Şimdi Ara

Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.388
Cevap
48
Favori
90.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UNNL

ben de pc tarafını tercih ediyorum ama konsolda oyun çıkışında bile hesap alıp satma işleri ile bu oyunu 100-150tl ye oynayıp bitirebilrsiniz

Hadi onu hallettik dil desteği yok hocam PC de sorunlar olsa da öyle ya da böyle Türkçe çıkartıliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eğer ps5 varsa orada alın oyunu. Hiçbir performans sorunu yaşamadım ps5te. Rtx 3060 laptop var yeni aldığım. 1080p'de nasıl bir performans alırım merak ediyorum. Fikri olan var mı? Hogwarts gibi güncel oyunlarda nasıl bir performans verir ve kaç sene beni götürür merak ettiğim için soruyorum. Çoğu triple a oyunu ps5de oynamayı tercih ediyorum genelde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OguzXtrime O kullanıcısına yanıt

Hangi ayarlarda oynadınız? Ben ps5te aldım oyunu fakat 3060 laptopda 1080pde nasıl bir performans alırım merak ediyorum.

• Dun gece ilk kez denedim bilgisayarda, henuz Hogwarts'a gelmedim ama herhangi performans sorunu yasamadim simdiye kadar aksine yag gibi akiyordu. Amd kart kullaniyorum 1080p ultra ray tracing ayarlarda denedim simdilik.

• Konsollarda yağ gibi, pc de ilginçtir ki alt giriş segment kartlarda stabil çalışıyor. 3050 performansı 3080 performansına taş çıkarıyor stabilite olarak. Optimizasyonsal bi sıkıntı var kısa sürede düzelir. Çünkü giriş seviye kartlar stabil arkadaşlar büyük ihtimalle işlemci ekran kartı uyumuyla alakalı bir performans sorunu var ama basit bir sorun gibi duruyor iade etmeyin

• Türkçe yamanın en az bir 6 ayı vardır, zaten empress de çoktan yayınlamış olur o zamana kadar 10 gün demişti gecen hafta Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU] 

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Valla hocam oyunun test videolarini izledim series S series X ps5 içlerinden en iyi performansı i veren series S di stabil şekilde ps5 de çok iyi cihaz hakkını yemeyelim ancak optimizasyon sorunu oldugu belli ben pc de full HD tüm ayarlar en sonda oynuyorum oyun aşırı stabil rtx 3060 ti ryzen 7 3800x ram de 32 GB bu oyunda ram den bayağı dem vurulmuştu o yönden birinci onceligim PC dir ps5 de de keyifle oynanır ancak guncellemeler şart.

• haktan24 kullanıcısına yanıt

Hocam ps5de yağ gibi oyun. Pcde çok ciddi sorunları olduğunu gördüm. Ps5de ne stutter var ne bir şey. Pc için optimizasyonu yapmamış adamlar resmen.

• Hocam 32 GB ddr 5 ram var bende aynı onla ilgisi yok pek bu olayda

• Şuan mesela 135 fps ultrada herşey 20 dakika sonra aynı yer 20 fps Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU]

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU]Wuxing Gamingyoutube
    Hogwarts Legacy tested on RTX 3060 Laptop with DLSS and Ray Tracing at 1440p and 1080p Monitoring program used in the top left corner is MSI afterburner on-screen display My PC Specs Acer Predator Helios 300 Gaming Laptop GPU - Nvidia GeForce RTX 3060 CPU - Intel 11th i7-11800H Crucial RAM - 32GB Dual channel RAM (2x16GB) DDR4 3200MHz Nvidia Drivers 528.24 512 GB PCIe NVMe SSD Samsung SSD 870 1 TB SAMSUNG 970 EVO Plus SSD 1TB - M.2 NVMe SAMSUNG T7 External SSD - 1TB External Monitor - Acer Nitro "27" XV272U 1440p 144Hz WQHD (2560 x 1440) #hogwartslegacy #rtx3060laptop
    https://www.youtube.com/watch?v=8UhoaW3Vt80
  • Merhaba arkadaşlar, oyunda kontrol ve sonradan kasma sorunu yaşayan arkadaşlar için 2 ayar var yapmanız gereken:

Kontrol sorununu düzeltmek için:

Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU]

Kasma sorununu düzeltmek için(Jlozde’den alıntıdır):

En son aşamada sanal bellek yönetimini Windows’a da bırakabilirsiniz. Şahsen bu şekilde ben bir sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 9 Şubat 2023; 14:48:47 >

• GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt
    Isınma sorunu olsbilir kontrol edin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • busterr kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kart en fazla 60 dereceyi goruyor

• Makine çeviri kullanan oldumu

• Arkadaşlar sabredin yarın ilk gün yaması gelecek deniyor 50gb civarı şimdilik bekletin

• GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt

Genelde bu tarz sorunların sebebi memory leak'tir. Fixlenmesini beklemek lazım.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.