yönetimin oyuncu falan pazarladigi yok. Scoutlar kulübün haberin bile olmadan oyuncuyu izliyor ve menejerlerine ulasiyor. Kulübün yaptigi sadece satis kismi. Bize de teklif gelsin biz de yapalim. Gecen sene bilboard'lara reklam mi verdik Bruma'yi alin diye? Teklif geldi, 15'e yolladik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Sampiyonlar liginde anormal oynayan Cenk'i, dünya kupasinda final oynayan Vida'yi ben de pazarlarim. Madem cok iyi oyuncu pazarliyorlar Negredo'yu, Love'u pazarlasinlar. Hani nerde?

Hicbir yönetimin oyuncu falan pazarladigi yok. Scoutlar kulübün haberin bile olmadan oyuncuyu izliyor ve menejerlerine ulasiyor. Kulübün yaptigi sadece satis kismi. Bize de teklif gelsin biz de yapalim. Gecen sene bilboard'lara reklam mi verdik Bruma'yi alin diye? Teklif geldi, 15'e yolladik.

Alıntıları Göster
    Ya kardeş Vida'yı alıp sen getirseydin bedelsiz o zaman sen satsaydın. Ya da sen zamanında Schalke'yi falan elediğinde CL'de Burak yine en az Cenk kadar performans göstermişti neden kötürüm seviyesindeki Çin takımları dışında bir takım talip olmadı da satamadın Burak'ı? Negredo, Love yaşlarını doldurmuş veteran topçular ve maaşları yüksek. O oyuncuların bundan sonra gidebilecekleri herhangi bir Avrupa takımı yok. Anca Çin'e giderler. Onlar da maliyetinden dolayı almıyor.
    Boş konuşmak sadece bu Türk milletine özgü bir olgu sanırım. Cenk'i, Vida'yı ben de satarım falan diyor bir de. Göreceğiz bu yıl CL'de oynayan hangi topçunuzu kime satabileceksiniz. Garry Rodrigues'e 15-20 milyon € teklifler vardı hani nerede? Belhanda'ya, Feghouli'ye teklifler nerede? Şampiyon takımın hiçbir oyuncusuna teklif gelmiyor ama Beşiktaş 33 yaşındaki stoperini 5 milyon €'ya, as kalecisini 5 milyon €'ya İngiltere'ye satıyor. Sonra da burda "neverlate" nickli hayattaki tek başarısı bu forumda Yarbay olmak olan bir tip gelip "şompoyonlor logondo onormol oynoyon conko bon do sotorom" diyor. Hayreti mucip.

• neverlate kullanıcısına yanıt
    hocam ben ersan gülüm ve demba ba transferlerinden bahsediyorum ikisini de uzakdoğuya toplamda 20 milyona sattılar
  • quote:

hocam tam olarak sattığın kadar al değil kulüp gelir giderlerde eksiye düşmemeli diyordu galiba
    o da var sattığın kadar al kuralı da var hocam sıkıntılı yani biri gitmeden transfer zor kiralık alabilirseniz anca
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Dünyanın en iyi 7. Ligi mi

Rusya Belçika Ligi bizden önde

Neye göre 7.

Çöp yabancılarınla mı yoksa yerlilerinle mi 7. Sin

Alıntıları Göster
    Hocam merakimdan soruyorum 7 tane ornek verebilirmisin öyle yazdiniz ki sanki ilk 20de değil gibi

• quote:

Hocam merakimdan soruyorum 7 tane ornek verebilirmisin öyle yazdiniz ki sanki ilk 20de değil gibi

Alıntıları Göster
    Arkadaşın önüne koyduğu ligler malum

Belçika Rusya hatta Hollanda da bizim önümüzde hesap et işte 10. Felanızdır

10 sene önceki durumda değil lig

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 9 Ağustos 2018; 10:44:5 >
  • Aşağıdaki tablo bence büyük başarıdır.. bize 10 milyopn çekilen gomis 10 milyona alıdı.. Cida bedavaya vs gibi uçuz maliyet ve bonservis bedelleri de ayrı bie başarı örneğidir.

2018
    Tosic______4.5 milyon
    Fabri______6 milyon

2017
    Cenk_______22 milyon
    Marcelo____7 milyon

2016
    Sosa_______7 milyon
    Töre(kira)_3 milyon
    Frei_______2.25 milyon

2015
    Demba Ba___13 milyon
    Ersam Gülüm 7 miyon
    Atınç______6 milyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExtrameBOY27 -- 9 Ağustos 2018; 11:39:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.