Şimdi Ara

holding kurma oyunu Holdingim (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.400
Cevap
0
Favori
34.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en mantıklı sistem kar hacminin dusurulmesidir. Diger turlu oyunculara kstlama (br nevi baskı) yada soyle dusunun 8 frmam var 15dk da 8 uretm yaptm 1.5~2 saat te 50 uretm yaptm oyuncu bundan sonra ne yapacak? Muğtemelen sayfayi kapatp kendne baska ugras arycaktr gun btp tekrar uretm yapablmesi içn. Bu sure icnde farklı br oyun bulup ona dewam etmyecegi ne malum bende dger br oynda 10 saatm dolduktan snra napm dye aranrken szn oyunu buldm ve dger oyunu braktm. Henuz yeni br oyununuz var oyuncu kacrmak yerne oyvncu tutmanz gerekr. Dger br ck oyundada bnm dedgm gbi seviye arttkca kazanc orani azalmaktadr orn. Metn2 oyuna yeni basladgnzda bır kopek kestgnzde %25 exp alrsnz 2. Lvl oldugunuzda isf bu oran%10 a duser . Szde 250 m ye kadar 6lan yatrmlarda %0.9 kazanc 500m de %0.7 gbi kazanc5ar saglyarak buyume hznı dusure blrsnz. BZDEN DUSUGUN kazanma oranı daha yüksek olacağından bize yetişebilir olabilirler.
  • dediğim gibi bunun üzerinde şu an çalışıyoruz
    yalnız oyunda sadece üretim yok örneğin yarın öbür gün ihaleler açıldığında onların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacaksınız borsa aktif olduğunda hisseler ile uğraşacaksınız diğer modüller örneğin dernekler kurulduğunda onlar ile ilgileneceksiniz o zaman emin olun üretim işin küçük bir kısmı gibi duracak
    yinede dediğim gibi bu bugünlük koyduğumuz bir uygulama şu an için aradaki farkın biraz kapanmasını istiyoruz rekabet açısından bir iki güne kadar her şey daha net olur
    yorumlarınızı eksik etmeyiniz. tekrar teşekkürler
  • Ayıp olmazsa MSN verebilirmisiniz Vekill bey.
  • kisitlamalar yuzunden oyundan soguyan yanliz benim umarim.... en azindan ihale veya borsa kismi acildiktan sonra kisitlama getirebilirdiniz. wede kisitlama sayaci geriye kalan uretimi gosterirse daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JindaR -- 13 Ocak 2011; 14:36:04 >
  • yöneticileri geliştirmenin bize pek bir faydası olmadığı kananatindeyim zira 1 lvl yönetici ile 400 lvl yönetici arasında hiçbir fark yok ikisi de 16 dk üretim yapıyor,,,

Ayrıca oyundan soğudum açılacağını iddia ettiğiniz herşey açılana kadar oyunu oynamayacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademindir -- 13 Ocak 2011; 15:20:21 >
  • bugün internet bağlantımdaki sorun yüzünden sınırlandırmayı yükseltememiştim
    şu an sınırlandırmayı 300-700 yaptım
    yönetici seviyelerinin 1000 lerce olabileceğini unutmayın ileride 400 puanın çok küçük olduğunu göreceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vekill -- 13 Ocak 2011; 18:33:37 >
  • sayın Armorz pm'den mail attım
  • sayn wekil kendinze oyunun face sayfasni acamzmsnz hem oyn duyrulur hem yorum weya degşklklr bldrleblr ? Ihaleler haknda son durum nedr 300 700 suan içn uygun bence ihale we borsa aktf oldgunda 150 ye 300 e dusuruleblr oyncularn ihale we borsaYA İLGSNİ CKMEK ICN.
  • face te sayfası var kuruldu ama ben bile bilmiyorum şuan :) size duyururum bugün ihale ile kendim bizzat ilgileneceğim ve ondan sonra hergün en aşağı 8-10 tane ihale açmayı düşünüyorum
  • birde şu uretim sınrnn yanna kalan uretimide belrtrsenz yeni oyuncular için daha 4yi olur.
  • ihaleler bu akşam üstü açılacak
    lütfen hesaplama yapmadan teklif vermeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vekill -- 14 Ocak 2011; 1:14:59 >
  • sonunda:) gercekten cok merak ediyorum ihaleyi darisi borsanin başina umarim onuda en kısa sürede acarsiniz:)
    birde dedigim gibi şu kısıtlamanin yanina kac üretim kaldigini belirtseniz cogu oyuncu forumu takip etmiyor ve snirlamanin ne kadar oldugunu bilmiyordur ben dun 50 sandigim için sadece getirisi en fazla olan urunu urettim siz gelip 300 diyene dek.
    dün gece servet güncellemesi yapilmadimi? bazi firmalara yapilmiş gibi duruyor benim servetimde güncelleme yok ama :S

birde firmalarin siralamasini belirleyemezmiyiz ? istedigimizi en üste istedigimzi en alta? ve rakip firmalarin kademelerini görme sansimiz yokmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JindaR -- 14 Ocak 2011; 9:28:14 >
  • ürün kuruluş fiyatları değiştitilmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vekill -- 14 Ocak 2011; 12:07:06 >
  • sayn vekil holding ici yonetci tranfri mumkun deglmi sonucta yonetci seviyesini binlere cikarana kadar firma baya buyuyor 54M lk frmadaki yoneticim 550 seviye ama 400 m lk frmadaki yonetci 20 seviye yonetciyi 8.000 yapana kadar o frmann gelri servetme karşn cok az olmazmi? Holding içi Yonetci degsklgi olursa daha iyı olmazmi
  • ben dün akşam ilk ihaleyi gördüm gerçekten güzel olmuş.. Tkelif vermeden önce ciddi şekilde hesaplamalar yapmak gerekli böylelikle oyundaki diğer sektörler hakkında daha geniş bilgiye sahip olmak zorunluluğumuz var. İhaleler oynayanları tekdüze üret-sat mantığından uzaklaştıracak ve daha aktif olmaya itecek yenilikleri içeriyor. İhalelerin yaygınlaşmasıyla birlikte hiçkimsenin oyun başında canı sıkılmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilaslan1

sayn vekil holding ici yonetci tranfri mumkun deglmi sonucta yonetci seviyesini binlere cikarana kadar firma baya buyuyor 54M lk frmadaki yoneticim 550 seviye ama 400 m lk frmadaki yonetci 20 seviye yonetciyi 8.000 yapana kadar o frmann gelri servetme karşn cok az olmazmi? Holding içi Yonetci degsklgi olursa daha iyı olmazmi

Bu teklifi bende sunmuştum ancak yanıt alamamıştım eğer mümkün olursa bizim için çok iyi olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademindir

quote:

Orijinalden alıntı: kizilaslan1

sayn vekil holding ici yonetci tranfri mumkun deglmi sonucta yonetci seviyesini binlere cikarana kadar firma baya buyuyor 54M lk frmadaki yoneticim 550 seviye ama 400 m lk frmadaki yonetci 20 seviye yonetciyi 8.000 yapana kadar o frmann gelri servetme karşn cok az olmazmi? Holding içi Yonetci degsklgi olursa daha iyı olmazmi

Bu teklifi bende sunmuştum ancak yanıt alamamıştım eğer mümkün olursa bizim için çok iyi olur..

Bende sunmuştum neden olmasın demşlrdı son fikirlerı ne olur bu konuda bilemyrm. Brde sayn vekil bu 3. Defa oneryorum uretim kisıtlamanin yannda kalan uretimi de belrtrsenz yeni baslyan oyuncular içn daha iyi olur. Ve borsa aktifmi ? Yeterli servetnz yok dyr aktf ise ne kadar gerekyr?

• Kizilaslan1 3. kademede olan şirketin var mı ? varsa borsaya açılıyor mu? artık oyunu kendiiz keşfedecez galiba :D
  • ihaleler kaçta açılacak ?
  • O konu ile ilgili bilgi heniz verilmedi gün içerisinde değişik zamanlarda açılacak denildi ama tam saat verilmedi bende dün gece saat 24- 1:30 civari gördüm ondan sonra görmedim tam anlamıyla düzenlenmedi kanımca onun için biraz daha beklemek zorunda kalabiliriz..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.