Şimdi Ara

HolyWARD SUİT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ulkan warya ben bu kadar saçmalık görmedim ya resme item çıktı bana gözümün onunde duruyor jutusu7da çok değişikti geldi gun powder bi çaktı yattım itemide başkasıı oof arakdaşlar bu itemin değieri nedir yaa

• Sanırım garment giysilerinden güneş gibi olan şapka fazla bi değeri yok üzülme
  • OLM SOS İTEM SOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS NASIL UZULMEYEYİİMM
    KUTUSU DEĞİŞKTİ DİOM LAN ULAAN KAFAMI VURUOM MONİTORREE Hatta sos da değil sostan bile oteymiş sordum herkese adamlar dıo sosun kutusu normall oFFF ulan nasıl kafayla monıtoru ben birleştirmyem la şimdi!!Böyle kutunun üzerinde alevler cıkıodu etrafında suruyle kırmızı renkte ısık donuodu normal kutularda daha buyuktü oFFF ULANNA OFFFFF
    Babelde deepblade'yi gorurseniz bana PM atın çokk pis marıcamm şerefsiziii
    HÜlleyynnsssssss!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haradrim -- 24 Mayıs 2006; 21:08:04 >

• kardes yok öyle bişey bikere print screen ettin mi peki
    öyle bişeyi ilk defa senden duyuyorum
  • kardeş o düşen basbaya sos muş.sos un kutusu sarı renk parlak bir hazine kutusuna benzer.sos un normal görüntüsü olduğunu söleyen arkadaşlarına bu msjı okut bide benden selam söyle.
  • sos un kutusu normal değil odstum büyük altın gibi bişey yani kutu altın gibi parlıyor
  • sos-som-sosun kutuları aynı farklı değil yani sosun hariçikisi çıktı bana ikisinin kutusuda aynıydı patiik forumdada boyle alınmış bi foto var aynılar yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sosmuş
  • banada iki kez sos çıktı kutusu farklı oluyo daha büyük oluyo ve ışık saçıyo

bilmeyenler işkembeden uydurmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.