Şimdi Ara

holding kurma oyunu Holdingim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.400
Cevap
0
Favori
34.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vekill

quote:

Orijinalden alıntı: AsilBerk

Döviz alım satım gayrimenkul alım satım firma kur

Sayın AsilBerk şu an söylediğiniz
    Döviz alımı ve satımı
    gayrimenkul alım ve satımı
    ayrıca firma kurma ve ayrıyaten kapatmasınıda kontrol edim dedim her bir işlem yaklaşık olarak 1 sn nin altında yapılmaktadır.
    işlemlerin sizden kaynaklanma ihtimali olabilir mi acaba ? modeminizi ve browserınızı yeniden başlatma imkanınız var mı acaba?
    bu arada bağlantı hızım 2mb

Evet düzeldi bende de sanırım o an olan bir sorundu 8mbps bağlantım.

Ayrıca şu bankadan kredi isteme olayını mantıklı bulmadım bir aya kadar alabiliyoruz %80 faizle altınada ne için kullanacağımızı yazıyoruz

İstenen kredi yükseldikçe faiz artsa ya da faiz süresi uzadıkça artsa ki %80 faiz zaten çok fazla bi dengelense diyorum işte.Ayrıca şu açıklama olayınıda pek anlamadım sanırım sen değerlendiriyosun kredi onaylama olayını ben 3aylık bi plan yaptım mesela bunuda açıklamaya yazdım aslında kredi süresinin uzamasıda oyuncuyu oyuna bağlar diye düşünüyorum falan..

Ayrıca borsa olayına bir değinmek istiyorum tamam borsaya açılcak kadar büyük olmadığımı anlarım fakat borsadaki diğer şirketlerin hisselerini satın alıp onlardan niye gelir elde edemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backy -- 6 Ocak 2011; 20:06:37 >

• daha önceden de dediğim gibi banka kredilerini belirli bir servetin ve piyasahacmi nin üstüne veriyoruz yani oyuncular oyuna alışmış oluyor. ama kısa süre içinde herkese açıcağız daha kolay alacaksınz
  • bu arada fabrika dagitmadan once bir uyari koysaniz yeni baslayanlar icin iyi olur bazilari ayni fiata satacaklarini dusunuyorlar
  • evet yeni kullanıcılara "Rehber" kısmını mutlaka okumalarını tavsiye ediyorum bu yüzden. Rehber'de çok önemli bir kaç püf noktadan bahsedilmektedir.
  • uyarinin yaninda rehber linkide verebilirsiniz. birde bir ricam olacakti :) tutun firmami adini yanlis yazmisim TATARtutun olacagina TATARLARtutun yazmisim duzeltmeniz mumkunmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilaslan1

uyarinin yaninda rehber linkide verebilirsiniz. birde bir ricam olacakti :) tutun firmami adini yanlis yazmisim TATARtutun olacagina TATARLARtutun yazmisim duzeltmeniz mumkunmu ?

sağdaki muhasebe linkinin hemen üstündeki Rehber linkine tıklayabilirsiniz.
    Malesef firmanızın ismini değiştirmem mümkün değil çünkü sadece firmanızın ismini değil yöneticinin bağlı olduğu firmayı ve yedeklerdeki isimleri de değiştirmem gerekir.
  • neyse saglik olsun holding icinde yonetici degisiki gibi bir modul gelistirilebilirmi ?
  • 1. kademe olan bir şeker kamışı tesisini kurmak için 27.935.000 TL harcıyoruz. onu 2. kademe yapmak için ilave 54.791.000 TL daha harcıyoruz toplam 82.726.000TL harcıyoruz. Her turda 1. kademe de 1036 kg yi 316 dan satınca 327.000 TL alıyoruz. 2. kademede 2072 kg yi satınca ise 654.000 TL kazanıyoruz.

Anlatmak istediğim mevcut tesisin kademesini artırmak yerine yeni tesis kurmak çok daha avantajlı çünkü 3 tane 1 . kademe şeker kamışı tesisi fiyatına 1 tane 2. kademe şeker kamışı tesisi sahibi olunuyorki bu da hiç karlı bir yatırım olmaz.bu şartlarda da kimse kademe artışı yapmaz.

Bu nedenle kademe artışı yaptığımızda eğer 2 katını ödeyeceksek üretim miktarımızın en azından 2. kademe rakamının üzerine 1 kademe rakamının da ilavasi kadar olması lazım.
  • quote:

neyse saglik olsun holding icinde yonetici degisiki gibi bir modul gelistirilebilirmi ?

neden olmasın belki ileride yapılabilinir

quote:

Orijinalden alıntı: mogutcu33
    1. kademe olan bir şeker kamışı tesisini kurmak için 27.935.000 TL harcıyoruz. onu 2. kademe yapmak için ilave 54.791.000 TL daha harcıyoruz

Sayın Mogutcu33; lütfen kontrol ediniz her kademe artışının firma kuruluş fiyatı kadar yani sizin örneğinizde 27.935.000 olması gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogutcu33

1. kademe olan bir şeker kamışı tesisini kurmak için 27.935.000 TL harcıyoruz. onu 2. kademe yapmak için ilave 54.791.000 TL daha harcıyoruz toplam 82.726.000TL harcıyoruz. Her turda 1. kademe de 1036 kg yi 316 dan satınca 327.000 TL alıyoruz. 2. kademede 2072 kg yi satınca ise 654.000 TL kazanıyoruz.

Anlatmak istediğim mevcut tesisin kademesini artırmak yerine yeni tesis kurmak çok daha avantajlı çünkü 3 tane 1 . kademe şeker kamışı tesisi fiyatına 1 tane 2. kademe şeker kamışı tesisi sahibi olunuyorki bu da hiç karlı bir yatırım olmaz.bu şartlarda da kimse kademe artışı yapmaz.

Bu nedenle kademe artışı yaptığımızda eğer 2 katını ödeyeceksek üretim miktarımızın en azından 2. kademe rakamının üzerine 1 kademe rakamının da ilavasi kadar olması lazım.

fabrika sayfasindan 2. kademeye cikarmak isterseniz 2 kati fiat aliyor ama 100 üretim yapip 2. kademeye cikmak istersen ana sayfadaki yukari ok tusuna basinca fab. fiati kadar ücret aliniyor.

sayın vekil

Oyuna bir para birimi eklerseniz daha hoş olmazmi Servetiniz: 226,497,275 diyorda birim felan olsa daha hoş olur bence.
    birde merak ettim oyunu ne kadar sürede kurdunuz? hangi programlama dillerini kullandiniz
    vede galiba kurşun firmasinin resminde sorun var ilgilenirsiniz umarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JindaR -- 7 Ocak 2011; 11:38:43 >

• daha öncede sormuştum ve yanıt alamamıştım halka açılmak için gereken koşul nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: holigan06

daha öncede sormuştum ve yanıt alamamıştım halka açılmak için gereken koşul nedir?

Sayın Holigan06 henüz şartları tam olarak kararlaştırmadık firma bazında mı holding bazında mı olması konusunda karar almaya çalışıyoruz karar verir vermez bilgi vereceğiz. ilginiz için teşekkürler
  • quote:

fabrika sayfasindan 2. kademeye cikarmak isterseniz 2 kati fiat aliyor ama 100 üretim yapip 2. kademeye cikmak istersen ana sayfadaki yukari ok tusuna basinca fab. fiati kadar ücret aliniyor.

Sayın Kizilaslan 2 sayfadanda kademe artırırsanız ay
    nı harcamayı yaparsanız sadece firma yönetim sayfasındaki uyarı yanlış anlaşılmış değeri 2 katına çıkıyor denmek istenmişti uyarıdaki rakamı değiştirdim şimdi sizin anladığınız şekle döndürdüm.

yorumunuz için teşekkürler
  • Bugünlerde eklenecek yenilikler var mı ?
  • ihaleler gün aşırı açılmaya başlanacak
    ihalelere alışılınca diğer yenilikler açılacak
  • Gayrimenkullerde değer artışı oluyormu . yoksa sadece kira gelirimi sağlıyor.

Bazı ürünler hiçbir ürünün üretiminde kullanılmıyor. O ürünlerin üretimini yapanlar kime satacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mogutcu33 -- 8 Ocak 2011; 15:11:00 >
  • gayrimenkullerde fiyat artış veya azalışı oluyor ama hepsinde birden olmadığı için fark edilmiyor
    o ürünleri sanal halk alacak
  • mesajım bulunsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes78

mesajım bulunsun...

tam olarak ne demek istediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes78

mesajım bulunsun...

Konu dışında değiliz arkadaşım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.