Şimdi Ara

Oyun (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
36
Favori
24.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Sıfır
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABA BENİMDE ALMIŞ OLDUĞUM OYUNLAR İPTAL EDİLMİŞ

Ratched & clank:rift apart

MORTAL KOMBAT 1

STREET FİGHTER 6 DA ALMIŞTIM O HALA DURUYOR.NE YAPACAĞIZ UMARIM SORUNU DÜZELTİR ARKADAŞIMIZ YADA

BU MAĞDURİYETİ BİR AN ÖNCE DÜZELTİR.

• Bende Hogwarts Legacy ve Under The Waves oyunu almıştım. Steam kütüphanemden silinmiş iki oyunda. Yaşanan mağduriyetini en kısa zamanda çözüleceğine eski referanslı üye oluşu nedeniyle güveniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mucittesla kullanıcısına yanıt
    Dürüst ilgili güvenilir bir arkadaş olması dolasıyla bende güveniyorum. Arkadaş en azından mağduriyetimizi giderir kişisel görüşüm budur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bilgilendirme amaçlı yazıyorum başka forumlarda konularda denk gelmekteyim bynogame den oyun alanların hepsi iptal olmuş hogwarts legacy alanların hepsi iptal olmuş birsürü oyun iptal olmuş bu sadece bize özel bir durumda değil gelelim sonuca İptal olan oyunların hepsini aynı gün içinde Bynogame İade etmiş arkadaşın WhatsApp numarası var çok rahatsızda etmek istemiyorum umarım çözülür

• Hesabımda bulunan mk1 oyunu gitti ve sfvi şimdilik duruyor o da eli kulağındadır gibi geliyor

Kötüyü düşünmek istemesemde olayi iyi analiz etmişsiniz yalnız anlayamadığım örnek mk1 gibi bir oyunun fiyatının oldukça düşük olmasını nasıl temin edildiğini anlamış değilim

kimsenin hakkında önyargılı olmak istemem ama bu olaylarla birlikte şahsin işten çıktığını belirtmesi ( ödeme yapamayacak olması ) keşke tesadüf olsa ama ulkede tesadüfler hiç iyi şekilde olmuyor maalesef

• Bu keyler forumda robocop mk1 resident evil tarzı oyunları satan arkadaş mı ? Oysa warhammer age of sigmar almıştım hala duruyor.

• osmandemi2 kullanıcısına yanıt

Robocop Mk1 satan arkadaş

• SkeppeR S kullanıcısına yanıt

Benim oyun duruyor. Bile bile aldık . Daha Amd rewards keyleri dışında almam .

• Robocop ve Sifu oyunlarını almıştım 2 ay önce, şimdilik ikisi de duruyor. Umarım mağdur olan arkadaşların mağduriyetleri giderilir. Takipteyiz.Oyun 

• SkeppeR S kullanıcısına yanıt
    Başka forumlarda denk geldiğin konuları atarsan buradaki arkadaşlar da okur faydalı olur.

Oyunları silinen arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum. Satıcı bir mesaj atıp çekilmemeli, güncel vaziyete dair mesajlar ile konuyu devamlı aktif tutup mağduriyetleri süratle gidermeli ki samimiyetine inanalım.

Örneğin Indiegala'dan alıp sattığını iddia ettiği site alışverişine ve Razer ödemesine dair mail dökümanı gibi somut örnekler göstermeli.

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Satıcının cep telefonuna bile ulaşılamıyor bu köşeye çekilmekten fazlası bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • msy kullanıcısına yanıt
    Sabah attığım wp msjı iletildi. Ama daha sonra attığım msj da iletilmedi. Arayıp rahatsız etmek istemedim ama en azından bir msj atabilirdi. Sonuçta bazen istemediğimiz olaylar başımıza gelebiliyor. Umarım geri dönüş yapar.

• hwmania kullanıcısına yanıt
    Düşük fiyattan almasına gerek yok ki. Ne de olsa sonradan chargeback yapıp parayı son kuruşuna kadar geri alacağı için (çalıntı kredi kartı kullanmadığını varsayarak) 60 dolar olmuş 100 dolar olmuş ne önemi var?

• -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Hocam peki 2 ay sonra chargeback denilen olay gerçekleştirebiliniyormu?

• -dehşet- kullanıcısına yanıt

Doğru söylüyorsun hocam

iki oyun almıştım şu anda 2/1 i bakalım ilerleyen süreçte 2/1 ini de bulabilecekmiyim

• ScarletOverKiLL kullanıcısına yanıt
    chargeback dediğiniz olay karttan harcama yapıldı diye itiraz edilmesi olayı ise zaten bu olayın araştırılması felan o kadar zaman alıyor.

• msy kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Umarım talha hocam da bizi mağdur etmez. Temennim o yönde.

• Bu alışveriş yaptığı sitelerde razer diye bir sitem ile harcama yaptığını söylüyor. Bu sistemde chargeback olayı nasıl işliyor bilmiyoruz. Çünkü normal kk harcamalarında 3d secure fln oluyor. Bazı siteler gerçi 3d secure atlıyor amazon gibi

• Oyun
    Özelden attım ama yine de buraya da bırakayım mağdurlardan biriyim

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.