Şimdi Ara

Oyun (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
37
Favori
24.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Sıfır
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıcı arkadaş satarken çok kibar ve anlayışlı idi ancak şuan oyunun bizde olmadığı gerçeğini değiştirmiyor. Kendisinin samimiyetine güvenmemizi istiyorsa razer gold ile ilgili yaşadığı sorunu muhatap olan indiegala ile mailleşerek sorunun çözümü için mail atmalı ve bizlere böyle bir sorunu yaşadığını teyit ettirmesi gerekiyor.

Birçok kişi burada oyun aldı ve yazanlar belki yarısı bile değil. Kaldı ki, mağduriyetlerin giderilmesi için hangi birisine geri ödeme sağlayacaksınız; ne zaman sağlayacaksınız bunlar hep belirsiz konular. Bu konuları netleştirir, açıklayıcı cevaplarla bize dönerse biz de kendisini söylediği plana anlayış gösteririz.

Ancak bir kişi yargı yoluna gitse daha sonrasında şikayetinden vazgeçse dahi kamu davası niteliğine sokar ve geri dönüşü olmayan bir yola sokar. Bu yüzden bir mail ve geri ödeme plan cevabı beklemekteyiz.

• Şimdilik Returnal kaldırıldı ama Street Fighter 6 duruyor . Samimiyeti ve konuşmasınna güveniyorum SS'i bir de buraya atmak istedim ama bu süreçte bazı arkadaşların telefonuna da dönmemesi ciddi bir durum umarım kendi adına kötü durum yoktur yada ortada umarım ddolandırıcılık yoktur. Parayı da kolay kazansam eyvallah takmam ama konuyu günlük takip etmeye başladım satıcıdan ise tık olmaması hafif düşündürdü yine dee kendisine inanıyorum hala samimi ve dostane tavrı vardı istese toz da olurdu veya eski hesapla o kaddar referanslı hesabını riske atmazdı. Beklemeye devam

Oyun

• Benim hesaptan da buradan aldığım Hogwarts Legacy kaldırıldı.

• Konuyu biraz inceledim de tarih fark etmeksizin arkadaşın sattığı Sony'nin ve Warner Bros'un oyunlarını ve Starfield ile Under the Waves oyununu satın alanların oyunları silinmiş gözüküyor. Capcom oyunlarıyla birlikte RoboCop, Sifu ve Age of Sigmar alanların oyunları duruyor. Bence diğer oyunlar da silinmediği sürece arkadaşın bir suçunun olmadığını düşünebiliriz. Belli oyunlarda sorun olmuş sadece şimdilik. Fakat yine de arkadaşın bu süreci daha iyi yönetmesi gerektiğini düşünüyorum ben de. Devamlı bilgi vermeli, ortada mağdur olan bir sürü insan var sonuçta.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benim de cities skylines 2 gitti. işten çıktığım dönem yazmışsınız hocam anlıyorum ama bu kadar kişinin mağduriyetini nasıl gidereceksiniz işsiz olduğunuz dönemde ? tavsiyem kredi / nakit avans gibi şeylerle hızlıca bitirmeniz bu işi.

https://i.ibb.co/hRwDWZP/Ads-z.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanDRDYK -- 6 Şubat 2024; 16:34:51 >
  • msy kullanıcısına yanıt
    Hocam bence hepimiz soguk su içsek iyi olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • msy kullanıcısına yanıt

bu kadar adam resmi kurumlara başvurursak şikayet olarak daha hızlı tepki alırız :)

• Soğuk suları Hazırladık mı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SkeppeR S kullanıcısına yanıt
    Oyun
  • sonucları beklerken

Oyun
  • run...rabbt kullanıcısına yanıt

İyi niyetli düşünenler var ama boşa satıcı satarken anında cevap sorun çıkınca ortada yok ne iyi niyeti ne optimistik düşüncesi

dün akşam wh app dan mesaj attım durum ile alakalı baktım dönüş yok iyi niyetli biri olsa durumu izah eder kanıtları ile ispatlamaya çalışır capcom dan alınan oyunlarında patlaması yakındır hele biraz zaman geçsin onlarda gümler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakalım olayın üzerinden fazla zaman geçmeden dönüş gelmezse resmi kurumlara başvuracağım.

• hwmania kullanıcısına yanıt
    Eğer olurda iyi niyetimizi suistimal ederse bizde resmi kurumlara başvuru yapmak zorunda kalacağım. Sizin gibi bu konuda daha bilgili arkadaşlar bizi yönlendirirse hocam sevinirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün sabah mesaj attım konu hakkında detaylı bilgilendirmesi için.Herhangi bir dönüş almadım.Rahatsız etmek gibi olmasın diye aramak istemedim.Mağduriyetimiz düzeltilmezse bende ilgili yerlere gideceğim.

• benimde gof of war kaldırıldı,noluyor diye girdim foruma ama burası bayağı kalabalıkmış yav ,arkadaşın cevap verdiği birisi olmadımı hiç konu hakkında ?

Oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremere117 -- 6 Şubat 2024; 18:39:9 >
  • ScarletOverKiLL kullanıcısına yanıt
    Süre sınırı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tremere117 kullanıcısına yanıt
    Oyun
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.