Şimdi Ara

holy water

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler holy water of temple neyden düşer aradım forumda blmadım gereksiz topic dienler olabilir kızmıom sölerseniz sevinirim

• OBL(Orc Bandit Leader)'den düşer
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

OBL(Orc Bandit Leader)'den düşer

evet ama kesmeni tavsiye etmem :D pekde nazik olmayan bi hayvan çok da ma<rifetli mana felan siliyo buffda siliyo diyolar ama gormedim hiç
  • kazedemo bil bakalım ben kimim (koya=ortağın)
  • quote:

• holy water olimpia da 1.5milyarmı O.o maradonu gez istersen biraz 500m ye koyan bile var
  • 1.5 mlyara aldıysa kazık yemiştezgahta satılıyor yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Devil Spirit
    15 yıl önce açıldı
    Pokemon Heart Gold / Soul Silver
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende o2 de 120 mye gördüm üstümde para yoktu gidip alana kadar adam pazarı bozmuştu
  • Xıgenonda ki arkdaşlar için holy water temple diye bi sorun YoK !Çünkü bizim serverda kalpazanlar warOnlar basıp ucuzdan satıyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daswet -- 15 Nisan 2006; 23:43:59 >
  • obl yi kesmek o kadar zor mu yaf
  • Olimpiada 200m fiyatı ayrıca OBO cz de çıkıyo 1 60 rogue ve 1920 healer çok rahat kesiyo OBO dan mirage shard ve ib çok sık düşüyo
  • quote:

• beramusta 60m'e gördüm holy water of temple'i...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::112::hasbanned

quote:

evet ama kesmeni tavsiye etmem :D pekde nazik olmayan bi hayvan çok da ma<rifetli mana felan siliyo buffda siliyo diyolar ama gormedim hiç

hayır kesinlikle buff silemez ama dedigin gibi manayı siler
    ayrıca şu an 1326 paket dupe ye olanak saglıyo arkadaş lar ama sadece holy water ve benzeri itemlere
    yani master olacak priest arkadaşlar şanslılar.
    ayrıca olimpiyada oynaayan arkadaşlar araştırın sizde ucuzdan bulabilirsiniz.ve inşallahta bulur ve master olursunuzz
    şu an areste holy waterların fiyatları 60m a kadar düşmüş durum da ..
    saygılar..

• CYPHERDE BÜTÜN MASTER İTEMLERİ 1M
  • quote:

Orjinalden alıntı: cerran68

CYPHERDE BÜTÜN MASTER İTEMLERİ 1M

Arkadaşlar ben şuandan itibaren cypher ın adını DUPEHER olarak değiştirdim. Beramus ise DUPERMUS. Diez DUPEZ. kabul edenler ellerini kaldırsınlar. Bu arada yeni patch çıktı bizim warriorda master yüzü gördü. Cafedeki arkadaşlar ne bulmuşlarsa dupe lemişler bende master oldum
    Ama nooldu ban falan yazmayın zaten züürt geziyodum(Elimde +8mirage sword war)

• ARKADAŞLAR DİESDE 39M DEN BEN ALDIM FİYATLAR BÖYLE SİZ NE YAPIYORSUNUZ FİYATLARI BU KADAR YUKSEK OLMASI O İTEMİN ÇIKMAMSINDAN KAYNAKLANIYOR SANIRIM VE İTEM ÇIKMAMASIDA O YARATIGI KESEMEMKTEN KAYNAKLANIR E HALİYLE BU DA EŞİTTİR
    DİESDE EN SAGLAM CHARLAR VARDIR...
    YASASIN DİES
  • Xigenon'da dupe öyle aşmış değil ama 5m ye bile gördüm Fang of Bakirra'yı 6m ye gördüm tabi alıp sattım 2sinide 50m ve 25m den
  • walla 5 m den satanı gördüm 100 tane fln satıodu dupe tabiki
    benim paper priestle daldım obl a tek atcakdı nerdeyse
    1825 vurmuşdu, kaçarken öldüm
  • Geçenlerde 750k ya fang of bakirra, harpy tüyü, holy water of temple gördüm ve adamla 50-60 tane vardı (bence dupe) Cyper da 32 lvl healer ım var 6 tane holy water of temple var. (Master olacam ya ) Cyper da 10m a satılamayan itemler bunlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.