Şimdi Ara

holding kurma oyunu Holdingim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.400
Cevap
0
Favori
34.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Birde ihaleler ne durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mogutcu33 -- 10 Ocak 2011; 21:34:54 >
  • aktif modülün testleri bitince açıklayacağız ihaleler bu modülün testinden sonra yayınlanmaya başlanacak
  • referans sistemi aktif olmak üzeredir. referans sistemiyle sizin üye numaranız ile üye olan holdinglerin her satış işleminden %2 pay alacaksınız.
  • yöneticilere yaptığımız tekliflere ne kadar zamanda cevap alabiliyoruz ?
  • önceki mesajlarımda da dediğim gibi yöneticiye teklif verme şu an durduruldu nedeni de herkesin yöneticilere gereğinden fazla teklif vermesi yöneticilerin seviyesi baya artana kadar aktif yapmayı düşünmüyoruz
  • ben yanlışlıkya yöneticiyi işten attım :D şirketi kapatayım bari napacam yöneticisiz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademindir -- 11 Ocak 2011; 0:24:55 >
  • Aynı şirketten birden fazla kurmaya izin veriliyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mogutcu33 -- 11 Ocak 2011; 0:56:49 >
  • aynı şirketten birden fazla kuramıyoruz bildiğim kadarıyla... Bence de şu an için mantıksız olur çünkü şu anda rekabet ortamı yok herkes kendi yağında rahatça kavrulabiliyor ancak online oyuncu sayısı fazlalaşırsa bu mümkün olur kanımca..
  • referans sistemiyle ilgili bilgi verirseniz sevinirim bir de ihaleler ile ilgili açıldı açılacak diyorsunuz net bir tarih verebilme imkanınız var mı?
  • referans sistemini bu geceye
    ihaleyi de yarın akşama doğru açmayı planlıyorum
  • ihaleleri genelde akşam saatlerinde açmanızı tercih ederim. Malum gün içinde işyerinden oyuna girme şansımız yok.
  • merak etmeyin gün boyunca çeşitli saatlerde açılacaktır mutlaka uygun olanlara denk geleceksiniz
  • ihalelerin şirketimize artısı veya eksisi ne olacak yani ben bir ihaleyi başarıyla yerine getirirsem ne olacak getiremezsem ne olacak
  • başarırsanız ihale puanınız artar başaramazsanız ihale puanınız düşer
    başarırsanız teklif fiyatınız kadar para kazanırsınız
  • Firmalarımız ile ilgili daha ayrıntılı mali bilgiler düzenlenebilir mi ? Mesela firmaya girdiğimde o güne kadar yaptığım toplam üretim bu üretimin maliyeti ortalama satış fiyatım bu fiyata göre o fabrikadan kardamıyım kardaysam verimliliğim nedir. vb.

Birde ana sayfaya bazı filtrelemeler koyabilirmiyiz. ileride bir çok firmamız olduğunda sektörel vb. filtrelemeler yapabilelim.
  • o tür yenilikleri şu an için açmam çok zor çünkü öncelikle diğer ilgi çeken kısımları tamamlamamız gerek ama demo sürümü düşündüğümüz seviyeye gelince şu an yeni bir tasarım yapılıyor onunla birlikte koymayı düşünüyorum
  • Evet mevcut site tasarımı , oyundan çok alışveriş sitesini andırıyor. Bence site tasarımı elden geçirilirse daha fazla ilgi çekebilir.
    Firma isimlerinde güncelleme yapabiliyormuyuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mogutcu33 -- 11 Ocak 2011; 22:23:20 >
  • hayır güncelleme yapamıyorsunuz
    bu arada referans sistemi eklendi her satıştan %2 alıyorsunuz bazı eksiklikler olabilir paranın geldiğini muhasebeden öğrenebilirsiniz
  • yönetici konusunda bir çalışma yapacakmısınız zar zor geliştirdiğim yöneticimin diğer şirketler tarafından hedef alınmasından korkuyorum.
  • korkmayın şu an için teklifler kapalı
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.