Şimdi Ara

holding kurma oyunu Holdingim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.400
Cevap
0
Favori
34.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bonuslar belirli zamanlarda verilen paralardır
  • oyunda vergiler aktif mi ? aktifse ne zaman alınıyor.

Beta sürümdeyiz. Tam sürüme ne zaman geçilecek , geçilince mevcut oyuncular yeniden başlamayacaktır umarım
    Afabrikayı 2. kademe yaptığımızda orada yazan tutar 1. kademe ile toplanıyormu yoksa üretim tutarı sadece 2. kademede yazan mı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mogutcu33 -- 4 Ocak 2011; 21:56:10 >
  • Şu üye olma yeri,ismimi yanlış yazdığımda silemiyorum.kapatıp açınca da çok uzun süre alıyor.buna bi el at
  • oyunda vergiler satış yapılınca kendi satışş ücretinden düşmekterdir. kademe 2 olunca da 2.kademe miktarı kadar üretim yapılmaktadır

quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

Şu üye olma yeri,ismimi yanlış yazdığımda silemiyorum.kapatıp açınca da çok uzun süre alıyor.buna bi el at

tam olarak anlayamadım ?
  • denmeeeeeeeeee:@ bir sayfa yazi yazdim üye olup ama gitmedi !
  • quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

Şu üye olma yeri,ismimi yanlış yazdığımda silemiyorum.kapatıp açınca da çok uzun süre alıyor.buna bi el at

sadece üye girişi degil hemen hemen tum textbox larda bu sorun var yazilan yazi bazen siliniyor bazen silinmiyor ve cogu yanliş girdigim güvenlik kodlari kabul oluyor:)

ayrica hususlarimdan öncelikl olanlari belirteyim tam düşünceleri daha sonra belirtirim.

öncelikle oyun hem içerik hem düşünce acisindan cok güzel olmuş elinize saglik.

öncelikle bir forum veya sayfa içinde bir sohbet paneli kurmamizi öneririm.cünkü yardim paneline yazdiklarimizdan cevap alamiyoruz. forum kurmaniz daha iyi olur kanaatimce cünkü anladigim kadariyla online olmak için pek zamaniniz yok sorunlari kendi forumunuzdan daha rahat hal edebilirsiniz.

2. olarak yönetici transferi sacma bir modul socun olacak 1000 . seviye için 10M yatirim yapiyorsun yöneticini biri alirsa bu yatirimin boşa gitmezmi haksizlik olmazmi ? zaten bizler yönetmiyormuyuz oyunu üretimi biz başlatiyoruz. satiş zaten devlet baba sagolsun:) onun yerine üretimi hizlandiracak ekipmanlar satilsa daha dogru olmazmi ? 10 M lik parca alirsiniz %5 üretim hizinizi artirirsiniz. veya yöneticiyi alan kişinin bu zarari karşilamasi gerekir. veya bonservis bedeli gibi olmasi lazim hem böylelikler korktugunuz yönetici fiyatlarinin cok yükselmesininde önüne gecilebilir?

3. olarak kredi için belirtilmiş 750 M seviyesi cok yüksek degilmi 50 M nakitim varsa 10M kredi ile 60M lik bir firma kurmak istesem kredi verilmiyor. biraz daha imtiyazli olmanizi beklerim bu konuda. ayrica krediler içinde bir modul geliştirilebilse cok daha iyi olur. daha cabuk cevap almamiz acisindan.

4. olarak bizimde stok yapmamiz hem ham madde hem üretigimiz madde bununla beraber stoklarimiz için maliyeti düşürmek amacli bizlerde üretim yapmaliyiz. misal bana 100.000 kadar yem lazmim bunun için ihale acarisem devlette 150 firmada 180 olan yemi 120 e 130 a alma sansim olur üretici ise 5 dk üretim suresi bekler 10 dk satiş için beklemesine gerek kalmaz ve sürümden kar eder hem alici hem satici için iyi bir secenek olabilir . üretim yaparkende satilsin veya depolansin gibi seceneklerden eklenebilir bu modulden sonrada. bunun yaninda bir pazar bölümü oluşturulup ordanda stok edilen mallarin satimi gerceklerştirilebiliriz.
    zamanla devlet secenegini ortadan kaldirmak için pazarla beraber en az 15 tederikci firmanin oldugu sektorden devlet ürün almasin bence?

5. olarak banka faiz oranlari cok düşük degilmi? bankaya faiz yatiracagimiza gayrimenkul almak daha mantıklı olmazmı hem getirisi fazla hem istenildigi zman nakite donusturulebilir. gayrimenkul satislarindada bir kesinti olmasi lazim degilmi %5 gibi bir kesinti olmasini öneririm. banka faiz orani %0.5 olsa daha iyi olmazmi?
    6. olarak kademe yükseltmek için cok para istemiyormu? üretim %100 yaptiktan sonra fabrika degerinin %60 %70i kadar bir tutar ödenmesi daha dogru olmazmi?

7. firmalari kapatmak yerine satişa sunma gibi bi secenek olamazmi? kendi degerini aşmayacak şekilde bir sinirlamada getirilebilir boylece nakit sıkıntısı ceken firmalar için bir gelir kaynagi olabilir. satiş sonrasi isim degişikligide olursa iyi olurdu.

8. Firmalar kendilerine logo belirlese? daha renkli olmazmi? :)

9. olarak site ortak lazimi:)

neyse şimdilik başinizi agrittigim yeter:) oyun cok güzel olmuş tekrar teşekkür ederim.

ha bide en önemli tavsiyemi belirteyim:)

oyuna katilimi arttirmak için referans modulu geliştirilemezmi? hem daha cok kişiye tavsiyye edilir oyun bizim kazancimiz ise gelecek oyuncunun 70M dan sonra kazanacagi miktari % 1 vey %2 si gibi bi miktar olsa oyun daha cok büyümezmi?

firmam TATARLAR onuda belirteyim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JindaR -- 5 Ocak 2011; 11:42:30 >

• Tatarlar yorumun için teşekkürler tüm sorularına cevap vermeye çalışim :)

1. sorunun fakındayım - şu an bir kaç modül eklemeye çalıştığım için kendi forumumu aktif edemiyorum, ama geçici olarak ücretsiz bir hazır forum koymayı düşünüyorum ( yakında )
    2.sorun için - oralama yönetici puanlarının daha yüksek olmasını beklediğimiz için şuan teklif verme açık değil çünkü herkes hemen teklif vermeye kalkıyor puanlar biraz daha artarsa söylediğiniz sorun ortadan kalkacak ve yönetici belirli bir gün sizinle antlaşma sağlamış olacak. bu özelliğin aktif olması için puanların artmasını bekliyorumz.
    3.sorun - kredi konusunda herkes hemen kredi alıp üst seviyedekilere yetişmeye çalışıyor. üst seviyedekilere hemen yetişirim zannediyor bu yüzden üretim yapma yerine krediye başvuruyor. ama yinede bir iki güne herekese kredi vermeye başlıyacağız.
    4.sorun - stok yapmanız konusunu şu an için bizim düşüncemiz ile ters. her ne kadar bir kaç kişi de sizin gibi düşünsede şu açıdan düşünün : siz örneğin suyu 4 liradan satıyorsunuz ama devlet 3 ten satıyor . bazı insanlar sır devletten almak için gece saatlerini yani az kişinin oyunda olduğu saatlerde oynamayı seçiyor. eğer stok olursa tekel olursunuz ve ara çok çabuk açılır böyle bir şeyi sizde istemezsiniz ( tabi tekel siz değil de başkası olursa :) )
    5.sorun - banka faizlerinin düşük olmasının nedeni insanları gayri menkullere teşvik etmek doğal afetleri pasiv tutuyoruz bir kere açtık kimse sigorta yapmadığı için 6 kişinin nakiti çok azaldı parayı gayrimenkulde tutmak hem onları koruyacak hem de gelir getirecek. ilaveten gecelik faiz parnız gayrimenkul almaya yetmez ise yatırmanızı tavsiye ettiğimiz bir olay. gerçi çoğu kişi bunu zaten fark etmiş durumda ilk günlerde herkes faize para yatırırken şu an yatıran sayısı çok azaldı gayrimenkullere yatırıyor herkes gayrimenkullerin azalması ihale açtıracak oyunda.
    6.sorun - hayır çok değil diye düşünüyorum 1-1 oranında para istiyor.
    7.sorun - önceleri satış vardı zaten ama bu sefer çoğu kişi üretim yapmak yerine diğerlerinin satışını bekledi o yüzden kaldırdık. oyunda sürekli üretim olmasını amaçlıyoruz.
    8.sorun - aslında firmanıza logo belirleyebiliyorsunuz. şu an sahip olduğunuz firmaların yanında bulunan çark resmi yerine sizin upload ettiğiniz logo geliyor ama sunucumuzdaki virüs programı güncellemeleri yüzünden şu an onu da kullanılamaz hale getirdi.
    9.sorun - referans olayını düşündüm ama sahte kullanıcılar açılmasına neden olabilir diye şu an eklemiyorum yalnız ona başka bir çozümde referans yapımını aktif hale getirmeyi planlıyoruz.

özet geçersem şuan bir çok modülün hem testini yapıp hemde aktif hale getirmeye çalışıyoruz ama tüm sorunlarınıza sizin isteğinize yakın haller getirmeye çalışacağız.

değerli yorumlarınız için teşekkürler

başka yardım edebileceğim bir konu varsa lütfen yazın

• Bonuslar gelmiş
  • Merhaba vekill

Gecelik faize koyulan paranın iptali yok mu yanlışlıkla faze yatırdım tüm paramı :)
    Mutlaka sabah saatlerine kadar beklemek zorunda mıyım...

Bu arada bayanlar için savaş haricinde bir web oyunu bulmak zor
    bu yüzden size teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazyoghurt

Merhaba vekill

Gecelik faize koyulan paranın iptali yok mu yanlışlıkla faze yatırdım tüm paramı :)
    Mutlaka sabah saatlerine kadar beklemek zorunda mıyım...

Bu arada bayanlar için savaş haricinde bir web oyunu bulmak zor
    bu yüzden size teşekkür ederim

Sayın Beyazyoghurt malesef parayı yatırdıysanız sabaha kadar beklemek zorundasınız.

ayrıca dediğiniz gibi savaş oyunları çok fazla ve strateji adı altında hiçbir stratejik olay yaratmadan oynuyorsunuz, bu oyunla neyi ne zaman üretip ne gibi yatırımlar yapmanız gerektiğini düşünmeniz bence daha yaratıcı bir strateji.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vekill -- 5 Ocak 2011; 21:37:53 >
  • Yöneticiler teklifi ne zaman kabul eder.Yağ şirketimden yöneticiyi kovdum.Başka boşta bir yöneticiye teklif verdim sabah.Ama hala bi cevap yok.Ne zaman gelir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cokcokak

Yöneticiler teklifi ne zaman kabul eder.Yağ şirketimden yöneticiyi kovdum.Başka boşta bir yöneticiye teklif verdim sabah.Ama hala bi cevap yok.Ne zaman gelir ?

yönetici tekliflerinin aktif olmadığını daha önceden yazmıştım nedeniyle bir kaç güne aktif hale gelmeye hazır olur diye düşünüyorum.
  • sayin vekill
    dun gece yarisindan sonra sitede bir agirlasma olustu ozellikle hammadde alimlarinda. bugun ise sayfa grdgmde uretimden sonra sayfa kapaniyor 2 3 gundur oynuyorum bir sorun yoktu. telefondan giriyorumvonuda belirteyim sorunun benden kaynaklandgnda dusunmuyorum cunki diger sitelere rahatlikla grebliyrm saugilarmla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilaslan1

sayin vekill
    dun gece yarisindan sonra sitede bir agirlasma olustu ozellikle hammadde alimlarinda. bugun ise sayfa grdgmde uretimden sonra sayfa kapaniyor 2 3 gundur oynuyorum bir sorun yoktu. telefondan giriyorumvonuda belirteyim sorunun benden kaynaklandgnda dusunmuyorum cunki diger sitelere rahatlikla grebliyrm saugilarmla..

Sayın Kizilaslan1 sayfa kapanıyor derken acaba hangi sayfadan bahsediyorsunuz? üretime başlarken mi yoksa anasayfada üretime başladıktan sonra mı?
  • şöyle anlatayim telefoon ile nete giriyorum ve oyununuzu ordan oynuyorum gün geceye kadar hiç bir problem yaşamiyordum. ama dün gece 12 den sonra site biraz agir olmaya başladi üretimde mal secerken gece 1 2 dakika sadece al yazisi cikmasini bekliyordm. ama sabah giridgimde üretim yerinde telefonu kazla kastigi için kapaniyor internet saglayici. umarim anlatabildim. ham madde istemeyen üretimlerde ise hiç bir sorun yok. acaba dün gece yapilan bir degişiklik telefonumu fazlami kasiyor? üretim sayfasi 1.MB nin üzerini buluyor bazen sorun bende diyecem ama diger sitelere sorunsuz girebiliyorum bu siteye oldugu gibi gayette hizli. iyi calişmalar şuan oyuna baglanamiyorum bile yardim edersiniz umarim cok begendigim bir oyundan mahrum kalmam inşallah :) bu arada ortaklik teklifime cewap alamadim :))
  • şu an itibari ile hızlanma var mı telefonunuzda kontrol edebilir misiniz
  • şuan kafedeyim yinede telefondan girmeyi deniyorum. sanirim sorunsebekede olabilir cünkü vodafone 31 ocaga kadar sınırsız internet verdi kullanicilkarina ücretsiz olarak ondanda kaynaklana bilir.
    ama denedim daha cabuk acti ana sayfayi ama üretimi deniyemedim henüz
  • önerilerime dewam edeyim ben şimdilik:)

quote:

2.sorun için - oralama yönetici puanlarının daha yüksek olmasını beklediğimiz için şuan teklif verme açık değil çünkü herkes hemen teklif vermeye kalkıyor puanlar biraz daha artarsa söylediğiniz sorun ortadan kalkacak ve yönetici belirli bir gün sizinle antlaşma sağlamış olacak. bu özelliğin aktif olması için puanların artmasını bekliyorumz.

puan artmasinin cözüm olacagini hiç sanmiyorum. önerim yönetici transferinin tamami ile iptal olmasidir yada puanlama için ödedigimiz miktarin transfer eden kişi tarafindan ödenmesi gerekir yoksa emeklerimiz boşa gidebilir.

quote:

3.sorun - kredi konusunda herkes hemen kredi alıp üst seviyedekilere yetişmeye çalışıyor. üst seviyedekilere hemen yetişirim zannediyor bu yüzden üretim yapma yerine krediye başvuruyor. ama yinede bir iki güne herekese kredi vermeye başlıyacağız.

bizlerde 100M verin demiyoruz ama 10 M 15m kredi verileblir en azindan.

quote:

4.sorun - stok yapmanız konusunu şu an için bizim düşüncemiz ile ters. her ne kadar bir kaç kişi de sizin gibi düşünsede şu açıdan düşünün : siz örneğin suyu 4 liradan satıyorsunuz ama devlet 3 ten satıyor . bazı insanlar sır devletten almak için gece saatlerini yani az kişinin oyunda olduğu saatlerde oynamayı seçiyor. eğer stok olursa tekel olursunuz ve ara çok çabuk açılır böyle bir şeyi sizde istemezsiniz ( tabi tekel siz değil de başkası olursa :) )

stoklar sınırlandirilabilir bizlerinde hammedde ihtiyacimiz için ihale acmamiz konusunda kararliyim? üretici sürümden kar elde edebilir. alan kişi ise maliyeti düşürerek kar edebilir.

quote:

9.sorun - referans olayını düşündüm ama sahte kullanıcılar açılmasına neden olabilir diye şu an eklemiyorum yalnız ona başka bir çozümde referans yapımını aktif hale getirmeyi planlıyoruz.

üye başina para ödemezseniz kimsenin gidipte sahte hesap acacagini düşünmüyorum sonucta üretim başina %1 felan alcak oda 70 M lik sermayeye göre 500 600 braksa %1 i 5 6K eder kimsenin bunun için hesap acacagini sanmiyorm sonucta 15dk da bir üretyim yapmasi için kendi hesabina girmesi gerekir ve sürekli oyuna devam eden biri en az 5 firma kursa üretim baslattiktan sonra zaten 7-8 dk boş vakti olur kimseninde 5 6 K için o zahmeti kimsenin cekecegini sanmiyorm.

10. olarak servet kismi nicin belli zamanlarda güncelleniyorki? sürekli güncel olmasi mümkün degilmiki?

birde yanliş hatilamiyor isem bir yazinizda ihalelerin gece yapilacagi soylemiştiniz bu etik degilki? bence ihalenin en 24 saat sürmesi gerekirki katilimi arttirmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JindaR -- 6 Ocak 2011; 18:08:37 >

• yanlış hatırlıyorsunuz galiba ihalelerin gece açılımıyla ilgili bir şey hatırlamıyorum aksine biz gün aşırı ihale açmayı hedefliyoruz.
    diğer önerilerinizi daha dikkatli inceleyeceğim.
  • kusura bakma ozur dilerim yanlis anlamisim baglanti sorunumda duzeldi tesekkurler/...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.