quote:Orijinalden alıntı: sarikanarya567Bi interneti kesemediki arkadaşAlıntıları Göster bu süper bi haber yaa
quote:Orijinalden alıntı: righteous@bu süper bi haber yaaAlıntıları Göster yazık yaa niye öyle diyosunuz ki
quote:Orijinalden alıntı: sarikanarya567Bi interneti kesemediki arkadaşAlıntıları Göster Onun için daha hayırlısı olacaktır bu emin olun
quote:Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]Onun için daha hayırlısı olacaktır bu emin olun Alıntıları Göster ahaha iyi olmuş ama önceden banlansaydı ort. yükseltme sınavlarına çalışabilirdi geç kalmış yöneticiler
quote:Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]Onun için daha hayırlısı olacaktır bu emin olun Alıntıları Göster neden naaptı ki?
quote:Orjinalden alıntı: _Lord_of_the_Rogue_ simdi girdim bi baktım lastman 7 günlük banlanmıs kim banladıysa,yurak.jpg cok mu sevindin delüanLı
quote:Orijinalden alıntı: Kassadyneden naaptı ki?Alıntıları Göster 7 gun icinde envai turlu belaya bulasip gelir sora burda anlatir.. koye falan gitmez isallah bu arada
quote:Orijinalden alıntı: LoST_PaTRoL®7 gun icinde envai turlu belaya bulasip gelir sora burda anlatir.. koye falan gitmez isallah bu arada Alıntıları Göster Çalışsın artık bilerek banlanmıştır heralde yönetici arkadaşlarda işin farkına varmış
quote:Orijinalden alıntı: ***T-MAC***Çalışsın artık bilerek banlanmıştır heralde yönetici arkadaşlarda işin farkına varmışAlıntıları Göster VALLA BİLLAH BEN ŞİKAYET ETTİM BUNU ARARSINIZ BULURSUNUZ CEZANIZI VE BELANIZI ( BU LAF SANA LASTMAN )
quote:Orijinalden alıntı: Aslan_Bekir VALLA BİLLAH BEN ŞİKAYET ETTİM BUNU ARARSINIZ BULURSUNUZ CEZANIZI VE BELANIZI ( BU LAF SANA LASTMAN )Alıntıları Göster lastman bi tane fake üyeLik ile seni buraya bekLiyoruz
quote:Orijinalden alıntı: LsRlastman bi tane fake üyeLik ile seni buraya bekLiyoruz Alıntıları Göster bnde bu forumda bi eksiklik var diyodum meğer lastman banlanmış
quote:Orijinalden alıntı: LsRlastman bi tane fake üyeLik ile seni buraya bekLiyoruz Alıntıları Göster şu gerekli gereksiz konu açan eleman değilmi bu???
quote:Orijinalden alıntı: MoordzieKşu gerekli gereksiz konu açan eleman değilmi bu???Alıntıları Göster ss isterük
quote:Orijinalden alıntı: MoordzieKşu gerekli gereksiz konu açan eleman değilmi bu???Alıntıları Göster bulaşmayın lastmana lastmanı banlayan eller kırılsın gelince hesabınızı sorar
quote:Orijinalden alıntı: Güçlübulaşmayın lastmana lastmanı banlayan eller kırılsın gelince hesabınızı sorarAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: Komnatorben de çok sevindim bu habereAlıntıları Göster Biraz gezintiye çıkması iyi olmuş