Şimdi Ara

holding kurma oyunu Holdingim (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.400
Cevap
0
Favori
34.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kizilaslan1 kardeşim google reklamlarına karşıyım zira göz zevkini bozuyor ancak böle bir karar alınırsa seve seve destek veririm..

şirketim :cerasirketlergr (kayıt yaparken azami 15 harf yazısını minmum 15 harf olarak algılayınca böle bişey oldu birde 2 saat isim düşündüm :D )
  • http://tr-tr.facebook.com/people/Holdingim-Holding/100000429688497
    buraya bir göz atın isterseniz yinede yarın bilgi vermeye çalışacağım
  • ben bu sayfaya arkadaşlık isteği göndermiştim zaten burada sorularımıza daha hızlı yanıt buluruz gibime geliyor :D
  • telden ihaleye katılmak baya zormuş kagt kalem aldm elme tektek masraf ckardm :P ihale snçlandktan snra face eklrz sayfann :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademindir

kizilaslan1 kardeşim google reklamlarına karşıyım zira göz zevkini bozuyor ancak böle bir karar alınırsa seve seve destek veririm..

şirketim :cerasirketlergr (kayıt yaparken azami 15 harf yazısını minmum 15 harf olarak algılayınca böle bişey oldu birde 2 saat isim düşündüm :D )

Bende sewmem ama sonuçta adamlar ugraşp emek veriyorlar bir karşlk beklemeden en azindan forum yukunu bz boyle uştleneblrz.
  • Telefondan üye oldum ve e-mail'e şifre, kullanıcı adı da geldi ama oyuna giriş yapamıyorum kaç gündür uğraşıyorum. Yeni üyelik almaya çalışıyorum o da telefondan da bilgisayardan da olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz.
  • kayıt olduğunuz holding adını öğrenebilirmiyim ?
  • GEBALOĞLU
  • Ğ kullandığınız için olmamış düzelttim
    GEBALOGLU olarak deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vekill -- 15 Ocak 2011; 13:57:29 >
  • girişte, böyle bir kullanıcı yok kullanıcı adı veya şifre yanlış olabilir uyarısı veriyor
  • teşekkürler.
  • size gönderilen şifre ile birlikte GEBALOGLU olarak giriş yapabilirsiniz
  • onu da denemiştim sanki olmamıştı da şimdi oldu sağolun. ama türk yapımı bir oyun için Ğ kullanamamak mantıksız değil mi ?
  • oyun sadece Türkiye'den katılımcıların olduğu bir platform değil %35 inden fazlası yabancı
  • Tamam da %65 lik dilim çoğunluğu oluşturuyor. bunun için özel karakter koymanız gerekmiyor mu ? hem bunun %35'e ne zararı var onu da anlamadım neden böyle bir nedeni savunma için ileri sürdünüz ?
  • oyunun alt yapısı ilk başta öyle hazırlanmıştı ileride değiştirebiliriz
  • Hayır onu geçtim, e-mail'e de GEBALOĞLU olarak geldi bari onu düzgün gönderseydiniz. Şifremi unuttum kullanınca da error veriyor yeni üyelik almaya çalışınca da. 3 gündür uğraşıyorum giriş yapabilmek için kafayı yedim. İlginiz için tekrar teşekkürler.
  • Oyunun ilk izlenimi gayet güzel benim üzerimde Özellikle de notlar bölümü ve ufak bir hesap makinesi uygulaması iyi düşünülmüş. Tebrik ediyorum bu oyunu iki kişi yazmışsınız, ne kadar zamanda yaptınız bilmiyorum ama büyük bir iş. Yalnız bazı ilginç şeyler çarpıyor gözüme elektirikli testerede tahta testeresi fotoğrafı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrAlgorithm -- 15 Ocak 2011; 15:03:39 >
  • Sayın Alawar mailin GEBALOĞLU olarak gelmesi doğruydu. ben sizin girebilmeniz için holdinginizin ismini değiştirdim. normalde siz kopya yapıştır yapmışsınız biz ondan mesul değiliz.
  • bu arada facebook grubu "holdingim.net" miş
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.