Şimdi Ara

holding kurma oyunu Holdingim (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.400
Cevap
0
Favori
34.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu gece ihaleler başliyor degilmi nasıl olcak ihale karimiz ne olacak ihale içn uretigimz urunde sats içn beklenen 10 dk sure beklenecekmi tekrar. İhaledeki urunu uretmeyen katılabilecekmi ? Katılr ise nasl tedark edecek ? Dger kulanclar wrdgmiz teklifi görebilecekmi. ? Brde sektorlerin altinda urunun sats fiyatini koymanz sakncali deglmi oyuna yni baslayan drek ordaki en yuksek fiati grp uretyr oyncularn braz denemesi gerekmyrmu sigir içn ben 3.022 satiş fiyatni bulmak i2n yarm saat ugraştm şmdi yeni gelen drek aynini yazyr we bylelkle kazanclarda est oluyr rekabtte ise eştszlk olur. Kaldirlmasi taraftarym.
  • satın alırken üretim fiyatlarını görüp seçmesi gerekmektedir insanların.
    ihaleler çok büyük olasılıkla bugün açılmaya başlanır diye düşünüyorum ( o kısım ile ben ilgilenmediğim için bana gelen haber böyle :) )
    verdiğiniz teklifleri kimse göremez
    ihaleye o ürünleri üretende üretmeyende katılabilir
    ürünleri istediğiniz zaman alabilirsiniz ( tabiki verilen tarihler arasında ) ama kimsenin online olmadığı saatlerde almanızı tavsiye ederim
    ihaleler genellikle üretim üstüne yapılacaktır diye düşünüyorum 1 ile 25 ihtiyaç arasında değişir örneğin:

1 tane ihalenin ihtiyaçları şöyle olabilir:
    1.ürün su 3000 ihtiyaç
    2.ürün kum&çakıl 1600 ihtiyaç
    .........
    5.ürün ........

gibi
  • parçalari tamamlycaz yani.neyse beklyelm gorecez :) dger knya donrsek
    Zaten sayfada devlet satş fiati yazyr ordanda hesaplanabilir. Yani hrks kndi ugrasp max. Fiati bulsun beleşe konmasi devlet satş fiyatinn yanna fiati szde belrleyeblirsnz gbi br secenek konursa daha iyi olur bence. Brde firmalarn kademeleryle ilgili blgye yr wrlse rekabt içn daha ayrntli olmazmi ?
  • Şirketimden yöneticimi çıkardım şimdi şirketime yönetici alamıyorum yardım edin. Firma adı ZobaCay , TemizsTazminat Holding
  • o şirketi uzunca bir zaman yöneticisiz yönetmek zorundasin çünkü yöneticilere teklif vermek kapalı şuan...
  • 1 tane koysunlar 1 yönetici 1 zahmet
  • ürün fiyatlarını buçuklu yapamıyormuyuz. bu durum özellikle fiyatı düşük ürünlerde önemli olacak.Mesela ben bir ürünün fiyatını 6.5 tl olarak ayarlamak istiyorum ama olmuyor.
    Ancak default olarak geldiğinde buçuklu fiyatları görebiliyoruz.
  • 6,50 olarak yazmayı denediniz mi?
  • Nokta veya virgül koyamıyorum ki
  • devletin alış fiyatını kopyala ordaki virgülü silme yaz gitsin :D devletin fiyatında da virgül yok diyorsan notepad e fiyatı yaz kopyala yapıştır. Oyundaki temel sorunlardan biri bu bazen yazabiliyorsun bazen yazamıyorsun bazen silemiyorsun alışırsın zamanla. :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilaslan1

parçalari tamamlycaz yani.neyse beklyelm gorecez :) dger knya donrsek
    Zaten sayfada devlet satş fiati yazyr ordanda hesaplanabilir. Yani hrks kndi ugrasp max. Fiati bulsun beleşe konmasi devlet satş fiyatinn yanna fiati szde belrleyeblirsnz gbi br secenek konursa daha iyi olur bence. Brde firmalarn kademeleryle ilgili blgye yr wrlse rekabt içn daha ayrntli olmazmi ?

sayın Kizilaslan1 birde şöyle düşünün;
    siz üretim yaparken bir ürün alacaksınız orada 3 firma sıralı ama hangisi daha ucuz bilmeden almak istermisiniz ? birde pahalı ürün ürettiğinizi düşünün orada çok daha fazla ihtiyacınız olacak. bu yüzden satış fiyatları görülmek zorundadır bu yüzden

başka yardım edebileceğim bir konu var mı

bu arada referanslarınızı dediğim gibi profil sayfasından görebilirsiniz. ve oyunda bir değişikliğe gitmek üzereyiz artık 25 - 30 dk da bir üretim yapabileceksiniz amaç hem oyunun diğer yerlerinde biraz daha zaman geçirmek hem de oyunda sürekli kalan kişilerle her zaman giremeyen oyuncuların arasını fazla açmamak bu sayede birden fazla şirket kurup bu süreyi telafi edebilirsiniz

• daha ne kadar fark olabilirki 1. ile benim aramda 3 milyar fark var :D

bu işin şakası bence yeni şirketler kurmaktan ziyade gayrimenkule yönellir çoğu kişi en azından ben gayrimenkule yönelirim bu durumda oyuna girmemme gerek kalmaz oyundan soğurum unutur giderim :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademindir -- 12 Ocak 2011; 20:53:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademindir

daha ne kadar fark olabilirki 1. ile benim aramda 3 milyar fark var :D

:) işte bu farkı azaltmak için 1-1.5 milyar üstü üretimi sınırlamayı düşünüyorum
  • arkadaslar bn fırma kuramıorm fırma kura glıorm bolumu secıorm fkat javascript::void(0) yazıor adres te ve hcbırsey aclmıyor..
  • ağzınızdan lafı cımbızla alıyoruz sayın vekil :D
  • bua arada ihalelerde yarına kaldı galiba yada daha sonraya :((
  • sayın by.kolcuoglu;
    firma kurma bölümünde sektörlerden birine tıkladığınızda safanın aşağısında ürünler görünmektedir.
    sayın ademindir
    her kısmı söylemek istemiyorum bazı değişiklikler olabiliyor yeri geldiğinde :)
  • ürnleri goruorm hrhngı bı urune geldkten snra fırma kur dedıgmde yterlı paranz yok dıor :S
  • sayın kolcuoğlu ana sayfanın aşağısında kurabileceğiniz firmalar görülmektedir onlardan birini seçiniz...
  • Sayın by.kolcuoglu ;
    anasayfanın alt kısmında paranızın yettiği üretebileceğiniz ürünler sıralanmaktadır.
    anladığım kadarıyla yeni üye oldunuz galiba öncelikle lütfen "Rehber" kısmını okuyunuz çok yaralı olacağı düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.