Şimdi Ara

holding kurma oyunu Holdingim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.400
Cevap
0
Favori
34.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni oynayan arkadaşlar lütfen sağdaki "Rehber" linkine tıklayıp yardım alsınlar
  • şirketi kapattığımızda . herhangi bir para iadesi oluyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogutcu33

şirketi kapattığımızda . herhangi bir para iadesi oluyormu

evet şirket değerinin yarısı size iade ediliyor

sayfanın sağında bulunan "Rehber" linkine tıklayıp detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vekill -- 3 Ocak 2011; 22:29:23 >
  • Oyun iyi güzel eyvallah ama server yavaş kalıyor sanırım biraz çok bekliyorum
  • hangi kısımlarda takılma alıyorsunuz ?
  • Döviz alım satım gayrimenkul alım satım firma kur
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsilBerk

Döviz alım satım gayrimenkul alım satım firma kur

Sayın AsilBerk şu an söylediğiniz
    Döviz alımı ve satımı
    gayrimenkul alım ve satımı
    ayrıca firma kurma ve ayrıyaten kapatmasınıda kontrol edim dedim her bir işlem yaklaşık olarak 1 sn nin altında yapılmaktadır.
    işlemlerin sizden kaynaklanma ihtimali olabilir mi acaba ? modeminizi ve browserınızı yeniden başlatma imkanınız var mı acaba?
    bu arada bağlantı hızım 2mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vekill -- 3 Ocak 2011; 23:28:37 >
  • yinede yarın kodlarda iyileşmeye gideceğim daha yoğun testlerle deneyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vekill -- 3 Ocak 2011; 23:28:16 >
  • An, itibari ile 4. kez kredi istedim bankadan ve nedense kabul edilmiyor. Hic bir cevapta gelmiyor, zaten faiz oranlari inanilmaz yuksek 2 haftalik krediye %40 faiz biraz fazla degilmi? Banka degil tefeci bile bu kadar para istemez Saka bir yana vekill baskan su an isimi buyutmem icin 50 milyon kredi lazim, krediyi almak icin ne yapmam gerekli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemeni

An, itibari ile 4. kez kredi istedim bankadan ve nedense kabul edilmiyor. Hic bir cevapta gelmiyor, zaten faiz oranlari inanilmaz yuksek 2 haftalik krediye %40 faiz biraz fazla degilmi? Banka degil tefeci bile bu kadar para istemez Saka bir yana vekill baskan su an isimi buyutmem icin 50 milyon kredi lazim, krediyi almak icin ne yapmam gerekli?

:D Sayın Egemeni şu an ki şartlar altında firma sayısı fazla olmadığı için kredi istemek için minimum servetinizin 750,000,000 olması gerekmektedir. bununla birlikte isteye bileceğiniz kredi o miktarlar için servetin %10 u kadar yani 75m ile sınırlı olup firmanızın piyasa hacmi ile doğru orantılıdır. ayrıca faizler hakkında söylemek isterim ki ilk bakışta gerçekten çok yüksek görünüyorlar ama firmaların kazançları ile hesaplanıp orantılanmıştır merak etmeyiniz :)

• Anladim tesekkurler, birde yoneticilerle ilgili bir sorum olacak. Ben yonetici gelistirmez isem sirketim bir urunu toplam kac dakikada uretip satar. (Tahmin ediyorum 7,5+7,5= 15 dakika) Yada yoneticimilerimi gelistirirsem yonetici seviyesi bana ne oranda bir katki saglar bu bellimidir. (Ornegin: 100 yonetici skilli 1 dakika gibi ).
  • oyunda hangi aşamalara gelince ne gibi yenilikler aktif oluyor. Mesela yukarıda bahsedilen kredi konusu , bu tarz bilgiler daha önceden verilirse bizlerde gereksiz sorularla sizi sıkmayız.
    Birde oyun içi forum düzenleyebilirseniz oyunu oynayan oyuncular oradan da birbirleri ile irtibata geçebilirler. belki anlaşmalar yapabilirler.
    Birde paramızı gecelik faize koyduğumuzda dönüş otomatik olarak mı oluyor yoksa biz manuel olarak parayı geri mi çekmeliyiz. faiz oranı görünmüyor. oran nedir acaba

İhaleler konusunda daha detaylı bilgi vermeniz mümkünmü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mogutcu33 -- 4 Ocak 2011; 0:35:14 >
  • Öncelikle sayın Egemeni ilk başlangıç seviyesi bir yönetici için 14 dakika ama ondan sonra seviye arttıkça bu süre çok kısalıyor ama daha önceden de söylediğim gibi teklif verme süreci var şu an için kapattık çünkü daha oyun başlar başlamaz hemen teklifler verilmeye başlandı yöneticilerin maaşları günlük ödendiğinden az gibi görünsede belli bir süre sonra nakit sıkıntısı yaşanmaya başlandı çünkü teklifler yükseldi lütfen biz teklifleri aktif yapsakta hemen teklif vermeyin nakit sıkıntısı çekersiniz unutmayınki seviyeler 1000 lerce seviyelere çıkabilir üst limit çok yüksek

Sayın Mogutcu33 gecelik faiz e paranızı gece 22:00 a kadar yatırabilirsiniz paranız sabah saatlerinde hesabınıza otomatik olarak geçecek. yeniliklere gelince şu anki holding seviyelerine bakılınca en çabuk aktif olacak şey dernekler gibi duruyor. derneklerde ortak mallar tutulabilecek ucuza mal alınabilecek anlaşmalar yapılabilecektir. ama fazla yenilik söylemek istemiyorum oyunda değişiklikler olabilir bazı yenilikleri kaldırma gereği duyabilir yada erkene alabilir yada erteleme ihtiyacı duyabiliriz.

yardımcı olabileceğim herhangi bir konu var mı acaba?

• Yöneticimizin seviyesine nerden bakacağız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: World-Yok

Yöneticimizin seviyesine nerden bakacağız ?

yönetici adları yanında yer almaktadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: vekill

quote:

Orijinalden alıntı: World-Yok

Yöneticimizin seviyesine nerden bakacağız ?

yönetici adları yanında yer almaktadır

yeni mi ekledin
  • evet :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vekill -- 4 Ocak 2011; 14:03:31 >
  • Ödül isterim fikir verdim Şirket Adı:CokHolding
  • 400 firma bonusunu beklemeniz gerekmektedir :)
  • Bonuslar ne işe yarıyo ki ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.