Kendisinden Ratchet & Clank: Rift Apart almıştım ama kütüphaneden kaldırılmış kendisine özel mesajdan durumu yazdım ama bu saate kadar geri dönüş alamadım. |
Oyun (10. sayfa)
-
-
15 Aralıkta aldığım Hogwarts Legacy silinmiş malesef, tam da oyuna yeni başlamıştım ve epey sarmıştı. Bakalım artık.
-
Herkese tekrar merhabalar. Indiegala'ya gece attığım destek e-postasına dönüş yapılmasını bekliyorum. Rahatsız olduğum için hiçbir şeyle ilgilenemiyorum.
Destekten dönüş sağlanmazsa iadeleri yapmaya başlayacağım.
Herhangi bir şekilde sizleri yoksaydığım yok, içinizi ferah tutun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Malesef bende iyi niyetin olduğuna inanmıyorum size yaşadığım bir problemi anlatayım bundan 6 7 ay kadar önce gene buradan bir arkadaşa key satmıştım last of us keyiydi keyi ben başka yerden almıştım ve hiç kullanmadım ama key kullanılmış keydi hemen ücretini geri iade ettim arkadaşta referans olmuştu bakabilirsiniz referanslardan
Olan benim giden parama oldu ama kimsenin bende alacağı kalmadı benim 550 tl param gitti hogwarts legacy ve God of war ikiside çok sevdiğim oyunlar dı Şu kısacık dünyada kimsenin hakkına girmeye gerek yok para kolay kazanılmıyor kul hakkı öbür tarafada taşınır gerekirse kredi çekilir insanların mağduriyeti giderilir en fazla 2 3 ay çalışıp toparlanır ama kimse mağdur edilmemeli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Malesef bügünde bana geldi..
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157970803
Samimiyetinize inanmamız için yukarıdaki arkadaşın yazdığı gibi somut adımlar atmanız gerekir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunları gidenler bana 5442559097 numaralı WhatsApp'tan oyunun silinmesiyle bana yaptığı ödemeyi ekran görüntüsü atsın lütfen.
Yarın gün içinde iadeleri yapacağım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Ben silinen oyunlarım için yaptığım ödeme dekontunu paylaştım.umarım Talha arkadaşımızın dediği gibi yarın geri ödeme gerçekleşir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende belirtilen numaraya dekontu attım, olayın içinde bile isteye yapılmış birşey olduğunu düşünmüyorum, arkadaşın başına gelende zor bir durum açıkcası. Kimse üzülmeden hallolur umarım.
-
Bende silinen oyun için yaptığım ödeme dekontunu paylaştım.umarım Talha arkadaşımızın dediği gibi yarın geri ödeme gerçekleştirir.
Arkadaşlar, 2004 girişliyim foruma.
tonlarca alışverişim oldu.
ucuza oyun almak bir riskti her zaman. dolandırıldık, dolandırılmadan oyun da aldık ama bunu bile bile girdik içine.
dolandırıcı profilleri dolandırma işlemi tamamlandıktan sonra
- Forumda kalmaya devam etmez,
- Size genelde yanıt yazmaz,
- cep telefonunu üzerinden %50 iş yapmaz
- kullandıkları numaralar 544, 505, 533 gibi eski hatlar genelde olmaz.
- üslup olarak genelde kendilerini belli ederler.
- dolandırılan kullanıcıların bir kısmından kaldırılırken bazılarında durmaz. hepsi aynı şekilde finallenir.
Ben de bir oyun aldım ve silindi. 1100 TL iken satın aldığım oyun arkadaştan 300-400 tl ye aldım. 1100 tl ödeme yapmak yerine yarısından azını risk aldığımı bilerek verdim. Silindiğinde de beni çok etkileyemedi haliyle. Bu tarz işlere girmemek en doğrusu giriyorsan da her türlü sonuca hazırlıklı olmak şart. (aynı durumun satıcı arkadaşada da ders olduğuna eminim)
Buradaki durumun kazara olduğu çok net. wtsp, pm bu kadar kişinin aynı anda yazmasına kişi yanıt veremeyebilir. o nedenle gelip buradan yazıyor. Bu da niyetinin göstergesi.
alan, satan Geçmiş olsun herkese.
-
Dekont ve ekran görüntüsü gönderildi.
-
Bende belirtilen numaraya dekontu attım, umarım durum çözülür.
-
Merhaba, gönderdiğin numaraya ben de dekont ve ekran görüntülerini gönderdim.
-
yolladım numaraya dekont, ss ve konuşma geçmişini.
-
Satana niye geçmiş olsun? Siz bu olayın gerçekten Razer ya da Indiegala kaynaklı olduğunu mu düşünüyorsunuz? Ortada sorunun neyden kaynaklandığına dair satıcı tarafından tek bir delil yok. Indiegala hesabımı banladı diyor ama nedenini açıklamıyor. Sonuçta bu sitelerin destek ekibi var, mail atarsınız cevap verir. Var mı gönderilen ya da alınan mail?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
detaylıca yazdım, nesini anlayamadın?
-
Anlamadım demedim ki. Ayrıca ben size sen diye hitap etmemişken neden bana sen diye hitap edip üslubu aşağı çekiyorsunuz. Yazdığınız mesajda satıcıyı temize çekmeye çalışmışsınız ancak satıcıyı temize çekecek somut bir veri yok elinizde.
MK1 Premium 110 dolarlık bir oyun. Satıcı yanlış hatırlamıyorsam 550 liraya sattı, 1000 liraya bile satsa mantıklı açıklaması yok. Siz Steam fiyatıyla karşılaştırıyorsunuz ama key olarak satışı 110 dolardı bu ilan açıldığında ve oyun yeni çıkmıştı.
Ben sizin gibileri çok gördüm bu forumda. Kraldan çok kralcılık yapıyorsunuz. Zamanında Technosistem dolandırıcılığında forumu bu iş patlamak üzere dikkat edin diye uyaran bendim yine sizin gibiler beni linçlemişti. O zaman da sipariş geçip siparişi eline ulaşsın diye Technosistem Kayhan'a yağ çekenler vardı ama Kayhan ilk onları tokatladı. Neyse bana sen diye hitap eden biriyle konuşacak birşey yok, bloklayıp geçiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 7 Şubat 2024; 0:0:17 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mk1 ön siparişte o fiyatlarda satılıyordu sonradan zam geldi ardından zaten steam dolara geçti
Steam fiyat geçmişinin, TL bazlı değişikliğin ya da dolara geçmesinin bir önemi yok. MK1 key olarak U.S. fiyatından satıldı çıktığından beri. MK1 Premium'u key olarak satmadı mı satıcı burada? Key olarak sattıysa Premium sürümü 110 dolardan alıp size satmasından başka yol yok. Aksini iddia eden varsa açıklasın bilelim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X