Saat 20 civarında bana da bildirim geldi. God Of War (Turkey) oyunu silindi hesabımdan. Satıcı tarafından umarım Geri dönüş yapılır ve mağdur edilmeyiz. Edit: Manuel olarak kütüphanemi kontrol ettiğimde Hogwarts ve MK1 de silinmiş maalesef, bundan sonrası kendisi için yargıya giderse geri dönüşü olmayan bir yola sokar ve pek iyi olmaz maalesef ki. Hayır bir de gelip benim gibi avukata böyle bir şeye kalkıştıysa, arkadaşın vay haline diyorum. :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku_20 -- 5 Şubat 2024; 21:39:26 > |
Oyun (7. sayfa)
-
-
Arkadaş bu ne demek oluyor şimdi? Senden premium mortal kombat satın aldım. bugün hesabımdan kaldırılıp iade edilmiş? Ne anlama geliyor bu şimdi? lütfen açıklayın bunu?
-
Sayın üye, böyle bir durumla karşılaşmaktayım...
-
3 oyunun 3üde gitti benim hesabımdan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfozberber -- 5 Şubat 2024; 21:21:57 >
-
Aynı durum bende de mevcut umarım arkadaş bu konuda yardımcı olur.
-
Merhabalar, hepimizin yaşadığı bu durum için üzgünüm.
Çoğu oyunu Indiegala üzerinden Razer ödeme aracılığıyla aldım. Şu an anlamsız bir şekilde Indiegala hesabım banlanmış, kütüphaneme ulaşamıyorum. Ayrıca Razer ödeme yöntemiyle ilgili bir problem olmalı ki sitelerinden Razer aracılığıyla ödemeyi kaldırmışlar.
Indiegala üzerinden aldığım her oyun kütüphanenizden silinebilir. Bu durumu çözemezsem her sattığım oyun için önce en yeni gerçekleşen satışlar başta olmak üzere herkese gönderdiği ücreti iade edeceğim.
Tam işten ayrıldığım döneme denk gelmesi nedeniyle hızlı bir şekilde olmayacak fakat bu durum çözülmezse iadeleri gerçekleştireceğim.
Sizlerden ricam, benimle olan mesajlarınızı silmemeniz ve kaldırılan oyun/oyunlarla ilgili gelen uyarının bir ekran görüntüsünü alıp saklamanız. Hiç kimseyi mağdur etmeyeceğim.
Under the waves için uyarı geldi, hesabımdan kaldırıldı, robocop da almıştım o şimdilik duruyor, sizden haber bekliyoruz konuyla alakalı.
-
Benimde Mortal Kombat 1 Premium Edition oyunum gitti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim de Under the Waves için uyarı geldi, Starfield, RE4 ve Robocop duruyor.
-
Ben de kendisinden oyun almıştım ve hızlıca teslim etmişti. Üstüne gitmeyelim arkadaşlar kendisinin hesabı kaç yıllık referanslı hesap ve durumun farkında . Benim de aynı sorun var. Çözemezse iadeleri gerçekleştirir eğer gerçekleştirmezse o zaman varsa bi şey laf edersiniz . Empati kurunca gerçekten kötü hissettim ama ticaret böyle bir şey işte o yüzden key ticareti de riskli olabiliyor. Kendisi eminim para iadesi gerçeekleştirecektir beklemedeyiz .
-
-
İnşallah bizide kurtarırsın hocam :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendisinden birçok oyun aldım.Arkadaşlarıma dahil.Yardımcı olacağına inanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quA07 -- 6 Şubat 2024; 0:49:23 >
-
benimde mk1 gitmiş tabi iade olayı beklenebilir ama benim sorun şu olacak eğer banlanan hesap geri gelirse oyun yeniden aktif olur mu ? o kadar zaman oynadık sonuçta inş kimse mağdur olmadan düzelir bu durumlar.
-
Bu ilanı bir grup arkadaşla değerlendirmiştik. MK1 gibi key olarak U.S. fiyatından daha ucuza satılmayan bir oyunun 500 liralara satılmasının mantıklı bir açıklaması yoktu. Diğer oyunlar için de benzer şeyler söylenebilir. Hatta sorun bakalım nereden almış keyleri dediğimde bir arkadaş "indirim döneminde ucuza toplamış, satıyor" demişti. Oysa ki MK1 yeni çıkmış hiç indirim almamıştı. Hatta sonra tükenen keylerin tekrar tedarik edildiğini görünce bu adam zamanda yolculuk yapıp mı alıyor indirimli keyleri demiştim.
Hesap niye banlanır?
Yapılan ödeme bir şekilde geri alınırsa. Yani Razer Gold kredi kartıyla alındı ve sonra bankaya chargeback - ters ibraz yapılıp para iadesi alındıysa Razer, Indiegala'ya, Indiegala da yayıncıya bunu bildirip keyleri iptal ettirmiştir. Tabii Indiegala bu şekilde kötüye kullanım gördüğü için de hesabı banlamıştır.
Satıcının işten çıktım, süreç uzayacak mesajı bana makul gelmedi. Geçenlerde de gift atan biri vardı, gift banım kalksın atacağım deyip duruyordu, sonra kayboldu. Ben şahsen direkt savcılığa gidiyorum böyle durumlarda. Herkes zar zor kazandığı paraya sahip çıksın şu zamanda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Benim de Hogwarts Legacy gitmiş. RE 4, RoboCop, Starfield şimdilik duruyor büyük ihtimalle bunlar da gidecek gibi. Arkadaşın da kaç yıllık referansına güvendik inşallah sorun çözülür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanuc -- 6 Şubat 2024; 3:16:20 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
bende de aynı sorun oluştu. Bana da yardımcı olabilir misin?
-
Merhaba,
Benimde kendisinden almış olduğum mk1 Premium edition key de sorun oldu.Lütfen size wp den yazdım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X