< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU] (21. sayfa)
-
-
bu yöntemi deneyen olmadı mı başka?
-
Çok fena drop oluyor çözümü varmı pc için?
2K için
Sistem 2080S
5800x
56gb ram
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NowOrN3wer -- 9 Şubat 2023; 21:10:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Day one patch ayın 10’unda geliyormuş. Peki kardeşim 3 gün erken erişim dediniz de biz neyiz beta tester mıyız ya? Patch iyi olsa zaten new game’e basarım. Buna da şükür diyorum düzelecekse eğer.
Thankfully, Warner Bros have confirmed that there will be a day one patch for Hogwarts Legacy, which aims to fix the following issues:
Fixes to game crashing issues.
Address the stuttering and lag issues.
Add gameplay adjustments and optimizations.
Add general stability fixes.
Add performance improvements.
Other minor fixes.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rtx açıksa kapat hocam bende düzeldi o şekilde oynanir duruma geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3080'in iyice çöpe dönüşeceği oyun olacak gibi. 1440p RT açık 40-50 fps çıkıyor videolarda. Patch sonrası bakalım ne olacak.
-
Dlss açık değildir muhtemelen
4090 ı olanlar bile şikayet ediyor oyundan. 3080 i bu devirde çöpe atan firma dükkanı kapatsın gitsin. Rezil optimizasyonlarını düzeltsinler.
Takip bakalım.
-
-
Rec0rder Mast3ryoutubeYou're a wizard. Instagram: https://www.instagram.com/rec0rder_mast3r/?hl=en Twooter: https://twitter.com/Rec0rderMast3r Facebook: https://www.facebook.com/Rec0rder-Mast3r-329467297407404/ Leave suggestions for future recorder covers in the comments! Don't forget to like and subscribe ;)https://www.youtube.com/watch?v=kvBUaW7aQ8c
-
Kaplama geç/eksik yüklenmiş. Deluxe sahiplerine geçmiş olsun. 3 gün erken oynamak için fazladan para verdiler ama oyunun özellikle PC de patch'e ihtiyacı olduğunu okuyorum. Mutlaka çıkıştan sonra 1-2 ay içinde çözülecektir en kötü.
Hata olurda bu kadar değil
Düzeltemez miyiz
DELLUX sahibi olarak kanımca ileride DLC ile gelecek quidditch gibi ek paketi belki bu sebepten dlx kullanıcılarına hediye edebilirler.
-
pcde yine bozuk oyun çıkmış.arkadaş kaçıncı bu ya geçen seneden beri.firmalar iyice pc sallamaz hale geldiler
-
Dosya doğrulaması yapın hocam. Genellikle çözüyor grafik sorunlarını. Ayrıca Nvidia denetim masasından da ayarlarını yapın. Hala çözülmediyse mecbur yama bekleyeceksiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 10 Şubat 2023; 0:48:29 >
Bi ara PS5 alıyım dedim ondada 30 fps o iyice çöp aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen biyik
Zaten sızıntılarda çıktı hocam. Oyundan Quidditch ve haritanın birkaç küçük kısmını kesmişler bilerek denildi. Oyun iyi satarsa bunları DLC olarak ekleyeceklermiş. Bence de ilerleyen aylarda yeni DLC duyuruları gelebilir.
Texture quality low ise ondan oluyor sanırım, lowda kaldıysa yükseltmeyi deneyin hocam.
-
Oyunda random drop fazla 3080 ve 3090 iki sistemimde denedim şimdilik fps 60 sabitlemek azda olsa bir çare oldu. 3080-90 ile 4k Ultra Dlss Quality- RT kapalı ortalama 90-120 fps bile görüyorum vram ve ram tüketimi yüksek, arada öyle drop giriyor ki 30 bazen 45 fps kısa süre geziyor Gsync olmasa yaşattığı sıkıntı daha beter olurdu.
Genel bakımdan oyun eğlenceli olmuş bu kadar kaliteli çıkmasını beklemiyordum. Nette çıkış öncesi test videolarına bakarken 3090 ile 2k bir zor oynarım diyordum ama durum o kadar kötü değil bugün gelecek patch ile belki droplar düzele bilir. Ayrıca oyun rpg değil sunulan seçeneklerin sonuçları çok az o yüzden dil bazlı korkan aman rpg bu diyenler rahat olsun. Aksiyonu eğlenceli güzel bir oyun olmuş türe ve seriye ilgisi olanlar almayı düşünebilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X