Şimdi Ara

holding kurma oyunu Holdingim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.400
Cevap
0
Favori
34.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ihaleler açılmak üzere firmalarınızı büyütün
  • kademe icin niye 3 saat bekliyoruzki. ve ihalaler ne zaman basliyor sadece ihaledeki urunu satanlarmi katilabilecek ?
  • İhaleler ile ilgili detaylar veya kriterler nedir. Şirketin 2. kademe olmasının fonksiyonu nedir. Birde bizde kendi ihtiyaçlarımız için ihale açabilecekmiyiz.
  • bizlerin ihale acmamizi bende onerdim ama kabul edilmedi.
    2, kademede ise uretim kapatisesi 2 katina cikiyor.
  • ihaleye ürünü satan yada satmayan herkes katılabilir zaten ihaleler sadece 1 üründen değil 1-25 adet ürün arası açılıyorlar ihale şartlarına uyan firmaların hepsi katılabilir ör: nakiti, serveti, firma kademesi gibi
  • tam olarak ne zaman bsliyor ihaleler
  • Birde bu üretim ve satış süreleri, yöneticiyi 150 yaptık hala gözle görülür gelişme yok. hatta satış süresi artmaya başladı 8 dakikadan 10 dakikaya çıktı.
  • ihalelerin taslakları bitmek üzere aynı anda birden fazla açacağımız için ihale stoğu yapıyoruz

üretim zamanınızın artmasının nedeni fiyat arttırmanız olabilir yoksa kesinlikle düşer ayrıca yöneticilerin seviyelerinin "Rehber" ded e yazdığı gibi binlerce seviyeye gelebileceğini unutmayın
  • ihaleler urunler tatmamlandiktan sonra otomatik olarak tekrar acilacakmi ?
  • Kurşun'un ikonu hala görünmüyor .
    Ayrıca solaryum 500 iç sunucu hatası veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mogutcu33 -- 9 Ocak 2011; 17:25:03 >
  • ihale icin sabirsizlikla bekliyorum. umarim bugun yetistirirsiniz iyi calismalar
  • ihaleler gün aşırı birden çok olacak
    solaryum ile ilgili bir çalışma söz konusu
  • kızılaslan1 senin holding hangisi
  • tatarlar seninki ?
  • Kartal

bu arada bugün servet güncellemesi yapılmadı di mi
  • az once guncelleme yapildi vekil direk yapilan sektrlerdeki fiyat degisikliklerini duyursaniz daha iyi olmazmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JindaR -- 9 Ocak 2011; 19:59:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilaslan1

az once guncelleme yapildi vekil direk yapilan sektrlerdeki fiyat degisikliklerini duyursaniz daha iyi olmazmi.

hangi fiyat değişiklikleri tam anlayamadım ?
  • yardımdaki mesaj sorunu çözüldü...
  • Satış Fiyatları Değiştirilmiştir Kontrol Edin diye uyari var sayfada ?
  • Oyun çok güzel ancak bir zaman sonra monotonlaşıyor, Üret-sat üret-sat sıkılıyor insan yeni atraksiyonlar lazım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.