Şimdi Ara

holding kurma oyunu Holdingim (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.400
Cevap
0
Favori
34.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamamdır hallettım cok sagol =) k bkma senıde yorduk :D
  • rica ederim başka yardımcı olabileceğim bir konu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vekill

:) işte bu farkı azaltmak için 1-1.5 milyar üstü üretimi sınırlamayı düşünüyorum

bu sınırlandırma ile ne demek istediğinizi biraz daha açıklarmısınız.
  • önceki mesajda da dediğim gibi üretimi sınırlandırmayı düşünüyorum 25-30 dk da bir üretim olmasını düşünüyorum
    bu konuyu daha detaylı düşündükten sonra haberiniz olur zaten
  • bencede üretim süresi uzatılmalı , 1 saate bile çıkarılabilir. Çünkü bir çok oyuncu özellikle gündüz giremeyecektir diye düşünüyorum. yada girebilenler cepten internet ile girecektir ki çok fazla kota yediğini belirteyim. :)
    bu sayede elde edilen nakit daha dikkatli kullanlılr. şimdi ben dahil bir çok oyuncu stratejik planlamalar yapmadan ezbere firma kuruyoruz. ( mutlaka istisnalar vardır ) nasıl olsa firma sayısı arttıkça darphane gibi para geliyor. Para girişi azaldığında daha dikkatli ve planlı harcamalar başlar diye düşünüyorum.
  • bu kısıtlama benim yuzumden mi geliyor :D surekli uretim yapiyorum. Bunun yerne bir oyunda gormustum gunde en fazla 10 saat online olunyrdu alt tarafta bir sayaç vardi 10 saat doldugunda hç. Br işlem yapilamiyordu öyle birşey getirile bilir. Dger kstlamalar yukseklerin onunu kestigi gbi yeni başliyanlarnda onunu keser ve yeni baslyanlar oyunu anlamadan zevk almadan sıkılırlar. Yada buyuk gelir saglyan firmaların uretim sureleri duzenlene bilir. Baslangic icn 15 dk ideal 200 m lk frmada 20 dk olur 500 de yarm saat oyle duzgun br oranlani ayarlarsnz ama ynede buyuklerin ônunu kesmenzi onermem. Sure uzatilmasda karşym dedgm gbi oyuna yeni gelenler skılr ve oyncu baglyamazsnz.
  • süre kısıtlamaları yeni oyunculara değil 1-1.5 milyar servetin üstüne koymayı düşünüyorum
  • benim içinde daha uygun olur daha az zaman harcarm we onmdekilere daha cabuk yetişrm vekl sze zahmet krediler içnde br acklama getrsenz 2 gun once 65M takp ettm kabulu gectim red dahi gelmedi.
    Brde ihaleler bu gece aktif oluyormu ?brde Rakıp firmalarn kademelerni görmemz mumkunmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JindaR -- 12 Ocak 2011; 23:54:00 >
  • Sıfırlanma Tarihi : 1/13/2011 12:01:00 AM Bugünkü üretim sayısı : 4
    Diyor gunde kaç uretim sınırhmz var
  • şimdilik serveti 1milyar altı 30 üstü 10
    1-2 gün geçsin duruma göre değişiklik gösterir
  • 30 ve 10 cok az degilmi ?
  • pardon o test aşamasındaydı sınırlar 50 - 100
    ama dediğim gibi oyunculara göre değişebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vekill -- 13 Ocak 2011; 0:39:40 >
  • bu sistemi getirmekle neyi amaçladığınızı anlamadım aradaki farkın daha fazla açılacağını tahmin ediyorum umarım yanılırım..
  • daha fazla açılacağını düşünmüyorum belki sıırlamayı daha da düşürebilirim 50 den 35 gibi
  • snrlama yanlış bır cozum bence. Sonuçta zaman ayryrm we buyuyorum bir yerden veya baskalarndan calip buyumuyorum. Cok zaman harcayann cok kazanmasi dogal zaten. Sz bu kstlama ile gunde 2 saaten fazla benm oyunumu oynama diyorsunuz. We bu hç adil degil
  • ben ilk 5 tekilerin üretimden değilde gayrimenkulden kazandıklarını tahmin ediyorum değişen pek birşey olmaz bence
    ve kizilaslan1 e katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademindir -- 13 Ocak 2011; 0:48:44 >
  • gayrimenkuller ile ilgili hesap yaparsanız aksinin daha geçerli olduğunu görebilirsiniz
    elimizden geldiğince hesaplarımızda arayı açmamaya çalışıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vekill -- 13 Ocak 2011; 0:50:06 >
  • sınrlama cozum degl farki engelemek içn kazanç oranini dusurmenz daha dogru olur onuda adamin parasna gore degil yatırmn yani firmann sermayesne gore yapmalsnz mesela hesapladgma gore br cok frmada kar orani uretim basina sermayenn %1 ila %0.917 gbı br oran bence sermayenn buyuk5ugune gore bu miktar dusurulurse hem oyna kstlama getrlmez oyuncu engellenmems ozgur olur hem fark aclmasi engelenms olur. Braknda oyuna 10 saat ayran ile 1 saat ayran arasndada br fark olussun szn bu kstlama sstemz ile oyuna kaçnci geldysen sralamadaki yernde o olacaktr cunku hrkes ayni uretmi yapacaktr karda hemen hemen ayni olur veya ilk 3 sralamada uretm basna 5 6 m kazanan var bu adam 10 uretm yaptgnda 60m kazanacak benm en buyuk yatrmm ıse 2m getryr 10 uretmden 20m aldm fark yne buyuyr 20m lri toplarsam ancbk 10 gun snra frmami 2. Kademeye ckarp 4m gelr elde edeblrm dgrlri 4se 12 m e5de etms olur ayni svrede yne fark aclr we kapatmak olanaksz olur iyı geceler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademindir

ben ilk 5 tekilerin üretimden değilde gayrimenkulden kazandıklarını tahmin ediyorum değişen pek birşey olmaz bence
    ve kizilaslan1 e katılıyorum.

Tesekkur ederm br oncekı yorumumu okursanz demek istedgm daha net anlaslacaktr.
    Frmam tatarlar ılk 5e 1 haftada cktm we ğc br zaman gayrmenkule yatrm yapmadm 200M lk gayrmenkul yatrmnin getrsi saat basna 333k dr ama 200M lk br frmann getrsi uretm basna 2m dr seri uretm yaparsanz 8 m olur ve gayrımenkulden gelen parann 25~30 katı daha kazanclıdır. Ksacası gayrımenkul ile servet yapılmaz.
    We yne belrtmek istyrum braknda oyuna 10 saat ayıran oyuncu 1 2 saat ayıran oyuncudan daha cok kazansin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JindaR -- 13 Ocak 2011; 1:11:02 >
  • deminde dediğim gibi şu an bu konuda bir kaç değişik çalışma içindeyiz zaten o yüzden ihale açamadılar bugün. bu konu da ivedi o yüzden yarın da bu konu üstünde biraz daha çalışıp daha net bir sisteme giriş yapacağız iyi geceler
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.