Arkadaşlar 1998 de Renault 9 arabama Hollanda malı DEL-TEC marka lpg sistemi taktırmış olup 11. yılımdayım ve 130 bin km sorunsuz çok menmun bir şekilde kullanmayada devam ediyorum, beynide gayet iyi, sorunum gaz sızdırmazlık alabilmek için tankımın değiştirilmesi olayıdır. arkadaşlar benim sistemde ayrı bir gaz göstergesi(yeşil lamba) yoktur, gizli tek bir tuşu olup aracın km göstergesi üzerindeki orjinal benzin göstergesi, gaz konumundayken gazı, benzin konumundayken de benzini göstermektedir. tankımın ömrü dolduğu için değişmesi gerekiyormuş, konyada bildiğim tüm lpg sistemi dönüştüren servislere gittiğimde bunun tankının bu şekilde değişemeyeceğini komple sistemin değişeceğini söylediler, kısacası tankla beraber tüm tesisatın yenilenmesi gerektiğini ayrıca ikinci bir yeşil lambalı gaz göstergesinin takılması gerektiğini söylediler. arkadaşlar gösterge sistemini değiştirmeden tankı değiştirmek istiyorum, nasıl yapabilirim, bu şekilde aracı olupta tankı değişirenler varsa veya konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla...
Şuanki mevcut tankınızın üzerindeki seviye sensörünün omajı ölçülür. O omaja uygun bir yeni şamandıra ve tank takılır ve böylece sorun ortadan kalkar. Bu iş için elektrik ve elektronik konusunda bilgili bir servise ihtiyacınız var dostum. Hangi ilde yaşadığınızı yazarsanız daha kolay çözüm bulursunuz.
hocam belirtmis, konya'da yasiyormus.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme