Şimdi Ara

holding kurma oyunu Holdingim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.400
Cevap
0
Favori
34.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ademindir

Oyun çok güzel ancak bir zaman sonra monotonlaşıyor, Üret-sat üret-sat sıkılıyor insan yeni atraksiyonlar lazım

farkındayız yeni modüller açılmaya başlayacak en geç 1-2 güne kadar alışılmasını bekledik şu an bile çoğu kişi fiyatlara ve diğer detaylara bakmadan üretim ve satış yapıyor bunların öğrenilmesini bekledik
  • ihaleler ne zaman aktif olacak ?
    birde servet surekli guncel olsa veya saat basi guncellense rekabet.artmazmi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JindaR -- 9 Ocak 2011; 23:23:20 >
  • afetler v.b şeyler hakkında bilgi almak istiyorum şirketlerimizi tamamen mi yok ediyor, sadece hasar mı veriyor? birde gayrımenkullerin afetlerden zarar görüp görmediğini merak ediyorum?
  • firmanızı tamamen yok edebilir seviye düşürebilir stokları eritebilir nakitiniz gidebilir gayrimenkulleriniz zarar görebilir ( gayrimenkuller şu an iiçn koruma altında )
  • ürünlerle ilgili çalışmalar bitirildi
  • yapilan degisiklikler nedir
  • bir kaç ürünün adı ve fiyatı değişti
  • Biz oyuna başlarken 70m ile başlamıştık fakat sıralamaya bakıyorum 125m 135m ile başlayan birsürü kullanıcı var bu bize haksizlık o zaman ya bizim şirketlerimize 65m eklenicek ya da o kullanıcılar kaldırılıcak o kadar emek vermişim sıralamada kaçıncıyım nasıl iş bu
  • oyunda şu an hiç bir adaletsizlik yok holding isminizi verin kaçıncı üye olan holding olduğunuzu söyleyim ayrıca 31 aralıktan itibaren bugün verilen bonus dahil olmakla birlikte toplamda 65 mlik bonus verildi herşey adildir merak etmeyin o yüzden zaten oyunun hiçbir aşamasında herhangi bir ücret alınıp bir adilsizlik yapılmamaktadır
  • devletin aldığı vergi genelde 20 bazı ürünlerin satış fiyatı vergiden düşük (örneğin Su ürününün satışı 3 lira ama devletin vergisi 20 lira) bu durumda sormak istediğim devlet birim ürün başına mı vergi alıyor yoksa satılan parti başına mı?
  • vergiler satış başına alınır ufak bir hesaplamayla kontrol edebilirsiniz
    başka aklınıza takılan bir soru varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vekill -- 10 Ocak 2011; 14:57:31 >
  • oyunu kurcaladıkça yeni yeni şeyler buluyor insan mesela az önce aklıma geldi. Şirketlerimizdeki yöneticileri kendi şirketlerimiz arasında transfer edebilirsek iyi olurdu sonra düşündüm ve oyunun mantığına ters düşer kanısına vardım bir anlık soru işaretleri oluşuyor kafamda ama hepsini sorarsam size kötülük yapmış olurum.
    Kanaatimce çoğu kişi oyuna başladığında elindek parayla ilk nereye yatırım yapabileceğini bilmeden sadece oyunu belli bir süre anlamak amacıyla şirket kuruyor ilerleyemediği görünce de sizin sisteminize kabahat bulmaya çalışıyor aslında rehber daha ayrıntılı olsaydı daha faydalı olurdu. Şirketlerin kurulum maliyetlerinde dalgalanmalar oluyor mu ? eğer olmuyorsa en ucuz şirketten en yüksek şirkete doğru bir sıralama verilebilirse çok çok iyi olur zira oyun arayüzü bu konuda epey zorluk çıkarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vekill

oyunda şu an hiç bir adaletsizlik yok holding isminizi verin kaçıncı üye olan holding olduğunuzu söyleyim ayrıca 31 aralıktan itibaren bugün verilen bonus dahil olmakla birlikte toplamda 65 mlik bonus verildi herşey adildir merak etmeyin o yüzden zaten oyunun hiçbir aşamasında herhangi bir ücret alınıp bir adilsizlik yapılmamaktadır

Bakın bakalım 65m bonus gelmişmi bize holdingimin adı Celik

300 holding bonusu hesabınıza eklenmiştir.Bize niye 300 geliyor bide millete 65m gelmişken adam yeni başlamış 65m luk bonusu gelmiş 135m serveti var bana 300gelse nolur gelmese nolur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backy -- 10 Ocak 2011; 15:53:53 >
  • Sayın AsilBerk 3.1.11 tarihinde 234. holding olarak kayıt olmuşsunuz 31.12.10 tarihinde 25m ve 1.1.11 tarihinde 25m olan 2 bonus kaçırmışsınız ayrıca bahsettiğiniz kişileri söyleyin onlarla değerlendirme yapalım
    ayrıca 300 holding bonusunun geliri 300 değil 10m dir :) dikkat ediniz
    yinede aklınıza takılan bir soru varsa yardımcı olmaya çalışim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vekill -- 10 Ocak 2011; 16:31:09 >
  • uretim yaparken ic sunucu hatasi aliyorum.
  • aynı sorun bende de var tam güncellemeye denk geldi bilgilendirirseniz sevinirim..
  • anlaşılan önemli bir sorun hala giderilemedi.
  • bugun duzelir inssallah
  • yav şu oyunu ancak akşamları oynayabiliyoruz onda da arızaya geçti şansa bak

İlginç olan oyunda sadece üretim kısmı çalışmıyor diğer her şey çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mogutcu33 -- 10 Ocak 2011; 21:13:09 >
  • yeni bir modül aktif oluyor onun için kısa süreli kapatmıştık şu an tekrar üretim yapabilirsiniz
    sabrınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vekill -- 10 Ocak 2011; 21:23:29 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.