Şimdi Ara

Hogwarts Legacy ve Kadın Karakter Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba.Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum;Hogwarts legacy'de kadın karakterlerin yüzleri ve yüz animasyonları korkunç görünüyor(kadın karakterleri modellerken erkek karakterin iskeleti kullanıldığı için yüzleri aşırı maskülen,tombul ve boğazlarında adem elması var.Ayrıca kadın karakterlerin yüz animasyonlarında erkek karakterin yüz animasyonları kullanıldığı için korkunç görünüyorlar.Oyundaki kadın npc ler bile daha küçük,keskin ve feminen yüzlere sahip).Bunun için bir bug raporu oluşturdum ve destekler çığ gibi büyüdü.Hatta oyunlar konusunda içerik hazırlayan ünlü youtuber juice head bile hazırladığım bug raporundan bugün yayınladığı youtube videosunda söz etti.Sonuç olarak teknik ekip bu sorunu radarına aldı fakat...

tek sorun kadın karakterlerin yüzleri ve yüz animasyonlarında değil.Erkek karakterlerin yürüme ve koşma animasyonları kadın karakterlere nazaran daha doğal ve gerçekçi.Kadın karakterlerin yürüme ve koşma animasyonlarında ciddi sorunlar var,buna ilişkin bir bug raporu oluşturdum ve raporda kanıt videosu mevcut.Sizden ricam oluşturduğum bu rapora oy vermeniz ve böylece bu sorunun teknik ekibin dikkatini çekmesi..

ayrıca kadın karakterlerin karakter oluşturma ekranındaki boyları ile ana menü ve oyun içindeki boylarının da aynı olmadığını farkettim ve onun için de ayrı bir bug raporu oluşturdum.Kanıt videosu raporda mevcut

Şu aşamaya kadar derdimi yabancılara anlattım ve bir nebze olsun yol aldım ama asıl desteği sizden bekliyorum arkadaşlar (: özellikle yürüme ve koşma animasyonu canımı çok sıkıyor çünkü oynanışı oluşturan en önemli 2 unsur.Oylarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purrfect -- 15 Şubat 2023; 20:30:11 >

• Alfabe propagandası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.