Şimdi Ara

holding kurma oyunu Holdingim (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.400
Cevap
0
Favori
34.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sayın vekil biliyorum yoğunsunuz ancak ihaleler konusunda aklıma takılan birkaç soru var cevaplarsanız sevinirim..

1- server saati olmamasına rağmen ihalelerde saat yazıyor ihalenin ne zaman biteceğini anlayamıyorum.
    2- çok düşük teklif verenler olacaktır. olsun batarlar diyebilirsiniz ama bizim önümüzü kapatmasınlar bari bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.
    3 alamadığımız ihalelerde teminat geri öedenecek mi?
    4 ihaleyi aldığımızda bize bir mesaj gelecek mi?
    5 ihaleyi alamadığımızda kimin ne kadar teklifle alabildiğini de görebilecek miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademindir -- 14 Ocak 2011; 19:33:52 >
  • birde sizce para biriktirip iyi ir şirketmi almalıyım yoksa küçük küçük birsürü şirketmi ?
  • kendi düşüncem başlangıçta sana verilen 70m ile en çok kar getiren firmalardan birini al bunu araştırmak sana kalmış ben araştırmadan daldım oyuna ama pişman değilim her halükarda para kazanabiliyorsunuz.
  • bende zaten öle yaptım şuan sığır balık bal ve zeytin yağ fabrikalarım var paramı biriktirsem yoksa sürekli bişilermi alsam karasız kaldım
  • yine benim fikrim kademe yükseltmeye çalış ben elimdeki 3 firmanın kademelerini 3 yapmadan firma almayı düşünmüyorum .
  • İhale sistemi nasıl çalışıyor. Oradaki tüm ürünleri üreterek mi temin edeceğiz. Mesela bar ihalesindeki bir çok ürünü üreten kimse yok. Bu konuda daha detaylı bilgi verebilirmisiniz.
  • hayır herkes katılabilir sadece üreten değil, Devlet bütün ürünlerin alımını ve satımını yapıyor size gerekli olan şey bu ürünleri alabilecek nakit ihale teslim süresinin 3 gün olduğunu göz önüne alırsak bu ürünleri temin etmek için zorlanmayacaksınız demektir.
    İhale sistemi yeni açıldı herkesin kafasında soru işaretleri var deneyip göreceğiz.

Ayrıca bu ürünleri kimsenin üretmemei daha iyi :D çünkü üreten olursa devletin fiyatından daha yüksek fiyatta almak zorunda kalabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademindir -- 14 Ocak 2011; 20:10:17 >
  • Mesela bira üretmek için 1.070.000.000 TL Şampanya için 1.359.657.000.TL yatırım yapılmalı bu o ihaledeki kalemlerin sadece ikisi. yani o ihaleyi alan kişi bu ürünlerin hepsinin üretimini yapmak zorundamı , ben o kısmı anlayamadım.
  • ihaledeki istenen ürünleri temin etmek zorundasınız ve bu ürünlerin teminini herkes yapabilir sadece bu ürünleri üretenler değil.
  • Yani üretim yapmanın yanında istediğimiz kadarını da devletten satın alabiliyoruz. öyle mi
  • aynen öyle :D
  • 7 700 000 teminat aldlar kaznamaynca ne kadar4 iade edleck. 3.kademe frmam var alakasi yk brsa ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JindaR -- 14 Ocak 2011; 21:42:25 >
  • sanırım sayın vekil bey bizim sorularımıza cevap vermekten yoruldu :D
  • çalışma yapıp 2 ihaleye teklif verdim.
    inşallah ihale mantığını doğru anlamışızdır. Yoksa bilançoya zarar yazacağız :D

Bu arada ihalelerde talep edilen malzeme tutarları bana az gibi geldi. Bu tutarlar için 3 gün çok fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mogutcu33 -- 14 Ocak 2011; 22:49:07 >
  • kusura bakmayın uzun zamandır giremiyordum ihaleleri ayarlamaya çalışıyordum

Sayın ademindir bazı konularda elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışmış teşekkür ediyorum. konulara yazdıkları doğrudur
    ben yinede kısa kısa her soruya cevap vermeye çalışacağım.

1-borsa kısmı şu an aktif olmadığı için servetiniz yetersiz diyor. açılması için belli bir oyuncu kitlesini bekliyoruz.
    2-holding içi yönetici transferini aktif hale getireceğim ama bu zaman alacak çünkü şu an öncelikli yazılması gereken yerler var.
    3-kalan üretim de demin dediğim gibi çok kısa zamanda yazacağım
    4-oyun saati (server saati) Türkiye saatiyle aynıdır
    5-düşük teklif verilir ve ihale tamamlanamazsa ihale puanı 1 azalır bu da ilerideki ihalelere girmenizi engeller.
    6-İhalelerde alınan teminat her şartta geri ödenir bu ihaleyi bitirme için alt yapınızın olduğunu gösterir ama alınan dosya parası geri ödenmez.
    7-ihale sonuçları duyuruda gösterilecektir.
    8- birde çok şirket mi tek şirket mi sorusu okudum, bu tamamen sizin stratejinize bağlı bir birine bağlı ürünler üretmenizi ve kimsenin üretmediği ürünleri üretmenizi tavsiye ederim.

başka aklınıza takılan sorular varsa yardımcı olmaya çalışacağım

• ihalenin 1 gün askıda kalması iyi olmuş.
    oyuna farklı saattlerde girenlerinde faydalanabileceği ve başvurabileceği şekilde olmuş.

Birde bence ihalede talep edilen bir kısım ürünlerin üretilme şartı olmalı. Yani 8 ürün üretiliyorsa bunların en az 4 ünü kendi üretmeli , aksi takdirde oyuna tam hakim olamamış oyuncularda ihalelere girip anlamsız teklifler verebilirler.
  • ihale katılımında kendi üretmesi zor olur farklı ürünleri seçmeye çalışıyoruz ve bunların kesişmesi gerçekten zor
  • sayın vekil çok yoğun çalıştığınızı tahmin ediyorum ancak bütün kullanıcıların tek bir çatı altında toplanıp rahatça sorularını yöneltebileceği bir platform kurulması grekmektedir facebook taki sayfayı aktif hale getirmenizi tavsiye ediyorum zira buradan sadece bizler faydalanabiliyoruz konuya cevap yazan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor maalesef..
  • ademir haklı. Vekil steye kaynak amacli ads weya lnk kysanz onu tkladkca para kazann en azndan frm parasni bz ckaralm br seklde ucretsz seklde zewkle oynyrz dgr oynlah gbi hr taraf rklamda degl ama br seklde omzunzdaki yuku azaltmak gerekr en azndan forum paras4 içn google dn flan rklam lnki alsanz destek olmaya calşalm bzde... ademindir kardes senn frma hangsi.
  • facebook sayfası kuruldu ama şu an bende tam olarak bilmiyorum bilgi alıp gün içerisinde bildireceğim
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.