Şimdi Ara

holding kurma oyunu Holdingim (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.400
Cevap
0
Favori
34.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesul değiliz ne demek ? Ben kopyala yapıştır yapacağım tabi e-maille onu göndermişseniz odur kullanıcı adı değil mi ? Madem onunla giriş yapamayacaktım neden doğrusunu değil, onu gönderdiniz de beni 3 gün uğraştırdınız ? Neyse sayın vekill bu konuda daha fazla tartışmaya, birbirimizi kırmaya lüzum yok. Sonuç olarak bu türkçe karakter probleminin çözülmesini talep ediyorum.
  • Sayın Alawar
    bir giriş hanesine yazamıyorsanız, zorlamaya gerek yok :) ( bir alanı zorluyorsanız nasıl mesul olabiliriz ki :) )
    Türkçe karakter sorunuza gelince dediğim gibi oyunun omurgası böyle yazıldı yeni versiyonda değiştirmemiz mümkün olabilir.
    yorumunuz için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: vekill

bu arada facebook grubu "holdingim.net" miş

Facebook ta böle bir grup yada kişi yok "Holdingim Holding" diye bir kişi var ve mehmet şahin diye de bir arkadaşı var :))
  • grup hakkında bilgi alıp bildireceğim

ihaleler hakkında da bazıları zararına teklif veriyor lütfen hesaplayıp teklif verin
  • bunun olacağını önceden tahmin etmiştik bence doğal süreç devam etmeli zarar eden zarar etsin. Bu konuda herhangi bir düzenleme ve düzeltme yapılımaması taraftarıyım...
  • biz de öyle düşünüyoruz
    zamanla rayına oturacaktır
  • bar ihalesine ne oldu ihaleye fesat mı karıştı :D
  • ne olduğu anlaşıldı alican baya bi zarar etti
  • İhaleyi kimin kazandığı ve verdiği fiyatı duyurular kısmında yayınlarsanız. En azından bilgi sahibi oluruz. Ve de bilinçsiz olarak teklif veren arkadaşları uyarak oyunun oynanış kalitesini yükseltebiliriz.
  • ihaleyi kimin ne kadara aldığı duyuru kısmında yazıyor. düşük fiyata alanlar zaten zarar edecek :) ayrıca tamamlayamazsa da puanı 1 düşecek ve ihalelere katılamayacak
    deminde konuştuğumuz gibi ilk ihalelerde bir kaç kişi çıkacaktır ama zamanla bu anlaşılır
    ayrıca bunlar ilk ihaleler olduğu için az, günlük ortalama 15-20 arası ihale açmayı planlıyoruz
    şu an açacağımız ihaleleri depolayıp ard arda koyacağız merak etmeyin
  • Pardon şimdi farkettim.
    Yahu maliyeti 50. Milyon civarı olan malzemeye hangi akla hizmet 10 bin teklif edilir.

Sistem otuırana kadar minimum bir değer belirlesenizde onun altındaki tekliflerde otomatik uyarı verse daha iyi olmazmı

Ayrıca ihale yükümlülüğünü yerine getiremyen şirket, en azındanihaleye konu tüm malzemelerin devlet satış fiyatı kadar zarar yazmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mogutcu33 -- 15 Ocak 2011; 19:24:44 >
  • o zaman ilk min fiyatı verene ihale kalır
  • Mesela bu bar ihalesinde yaklaşık maliyet 50 milyon adam 10bin teklif etmiş . Mesela bu ihale için sistem 30 milyon altındaki tüm teklifleri uyarı mesajı verse. Firmalar abuk subuk zarar etmez. Ü

Yada sizin yöntem ile gidersek bir kaç kişi sağlam zarar eder
  • çok komik rakamlar bunlar mayk :D
  • ihale 24 saatte deglde 12 saat olsa snçta yardm blumunde cok fazla kar dyrdnuz mesela bar ihalesinn malyetni hsapladim 48.959.216 bnde 55 M teklf wrdm hsaplaya kadar gecen zaman boşa gtti 2 3 uretm peryduda kacrdm onun yerne uretm yapsaydm 20m karda olurdu. Ihale modulu braz degsmel4 hr urune ayri teklf wrsk daha uygun olmazmi hem daha cok ksi faydanalr.
  • yorumlarınızı okudum düşüncelerinizi değerlendireceğim
    ama merak etmeyin günlük 15-20 aktif 10 yeni ihaleli bir planlama içerisindeyiz bu sayede bir çok ihale boş bile kalacak
    ayrıca biraz müdahale etmeden gitmesini istiyorum dediğiniz gibi 50mlik birşeye o tekliflerin verilmesi onlar için büyük kayıp olacak bunu gören holdingler ona göre dikkatli oynayacaklar
    yorumlarınız için teşekkürler
  • İhale sistemi bu şekilde yürümez şartların ağırlaştırılması lazım herkes teklif verememeli. Oyuna günde 10 dakka bakan adamların verdikleri teklifler bunlar.

Bu şekilde oynamak ve bir şeyler yapmak isteyenleride engelliyorlar. bende 2-3 saat uğraştım hesap yaptım sonuca bak.
  • oyuna yeni gelen teklf wryr drk bence 150 weya 200M servet snri konulmali kazanmann kolay olmadgni blenlr grp oyle ona gre teklf wrmellr
  • Ben bu sistemin devamından yanayım 1 musibet bin nasihatten iyidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademindir

Ben bu sistemin devamından yanayım 1 musibet bin nasihatten iyidir...

hergün oyuna yeni oyuncular geliyor , sonuçta bu yeni elemanlar 100 tane ihalede olsa hepsini pert edebilirler. yani bu şekilde ihale sistemi çalışmaz
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.